HCL.HR

Posljednje vijesti

Xbox Live Gold pretplatnici ovog vikenda besplatno će raditi kaos u Just Cause 3

Petra Rukav 02.05.2018.

Microsoft obavještava zlatne pretplatnike Xboxa da nabace wingsuit na leđa i kuku u ruke jer će ovog vikenda besplatno postati Rico Rodriguez, koji želi vratiti slobodu u svoju domovinu, ali uz mnogo, mnogo destrukcije.

Multiplayer mod za Just Cause 3 je pred vratima

Zoran Žalac 14.07.2017.

Fanovi Just Causea 3 stavljaju zadnji sloj na modifikaciju koja će svima omogućiti glupiranje u online multiplayeru te igre.

Khal Drogo će igrati glavnu ulogu u Just Cause filmu

Juraj Bevandić 08.03.2017.

Izgleda da će sve popularniji glumac Jason Momoa uskočiti u čizme Rica Rodrigueza u Just Cause filmu, a mi se slažemo s tom odlukom.

Just Cause 3 napokon dobio multiplayer

Zoran Žalac 09.01.2017.

Nakon što je protekli mjesec proveo u beta testu, mod koji u Just Cause 3 ubacuje multiplayer od sada je dostupan za preuzimanje svim vlasnicima igre u PC verziji.

Multiplayer ludilo uskoro stiže u Just Cause 3

Juraj Bevandić 21.12.2016.

Just Cause 3 bi uskoro mogao napokon dobiti multiplyer putem moda koji je trenutno dostupan u beta verziji. To također znači da je multiplayer ekskluzivan za PC.

Just Cause 3 će dobiti podršku za DirectX 12

Zoran Žalac 15.01.2016.

PC verzija Just Causea 3 uskoro bi trebala biti obogaćena ekskluzivnim grafičkim mogućnostima, odnosno podrškom za DirectX 12 API.

Piratskim igrama je odzvonilo za dvije godine?

Zoran Žalac 07.01.2016.

Igre koje koriste Denuvo zaštitu nisu neprobojne, ali iz godine u godinu postaju sve teže za piratizirati. Kako navodi osnivačica foruma piratske grupe 3DM, za dvije godine pirati će možda morati dići ruke.

Just Cause 3 multiplayer u izradi

Igor Belan 31.12.2015.

Ekipa koja stoji iza neslužbenog Just Cause 2 multiplayer moda počela je prčkati po kodu najnovijeg nastavka serijala i izbacila ovaj video, no kada ćemo Just Cause 3 multiplayer moći zaigrati ostaje misterij.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?