HCL.HR

Tematski Dabar 2011 – Igra godine i posebne kategorije

Zoran Žalac 15.01.2012.   •   78 komentara


U posljednjem izvješću Zlatnog Dabra 2011 otkrivamo našu igru godine, pobjednike tematskih kategorija te proglašavamo dobitnike naše nagradne igre.

TEMATSKI DABAR

Godina je bogata onoliko koliko joj to njezin sadržaj dopušta. Kada za neku gamersku godinu kažemo da je bila odlična, ne kažemo to zbog brojnosti igara već zbog sadržaja. Među ponuđenim naslovima uvijek mora postojati odmjerena količina iznenađenja i razočaranja, uvjerljivih izvedbi, novih ideja i važnih događaja iza njih. Tematski Dabar bavi se upravo time – on dijeli titule za posebna dostignuća i značajnosti. Ove godine natjecanje je bilo pomalo predvidljivo no većina je odabrala zaslužene pobjednike kategorija, a prava napetost ionako je rezervirana za našu igru godine rezultate naše nagradne igre koja je pratila ovogodišnjeg Dabra za čiji se bogati nagradni fond možemo zahvaliti GMC-u.

Ne sumnjamo da ste već bacili pogled na pobjednike nagradnjače, no ako ste se vratili na ovaj redak tada u miru možete pogledati video prilog s istaknutim pobjednicima Tematskog Dabra.

Raspoloženi ste za čitanje? Opširniji komentar kategorija zajedno s pratećim naslovima srebrnog i brončanog Dabra slijede u nastavku.

U godini s tisuću petsto trideset i četiri nastavka velika iznenađenja nisu toliko izgledna. Međutim, uvijek se nađe igara koje nisu dovoljno medijski eksponirane ili pak onih za koje se po trailerima i najavama ne bi reklo da će biti tako zabavne. Pobjednik ove kategorije upravo je primjer potonje tvrdnje.

Zlatni Dabar 2011

Driver: San Francisco (pobjednik s 31.9% glasova) iznenadio nas je uspješnim vraćanjem ugleda posrnulome serijalu. Nakon dva loša nastavka bilo je teško povjerovati da stvari mogu krenuti uzlaznom putanjom. No upravo se to dogodilo, pa je San Francisco uz neobično inovativnu mehaniku promjene automobila zaslužio titulu neočekivanog hita.

SREBRNI DABAR: Bastion (29.1%)
BRONČANI DABAR: World of Tanks (15.4%)

Posljedice davanja nerealnih obećanja publici su neizbježna razočaranja. Neki proizvodi jednostavno moraju razočarati – ako ne sami po sebi, onda u odnosu na konkurenciju ili dosadašnju tradiciju. “Pobjednik” ove kategorije podbacio je u sva tri oblika, čemu nismo svjedočili već duže vremena.

Zlatni Dabar 2011

Nismo sigurni trebamo li Duke Nukem Forever (“pobjednik” s 65.4% glasova) nakon 15 godina čekanja sažalijevati ili mu jednostavno vratiti pljusku koju nam je dao. Znamo da je igra prošla mnogo teških razdoblja i da nikada zapravo nije mogla dorasti dugogodišnjem hajpu, no tkogod da je odigrao novog Đuku složit će se da je on apsolutni promašaj ove godine.

PLJESNIVI DABAR: Dragon Age 2 (15.3%)
ZAHRĐALI DABAR: Brink (8.3%)

Godina s tisuću sedamsto i pedeset tri nastavka nije obilovala svježim imenima, ali se ne može reći da ih nije bilo. Većinu nagrada Zlatnog Dabra 2011 odnijeli su predstavnici postojećih serijala, no u ovoj kategoriji pobjedu je mogao odnijeti samo jedan originalni ovogodišnji naslov.

Zlatni Dabar 2011

Ambiciozni L.A. Noire (pobjednik s 59.3% glasova) ispunio je većinu stvari koje si je zacrtao. Najvažnije od svega, ponudio je gotovo filmsko iskustvo kakvome još nismo imali prilike prisustvovati. Teško je reći hoće li se igra eventualno nastaviti, no bez obzira na to, L.A. Noire ostat će zapaženo ime na gamerskoj sceni.

SREBRNI DABAR: Bulletstorm (16.9%)
BRONČANI DABAR: Dead Island (10.6%)

Ikone gaminga mijenjaju se iz generacije u generaciju pa uvijek postoji mogućnost da će neki novi lik pokupiti simpatije publike, a time i ovu nagradu. Među ovogodišnjim nominacijama bilo je stvarno svakakvih likova, ali pobjedu je odnio jedan osebujni šaljivac.

