HCL.HR

Završen Go4LoL Balkans #6, evo tko ide u finale 1. mjeseca

Igor Belan 18.01.2015.   •   0 komentara


Crnogorski tim završio na vrhu drugog ovomjesečnog League of Legends kupa za balkanske igrače na ESL-u. Sljedeći kup je za manje od tjedan dana – prijavite svoj tim!

Završen je drugi od četiri Go4LoL kupova za 1. mjesec!

Za neupućene, radi se o seriji turnira u League of Legendsu koje naša ekipa organizira kroz ESL, a koji su otvoreni za sve igrače iz zemalja Balkans regije na ESL-u. Svaki mjesec organiziraju se četiri takva turnira, jedan tjedno, a sve završava velikim mjesečnim finalom u kojem sudjeluju timovi koji su završili na prva četiri mjesta u tjednim kupovima.

Drugi takav tjedni kup u natjecanju za 1. mjesec je završio, a rezultat je sljedeći:

1. mjesto (5×20€ u Riot Pointsima) – tim Rejected (Crna Gora)
2. mjesto (5×15€ u Riot Pointsima) – tim Meta Breakers (Hrvatska)
3. mjesto (5×10€ u Riot Pointsima) – tim Winx Club (Hrvatska)
4. mjesto (5×5€ u Riot Pointsima) – tim eSport hr (Hrvatska)

Osim što su dobili Riot Pointse za svoj plasman u ovome kupu, navedena četiri najbolja tima odlaze na finale 1. mjeseca gdje će dobiti šansu osvojiti još RP-a! Za dublji pogled u to kako su došli do ovog rezultata i koje su timove pritom ostavili iza sebe, provjerite kompletan raspored natjecanja na ESL-u.

Što je sljedeće? Treći kup za 1. mjesec naziva se Go4LoL #7, a kreće u subotu 24.01. i također će četiri najbolja tima nagraditi s ukupno 250€ u RP-u. Ako želite prijaviti svoj tim, kliknite ovdje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!