HCL.HR

Zgrabite Commandose i Cossackse za siću u novom Bundle Stars paketu

Renato Pedišić 29.04.2014.   •   1 komentara


Bundle Stars ima novi atraktivni paket igara koji pod imenom Battleground Bundle nudi igre koje će vas provesti kroz europske bojišnice uz kratki posjet Sjevernoj Americi i njenom ratu za nezavisnost.

Želite se igrati rata? Onda ne bi bilo loše da bacite oko na Battleground Bundle kojega je pripremila stranica Bundle Stars. On vam za cijenu od 2.91 eura (90% uštede na sve igre) nudi osam naslova koji će vas zagarantirano zabaviti na duge staze. Sve igre u ponudi su Steam naslovi u verziji za Windowse.

Paket se sastoji od prve četiri Commandos igre, dakle – Commandos: Behind Enemy Lines, Commandos: Beyond the Call of Duty, Commandos 2: Men of Courage i Commandos 3: Destination Berlin.

Ostala četiri naslova proizvod su sada ugašenog ukrajinskog razvojnog studija GSC Game World, proizvođača poznatog Cossacks serijala. Igre koje su dio ovoga paketa upravo su većinom iz tog slavnog serijala – Cossacks: Art of War, Cossacks: Back to War i Cossacks II: Battle for Europe, uz dodatak standalone ekspanzije za igru American Conquest, nazvane American Conquest: Fight Back.

Ponuda traje još nekakvih 29 dana tako da imate vremena odlučiti se za kupnju, ali s tim potezom za ovako male novce vjerojatno nećete pogriješiti.

Komentari (1)

  • Emperor Ghaleon

    29.04.2014 - 11:15

    Dođoh, vidjeh, kupih. Hvala Renato! :kiss:

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?