HCL.HR

ZombiU opravdao svoj naziv

Zoran Žalac 05.06.2012.   •   3 komentara


Ubisoftov ZombiU dobio je gameplay video koji prikazuje posebne funkcije Wii U kontrolera, ali i blesavo beskorisnu opciju kreiranja zombificiranog lica.

Nekadašnji Killer Freaks from Outer Space, a sada ZombiU, jučer je prikazan specifičnim trailerom koji nije pokazao mnogo toga. Srećom, igra je danas prezentirana nešto detaljnije kroz gameplay video u kojemu imamo prilike vidjeti kako igra koristi posebnosti Wii U kontrolera. Očekivano, dodatne funkcije su sonarsko skeniranje, precizno snajpersko nišanjenje itd.

Osim demonstracije upravljanja, Ubisoft je priredio i pomalo komično predstavljanje opcije tzv. „zombificiranja“. Koncept nije naročito inovativan – pomoću kamere skenira se lice igrača i dodaje se zombi-tekstura; ali je uspio nasmijati publiku kada je Nintendov Reggie Fils-Aime uzeo kontroler u ruke.

UPDATE: U međuvremenu smo dobili i prvi set screenshota iz igre gdje se jasnije vidi kvaliteta grafike. Uz vijest prilažemo četiri screenshota, ali svakako pogledajte i punu galeriju.

Komentari (3)

 • kaisersephirot

  05.06.2012 - 19:23

  Igore, jesi rekao da nema mahanja =D

  • Ementaler

   @kaisersephirot, 06.06.2012 - 06:04

   Eto na :)) pa nema 'mahanja' u stilu Wii Motea gdje se bojiš da će ti ispasti kontroler iz ruke, ovo je sve isto što se i na handheldima 'traži' u smislu motion gaminga. Naginjanje, okretanje itd.

 • redhillunited

  05.06.2012 - 20:26

  Morati cu si nabaviti WiiU 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!