HCL.HR

Posljednje vijesti

Switch ipak dobiva Pokemone, ali ne one kojima su se svi nadali

Juraj Bevandić 06.06.2017.

Nintendove važne vijesti stvarno imaju veze s novim Pokemon RPG igrama, ali samo proširenjima za 3DS, dok će Switch dobiti borilačku igru Pokken Tournament DX.

Nintendo će nas sutra iznenaditi bitnim vijestima vezanim uz Pokemone

Juraj Bevandić 05.06.2017.

Nintendo je najavio održati kratku Pokemon Direct obavijest sutra, pa nas čisto zanima što to nije moglo čekati do E3 sajma. Mislite li da će najaviti Pokemone za Switch?

Pokemoni su prošle godine doživjeli poslovni porast od 2500%

Juraj Bevandić 01.06.2017.

Tko god misli da 2016. nije bila godina Pokemona grdno se vara, jer je Pokemon kompanija iz brojnih uspješnih prihoda zabilježila poslovni porast od čak 2500 posto.

Čini se da se možda ipak spremaju novi Pokemoni za Switch

Juraj Bevandić 20.03.2017.

Developeri popularnih Pokemon igara raspirali su natječaj za posao na “svjetski popularnom RPG-u s čudnovatim bićima za konzolu poput Vite i Wii U”. Baš se pitamo što bi to moglo biti.

Nintendo Switch možda ipak ne dobije nove Pokemone

Juraj Bevandić 26.12.2016.

S obzirom na to koliko se Nintendo usredotočio na prenosivost Switcha, mnogi su očekivali da ćemo na njemu vidjeti nove Pokemone, no developeri nisu toliko sigurni.

Pokemon Sun and Moon se prodaju k’o ludi

Juraj Bevandić 28.11.2016.

Pokemon Sun and Moon su u samo tjedan dana osvojii srca gotovo dva milijuna trenera i usput oborili Nintendove povijesne prodajne rekorde.

Pokemoni s 3DS-a dolaze i na Nintendo Switch?

Igor Belan 19.11.2016.

Pokemon Sun i Moon kucaju na vrata Europe, ali prije nego ih pustimo unutra poslušajmo na miru jednu novu glasinu koja kaže da je već u pripremi treća verzija tih igara – i to za Nintendo Switch.

Pustite Pokemon GO na moment, Pokemon Sun i Moon demo dolazi uskoro

Žarko Ćurić 05.10.2016.

U najnovijem Pokemon Sun i Moon traileru otkriveno je da će vlasnici 3DS-a od 18.10. moći preuzeti demo verziju igre. Osim toga, predstavljene su evolucije početna tri Pokemona kao i par novih lokacija.

Stari Pokemoni u Sun i Moon igrama dobit će nove oblike

Zoran Žalac 01.08.2016.

U novoj Aloa regiji nadolazećih Pokemona Sun i Moon pojedini stari poznanici dolazit će u novim oblicima. Ne pitajte kako su nastali.

Trailer za Pokemon Sun i Moon otkriva zanimljive nove detalje

Filip Galeković 02.06.2016.

U novom traileru imamo priliku vidjeti nove legendarne Pokemone, kako izgleda sljedeća Alola regija u kojoj se Pokemon Sun i Moon odvijaju i još puno toga.

Najavljeni novi Pokmemoni za 3DS – Pokemon Sun and Moon

Igor Belan 26.02.2016.

Kakvo bi ta 20-godišnjica Pokemona bez najave velike nove igre u serijalu? Nikakva, eto kakva. Dame i gospodo – Nintendo je upravo najavio Pokemon Sun i Pokemon Moon!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?