HCL.HR

Završen još jedan Evo turnir u borilačkim igrama, pogledajte najnapetije mečeve

ToxarE 14.07.2014.   •   1 komentara


Još jedan napeti Evo turnir došao je svome kraju. Pogledate tko je pobijedio i kako su se odvijali neki od najnapetijih mečeva.

Jučer navečer završio je The 2014 Evolution Championship iliti skraćeno – Evo 2014. Za neupoznate, riječ je o najvećem i najdugovječnijem turniru u borilačkim igrama na svijetu koji se već nekoliko godina odvija u Las Vegasu. Ove godine natjecatelji su se borili u igrama Ultra Street Fighter IV, Ultimate Marvel vs. Capcom 3, Injustice: Gods Among Us, King of Fighters 13, Killer Instinct, Blazblue Chrono Phantasma i Super Smash Bros. Melee.

Na na najistaknutijem Ultra Street Fighter 4 turniru pobijedio je francuski igrač Olivier “Luffy” Hay u borbi protiv japanskog igrača Masatia “Bonchan” Takahashija. Francuz je birao Rose i praktički dominirao nad Bonchanovim Sagatom. Pogledajte kako se odvijala ta borba u priloženom videu.

Bilo je zanimljivo i na Ultimate Marvel vs. Capcom 3 turniru gdje je pobjedu odnijela legenda američkog kompetitivnog gaminga u borilačkim igrama, Justin Wong. Koristeći Wolverinea, Storm i Akumu, Wong je pobijedio NYChrisG-a u finalu koje možete pogledati kroz sljedeći video.

Po mnogima najdramatičnije finale je bilo ono na BlazBlue: Chrono Phantasma turniru, gdje su se našli japanski igrač Keiji “Gariero” Okamoto i Ryo “Dogura” Nozaki. Nećemo vam otkriti tko je pobijedio – pogledajte taj napeti okršaj bez spoilanja.

Jedan od zanimljivijih okršaja bio je onaj između Silent Wolfa i Axea na Super Smash Bros. Melee turniru gdje je teatralno obučeni Axe dignuo publiku na noge pobjedom s Pikachuom. Pogledajte samo taj CRT televizor i publiku u deliriju. Savršeno nešto, a ne radi se čak ni o finalnoj borbi na tom turniru.

Za više o pobjednicima i gubitnicima Evo 2014 turnira, provjerite Shoryuken.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?