Zlatni Dabar 2011

Šarmantni britanski brbljavac Wheatley (Portal 2) (pobjednik s 40.6% glasova) pokazao je fascinantan raspon emocija u neodoljivo dobroj izvedbi koja je upotpunila Portal 2. Ova robotska kuglica znala nas je nasmijati do suza, ali i naljutiti svojom osobnošću koja će definitivno ostaviti traga u industriji igara.

SREBRNI DABAR: Cole Phelps (27.2%)
BRONČANI DABAR: Adam Jensen (22.4%)

Godina iza nas svakako je bila uzbudljiva. Predstavljene su nam dvije nadolazeće konzole, jedna nova je lansirana, a uz sve to industrija je vodila čudnu bitku s neočekivanim neprijateljem čija su zlodjela zabrinula milijune igrača.

Zlatni Dabar 2011

Hakerski napad na PSN (pobjeda s 46.5% glasova) u travnju ove godine ostavio je milijune igrača bez pristupa online sadržajima na PS3 konzoli. A da stvari budu gore, ukradeni su im osobni podaci korisničkih računa. Srećom, Sony je ispravio propust, ispričao se i refundirao oštećene korisnike besplatnim igrama.

SREBRNI DABAR: Najavljen GTA V (31.6%)
BRONČANI DABAR: Rastući trend F2P igara (12.1%)

Mogli bismo slobodno reći kako se ova kategorija nije puno mijenjala u odnosu na prošlu godinu – imamo novog pobjednika, ali njegovi pratitelji su ovdje bili prisutni i prije 365 dana. Zanimljivo je doduše kako je prijašnji pobjednik sada tek treći, dok se kao najočekivaniji naslov pokazao nedavno najavljeni…

Zlatni Dabar 2011

Nemamo jasnih indicija da ćemo Grand Theft Auto V zaigrati tijekom 2012. godine. Tradicija je da naši korisnici biraju naslove koji obično zaobiđu predstojeću godinu, no mi se iskreno nadamo da ovoga puta neće biti tako. I sami se veselimo novoj GTA igri, a kad to možete reći za naslov o kojemu praktički ništa ne znate, onda je riječ o stvarno posebnom slučaju.

SREBRNI DABAR: Diablo 3
BRONČANI DABAR: Mass Effect 3

I konačno, vrijeme je da redakcija HCL-a dodijeli ultimativnu nagradu! Igra godine je jedina kategorija Zlatnog Dabra za koju vi, naši posjetitelji, niste mogli glasati. Najbolju igru 2011. godine po izboru HCL portala odabrali smo samo mi iz uredništva zajedno s našim vanjskim suradnicima, a budući da ne želimo da vam promakne objašnjenje o tome kako smo na kraju izabrali pobjednika, u ovome tekstu nećemo vam odmah otkriti pobjednika ove kategorije.

To je rezervirano za sam video special koji smo priložili pri vrhu ovog članka. Reći ćemo vam za sada samo da nije Skyrim. Pogledajte video! Bit ćemo toliko dobri da ćemo vam staviti i direktni link do njega odmah ispod, a ovaj članak ćemo naknadno ažurirati s tekstom i prigodnom grafikom za igru godine.

VIDEO SPECIAL: Igra godine po izboru HCL-a – Tematski Dabar 2011

Vrijeme je da otkrijemo ono što vas vjerojatno i najviše zanima – pobjednike naše bogate nagradne igre sponzorirane od strane GMC-a! A GMC je ove godine bio posebno darežljiv jer ćemo čak 13 glasača u našem Zlatnom Dabru 2011 nagraditi vrlo vrijednim nagradama iz GMC shopa. Pa da ponovimo o kojim nagradama se radi.

Zlatni Dabar 2011 - Glavna nagrada

Pobjednici koje smo nasumično izabrali moći će birati svoje nagrade po redosljedu po kojem su izvučeni, a na izbor imaju sljedeće gamerske krasote:

PlayStation 3 konzola (320GB model) + Uncharted 3 – Gran Turismo 5 Special Metal Box Edition
– Poseban PS3 Move Starter Pack s 5 promo igara i 2 Move kontrolera
– 5x Uncharted 3 igra + skin za PS3
– 3x Need for Speed: The Run igra za X360 (3 komada) + NFS: The Run majica
– Battlefield 3 za Xbox 360
– The Witcher 2: Assassins of Kings za PC

