HCL.HR

ZombiU 2 uočen na francuskom Amazonu

Igor Belan 25.11.2014.   •   0 komentara


Nastavak horor naslova za Wii U nije službeno najavljen, ali nekako se pojavio na stranicama francuskog Amazona. Što to sve znači?

Jedan od interesantnijih launch naslova za Nintendo Wii U konzolu možda ipak dobije nastavak. Ništa nije službeno najavljeno, no ZombiU 2 je nakratko primjećen na stranicama francuskog Amazona, a iako je u međuvremenu uklonjen iz ponude, ekipa s jeuxvideo uhvatila je par screenshota za dokaz.

ZombiU je razvio i izdao Ubisoft, no u slučaju ovog nepotvrđenog nastavka na Amazon.fr se kao izdavač navodio Bandai Namco. Ubisoft je inače nedavno obznanio kako više neće ulagati napore u razvoj i izdavanje igara za ozbiljnu publiku za Wii U. Zadnja igra takve vrste koju je Ubisoft izdao za Nintendovu kućnu konzolu je zakašnjeli port Watch Dogsa, izašao prije svega četiri dana.

Samim time, nije nemoguće da je Ubisoft prodao ZombiU IP Bandai Namcu, no šanse za to su slabe. Unatoč solidnim ocjenama kritike i publike, ZombiU se nije pretjerano proslavio na tržištu pa ga Bandai Namco nema razloga kupovati, pogotovo ako planira učiniti nastavak još jednom Wii U ekskluzivom. S druge strane, Ubisoft bi ga vjerojatnije radije zadržao nego prodao budući da ga tako uvijek može pretvoriti u jednu multiplatformsku franšizu.

Moguće je i da je Bandai Namco naveden na Amazon.fr kao izdavač jer će obavljati dužnosti lokalnog distributera igre za francusko područje, no podjednako je moguće da neki francuz misli da je lijepo trollati nas malobrojne vlasnike Wii U konzola.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?