HCL.HR

Započelo je multiplayer testiranje za strategiju Broken Arrow

Stjepan Fikter 31.01.2024.   •   2 komentara


Od danas pa narednih dva i pol tjedna, wargame strategija Broken Arrow ima otvorena vrata za multiplayer okršaje u kojima se sukobljava po pet igrača na obje zaraćene strane.

Ove godine trebali bi zaigrati wargame strategiju Broken Arrow, no prije nego puna verzija ugleda svjetlo dana već sad se može isprobati taktiziranje u multiplayer okršajima.

Naime, otvorena beta sukobljava deset igrača, odnosno po pet na američkoj i ruskoj strani. Kako je ipak riječ o ograničenom testu, nije sav sadržaj iz igre dostupan. Tako se mogu isprobati četiri od deset specijalizacija koje će biti u punoj verziji i to na šest multiplayer mapa.

Broken Arrow je taktička strategija koja bi se mogla opisati kao kombinacija Wargame serijala i World in Conflicta. To uključuje eksplozivnu akciju za koju su zaslužne pješačke, oklopne te zračne jedinice s time kako si sami slažemo opremu koju šaljemo na mapu. Cilj je držati što više točaka na mapi što će zahtijevati timsku suradnju u multiplayer bitkama. Puna verzija igre imat će i single-player komponentu, no još nije poznato kad bi je mogli zaigrati.

Komentari (2)

  • TheElusiveWolf98

    31.01.2024 - 21:26

    U Wrold in Conflict stavio sati i sati, još dan danas imam na uplayu i nekad odigram SP kampanju… Nadam se da ce i ovo valjet nećemu, odo što prije probat!

    • mamojebac

      @TheElusiveWolf98, 01.02.2024 - 18:28

      Posto je ovo Beta, ja sam očito igrao Alpha verziju i meni se svidjela. Takodjer igram starije naslove no meni je top steel division 2
      Dodaj me na Steam ako želiš pa da igramo skupa 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?