Svi koji su glasali u našem Zlatnom Dabru 2011 i pritom ostavili minimalno jedan glas u svakoj podgrupi Zlatnog Dabra (Platformski, Žanrovski i Tematski Dabar) ušli su u naš veliki virtualni bubanj za izvlačenje. Točnije, ovako je to izgledalo – nakon što smo izdvojili sve korisnike koji su ispunili ovaj minimalan uvjet (izuzev naših suradnika i nas iz redakcije naravno), sastavili smo listu svih tih korisničkih imena, poredali ju po abecedi te zatim ubacili u List Randomizer na random.org. Tko je nakon klika na dugmić “randomize” izašao prvi na listi bio je prvi pobjednik, a zatim smo isto napravili za drugog po redu te tako sve do 13-og. Kako bi sve bilo što jasnije, jer ipak su bogate nagrade u pitanju, snimili smo i video izvlačenja. Ispao je u nešto nižoj kvaliteti jer smo od silne uzbuđenosti zaboravili postaviti Fraps na HD snimanje, a nema smisla naravno ponovno izvlačiti nove pobjednike čisto zbog te činjenice. Svejedno, vjerujemo da je i ova kvaliteta sasvim dovoljna da vidite imena pobjednika i način na koji su izvučeni.

VIDEO DOWNLOAD: Izvlačenje pobjednika

No dobro, sada kada znate kako je teklo izvlačenje, idemo pokazati te pobjednike. Čestitamo i zavidimo sljedećim sretnicima:

1. ferrari1345 2. Jaksic22
3. Đođo_Mođo
4. TIR669
5. fxp1990
6. Duje wii
7. toljaga
8. Dodo152
9. corco
10. XGamer009
11. Revan1991
12. MrGameplayManiac
13. pajko(CGR)

Ovdje izlistani sretnici biti će kontaktirani putem forumskih privatnih poruka, počevši od glavnog pobjednika koji prvi može birati svoju nagradu, a to je – ferrari1345. Svatko može birati jednu nagradu pa nakon što ferrari1345 izabere svoju (pretpostavljamo da će uzeti PlayStation 3, sretnik jedan), korisnik Jaksic22 dobiti će privatnu poruku na forumu pa će i on moći birati od onoga što je ostalo (vjerojatno sve osim PlayStationa 3). Tako ćemo sve do sretnika broj 13., a ova lista pobjednika se još može izmijeniti iz dva razloga.

1. Svaki korisnik izlistan ovdje mora se javiti na našu privatnu poruku u maksimalnom roku od tjedan dana ili gubi svoje mjesto, a mi ponovno biramo drugog sretnika koji će uzeti njegovo mjesto.
2. Ukoliko netko od izvučenih korisnika nema adresu u Hrvatskoj ponoviti ćemo izvlačenje za njegovo mjesto.

Hvala vam svima na sudjelovanju u najvećem do sada Zlatnom Dabru! Najbolji ste ljudi na svijetu. U povijesti! A također se zahvaljujemo i GMC-u koji nam je omogućio da vas i više no prigodno nagradimo. A sad nam recite – Jeste zadovoljni našim izborom igre godine? Jeste vidjeli kako smo to predstavili u videu? Što kažete na ovogodišnjeg Zlatnog Dabra općenito? Puno pitanja na koja želimo vidjeti vaše odgovore u komentarima.

SPECIAL: Zlatni Dabar 2011 – centralni članak SPECIAL: Žanrovski Dabar 2011 – najbolje igre po žanrovima SPECIAL: Platformski Dabar 2011 – najbolje igre po platformama

Komentari (78)

  • AphroditeX

    15.01.2012 - 22:29

    🙁 haha

  • Mojsa

    15.01.2012 - 22:30

    čestitke dobitnicima,za mene ništa 🙁

  • sweexx

    15.01.2012 - 22:35

    aaj ja 40. 🙁 btw. cestitke dobitnicima 😀

  • KruxZhlajfa

    15.01.2012 - 22:44

    Prvo čestitke pobjednicima! Moram reć kako sam ove godine prvi put sudjelovao u Zlatnom Dabru i moram reć da je super! Stvarno nemam zamjerke, HCL-ovci vi ste zakon! 😀

  • Antkiller1

    15.01.2012 - 22:48

    Eh da, ja sam glasao u dabru, ali nisam nista napisao u komentarima =(

    I misim da zaslugu za najj igru prosle godine zavrijedjuje Skyrim( istina, jos nisam zaigrao Batmana, al nema igre do Skyrima)

