HCL.HR

Zelda: Wind Waker HD – gameplay video, datum izlaska i novi detalji

ToxarE 11.06.2013.   •   1 komentara


HD reizdanje The Legend of Zelda: The Wind Wakera za Wii U igramo ovog listopada, a Nintendo je konačno prikazao gameplay te otkrio neke nove detalje.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD stiže ekskluzivno na Wii U ovog listopada, Nintendo je objavio putem svog E3 Nintendo Directa. Ovo Wii U reizdanje poznate GameCube igre donosi potpuno nove HD vizuale, a danas je potvrđeno kako će Wii U konzola pokretati igru u 1080p rezoluciji te kako dizajneri koriste “shadere kako bi poboljšali likovni izričaj i kvalitetu tekstura”. Same HD vizuale provjerite u prvom gameplay traileru koji prilažemo odmah ispod. Šteta što nije dostupan u 1080p rezoluciji.

Na Nintendovoj E3 stranici objavljene su neke već poznate, ali i neke potpuno nove informacije o nadolazećoj igri. Evo nekih koje izdvajamo:

– s Wii U GamePad kontrolerom moći ćemo upravljati inventarom i pregledavati mape
– ukoliko netko koristi televiziju, igru će biti moguće igrati na ekranu Wii U GamePada (drugim riječima, igra podržava off-TV play)
– ploviti ćemo morem 50 posto brže zbog novog jedra
– ‘Tingle Bottle’ item koji ćemo pronaći u svijetu Wind Wakera omogućiti će spajanje s ostalim igračima kroz komentiranje na Miiverseu; naši komentari ili screenshoti ostavljeni na Miiverseu pojaviti će se uz obalu drugim igračima – doslovno kao da pronalazite poruku u boci
– poboljšani Pictograph moći će spremiti više slika, a slike će se kasnije moći objaviti i na Miiverse

UPDATE: Pogledajte i upravo objavljeni ‘Developer Direct’ video u kojemu Eiji Aonuma objašnjava neke od preinaka koje će ovo HD reizdanje dobiti u odnosu na GameCube verziju igre. Prikazane su također i neke nove snimke gameplaya.

Objavljen je i okvirni datum izlaska. The Legend of Zelda: The Wind Waker HD igramo u listopadu ove godine.

Komentari (1)

  • Densetsu

    14.06.2013 - 15:57

    Ovo je must buy (kao i Bayonetta 2), pa možda nabavim igru i prije kupnje konzole. Inače, Eiji Aonuma je potvrdio da u igri neće biti neuvrštenih dungeona iz GC verzije jer su iskorišteni u drugim igrama. No, bit će nekih izmjena u strukturi u kasnijem dijelu igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?