HCL.HR

ZombiU ostaje bez nastavka

ToxarE 09.07.2013.   •   1 komentara


Ubisoftov čelnik otkrio je kako tvrtka nema namjeru ni želju podržati razvoj nastavka velike WiiU ekskluzive ZombiU s obzirom na razočaravajuće loše prodajne rezultate originala.

U izvješću GameIndustry Internationala predsjednik Ubisofta Yves Guillemot priznao je kako je prošlogodišnji WiiU naslov ZombiU unatoč dobrim reakcijama igrača bio komercijalni promašaj za tvrtku. Guillemot navodi kako igra nije bila ni blizu ostvarivanja profita te da shodno tome tvrtka nema nikakvih planova za nastavak iste.

Štoviše, primjer ekskluzivnog ZombiUa usmjerio je Ubisoft prema sigurnijoj strategiji što smo mogli vidjeti ranije ove godine kada je Rayman Legends odgođen te najavljen i za druge platforme osim Wii U konzole. Guillemot takav potez opravdava činjenicom da je na izdavaču da kreativnim igrama osigura dovoljno veliku publiku. A što se same Nintendove konzole tiče, Ubisoftova podrška ovisit će o tome hoće li Nintendo preko zimskih blagdana uspjeti privući veći broj korisnika.

„Nadamo se da će se [konzola] pokrenuti. U ovom trenutku rekli smo – ‘Odradit ćemo božićno razdoblje i onda vidjeti gdje smo nakon toga.’“- izjavio je Ubisoftov predsjednik.

Komentari (1)

  • Njec

    10.07.2013 - 08:29

    Bude narasla prodaja WiiU-a, nakon što na tržište dođu Xbox One i PS4 – za sada ljudi još vagaju, bi il' nebi, jer nije baš neka ekonomska situacija, da se posjeduju sve tri – pogotovo ako uz konzole i stalno opremate/nadograđujute svoj PC.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?