    FUS RO DAH

    Ali sve u svemu, sve ostale igre su dobile nagradu zasluzno

    Svaka cast HCL, bolji ste od Gamereporta

    • KaznEd

      @Antkiller1, 16.01.2012 - 08:55

      HCL used to vote for Skyrim then they took an arrow in the knee

  • Antkiller1

    15.01.2012 - 22:48

    sry, nije stavilo recenice u novi red kako je trebalo 🙁

  • KruxZhlajfa

    15.01.2012 - 23:01

    I što se tiče igre godine, za mene je to ipak bilo Portal 2, nisam igrao Batmana da mogu reć da je igra dobra ili loše. Mene je Portal 2 oduševio, odlična priča, Wheatley, grafika zanimljiva, puzzle! 😀

  • ferrari1345

    15.01.2012 - 23:26

    cek cek ja sam dobio ? neznan ocito mi se jos vrti od jucerasnjeg dana odo ja spavat sutra cu se probudit :)) ajme nemogu vjerovat HVALA VAM NAJBOLJI STE LJUDI 🙂

    • Ementaler

      @ferrari1345, 16.01.2012 - 07:26

      Jup, čestitam 😉 Dobit ćeš sada PM na forumu, pa samo odgovori na njega da to formalmo završimo (znamo i ja i ti da želiš PS3 :)).

    • hrga007

      @ferrari1345, 16.01.2012 - 12:58

      svaka čast

    • valjo98

      @ferrari1345, 16.01.2012 - 13:27

      Svaka čast 😉

    • Infidel72

      @ferrari1345, 16.01.2012 - 22:55

      Cestitam i ugodne sate igranja………….

  • TIR669

    16.01.2012 - 08:03

    Čestitke ferrari1345 na mega mega nagradi. Naravno, čestitke i svim drugim dobitnicima, a sve velike pohvale HCLu na ideji i GMCu na sponzorstvu!

    Jedino mi je žao što Uncharted nije osvojio igru godine, ali ipak, ne mogu suditi jer nisam odigrao ni Batmana ni Portal 2. No, to je sljedeći korak. 😀

  • Black op

    16.01.2012 - 08:53

    Pa pajko je pobijedio prosle godine,zar smije neko pobjedjivati 2 godine zaredom?

    • Ementaler

      @Black op, 16.01.2012 - 09:20

      Što je najgore, pajko nije pobijedio prošle godine 🙂 Morao sam provjeriti jer se ne sjećam, ali da – nije pobijedio. I da, naravno da može. A čovjek ima sreće, šta ćeš :). Bit će uskoro jedan giveaway novi kao dio jedne od video recenzija koje slijede, bude nešto za PC, pa možda tamo budeš imao više sreće.

  • [proGABBEing] Ixy

    16.01.2012 - 09:00

    🙁

  • kmarkecGamer

    16.01.2012 - 09:14

    po meni, igra godine je skyrim.
    cestitke pobjednicima, eto moje najbolje mjesto je bilo 38. na odabiru 12. pobjednika ;(

    • iwan1312

      @kmarkecGamer, 16.01.2012 - 16:23

      ma skyrim nije ni do koljena batmanu!!!
      to sto je tebi batman kompliciran, ne znaci da je losiji od skyrima!!

  • Black op

    16.01.2012 - 09:33

    btw meni ni nece da ocita ovaj video.

  • Black op

    16.01.2012 - 09:36

    Evo tek sada ocitalo.Izvinite sto ovoliko pitam ali koji sam ja bio po redu?

    • [proGABBEing] Ixy

      @Black op, 16.01.2012 - 09:38

      Treći.

    • Ementaler

      @Black op, 16.01.2012 - 09:39

      Pročitaj gore kako se izvlačilo pa ćeš vidjeti da pitanje baš i nema smisla 😉

    • Black op

      @Black op, 16.01.2012 - 09:42

      Ja mislim da tvoj odgovor nema smisla 😀 nisam mislio na prvih 13

    • [proGABBEing] Ixy

      @Black op, 16.01.2012 - 09:47

      Tvoj život nema smisla. :vidiga:

  • dado01

    16.01.2012 - 09:50

    Cestitke dobitnicima i organizatorima. Gubitnici, ajde more mrsh 🙂

  • Dodo152

    16.01.2012 - 10:42

    E pobjednici, čestitke, aj sad budite tak dobri i prepustite ps3 meni 😛

  • ?o?o_Mo?o

    16.01.2012 - 10:49

    Zar nebi bilo bolje da ako se, na primjer jedan ne javi tjedan dana da se lista podigne za jedno mjesto i onda da se izvuče jedan koji će bit zadnji 😛

  • numeral

    16.01.2012 - 11:26

    ja nisam nista dobio…..buuuuuuuuu…….

