HCL.HR

Započela Indiegogo kampanja za point and click avanturu Papetura

Stjepan Fikter 29.01.2015.   •   0 komentara


Fantazijski svijet kreiran u potpunosti od papira glavna je značajka point and click avanture Papetura, koja uz pokrenutu Indiegogo kampanju ima i novi trailer.

U posljednjih nekoliko godina vidjeli smo dosta naslova koji se oslanjaju na svoj vizualni identitet, a pridružiti će im se i point and click avantura Papetura – u slučaju da bude uspješna s Indiegogo kampanjom u kojoj traži 13,000 dolara za razvoj.

Papetura će se isticati s fantazijskim svijetom kreiranim u potpunosti od papira, a glavni heroji bit će Pape i Tura s kojima ćemo rješavati zagonetke i otkrivati misterije. Osim glavnih zagonetki koje će biti vezane uz nastale situacije, developeri navode da će postojati i mini zagonetke čiji je dizajn inspiriran Neverhoodom, a za vizualnu inspiraciju pobrinuo se Machinarium.

Svi zainteresirani mogu isprobati kratki igrin demo putem preglednika, a u slučaju da vam se svidi demonstrirano, kampanja traje do 28. veljače, dok je minimalni iznos za podržati razvoj devet dolara. U slučaju uspješnog financiranja, Paperturu bismo trebali zaigrati u trećem kvartalu iduće godine na PC-ju.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?