  • Shimmy

    16.01.2012 - 12:34

    Čestitam pobjednicima, a vezano za HCL igru godine, nisam igrao Arkham City (još) kao ni većinu igara ove godine tipa Portal 2 ili Skyrim, no s obzirom da se priča da ja AC po svemu bolji od Arkham Asyluma koji mi je osobno bio gotovo savršen, vjerujem u vaš odabir i podržavam ga 🙂

  • corco

    16.01.2012 - 12:59

    mene bi zanimalo što moram napraviti da vam se javim

  • CroDruid

    16.01.2012 - 13:33

    Čestitam svakom koji je nekaj dobil.

  • Daky101

    16.01.2012 - 13:53

    Čestitke dobitnicima.
    Po meni igra godine je Gears of war 3.

  • valjo98

    16.01.2012 - 14:08

    a di mogu vidit koji sam?

    • Ja Sam

      @valjo98, 17.01.2012 - 09:26

      bože kretena….

  • Jaksic22

    16.01.2012 - 14:25

    Prvo sudjelovanje u Dabru i odmah drugo mjesto… yay for me! 😀
    (hvala)

    • Ementaler

      @Jaksic22, 16.01.2012 - 14:44

      Prvi pobjednik nam je upravo odgovorio, logično – izabrao je PS3, pa ti sljedeći biraš. Dobit ćeš pm na forumu od mene da izabereš svoju nagradu i pošalješ mi adresu, pa se baci na razmišljanje. Možeš birati bilo što osim PlayStationa 3 😉

  • Black_Pirate

    16.01.2012 - 14:51

    A to kao sad, u inat mainstream svemiru, evo vam na! Igra godine nije Skyrim… tja tja tja… Kakav Betmen… pisao bih vise, no idem gledat vaterpolo

    • Ementaler

      @Black_Pirate, 16.01.2012 - 15:48

      Uvijek neke teorije zavjere 🙂 Samo se ti raspiši 😉

    • Black_Pirate

      @Black_Pirate, 16.01.2012 - 16:38

      Dodatno mi je simpaticno to sto vam nije usla ni u uzi izbor : ) Sismis je dobra igra, samo sto imam osjecaj kao da igram Asylum DLC . Vise bih vas cijenio da ste Portal 2 proglasili za igru godine, kad vec ne smije Skyrim.

    • wyzard

      @Black_Pirate, 16.01.2012 - 17:03

      bio je u izboru top 5, zajedno sa unchartedom. no betmen je gotovo jednoglasnom odlukom izabran. inače, zanimljiva parodija na skyrim goty temu:
      http://www.youtube.com/watch?v=YUWd-wPZwGc
      🙂

    • Mzehn

      @Black_Pirate, 16.01.2012 - 19:42

      odlično 😀

  • corco

    16.01.2012 - 15:17

    joj samo da mi ostane uncharted 3

  • snowblind

    16.01.2012 - 15:52

    Čestitke dobitnicima.

  • goldfinger

    16.01.2012 - 16:37

    Čestitke pobjednicima!;)

  • Black op

    16.01.2012 - 16:43

    Ja znam da ovo nema nikakve veze sa zlatnim dabrom,ali sta je sa serious sam 3 i assassin screed revelations recenzijama?

  • Chaos777

    16.01.2012 - 17:55

    Uaaa prevara! 😀

  • zg_rider111

    16.01.2012 - 18:56

    Čestitke pobjednicima!

  • marlboro

    16.01.2012 - 19:10

    Igra godine hmmmm…. MINECRAFT 🙂 (po meni nezz jel bio na listi jer sam se neki dan registriro a nisam ni gledo al po meni minecraft)

  • trulex

    16.01.2012 - 20:10

    svaka čast hcl,super je video,i predobar izbor za igru godine,nastavite tako već ste brend.

  • fxp1990

    16.01.2012 - 20:18

    haha odlicno! inace ne igram nagradnjace, al ovo sam si bas mislio, ionako cu glasat pa ajde idem u sve kategorije. fakat super! nije mi jos dosla nikakva poruka, pretpostavljam da cete me kontaktirati kada na mene dodje red?

    • Ementaler

      @fxp1990, 16.01.2012 - 21:09

      Jup, kad dođe tvoj red dobiti ćeš PM na forumu 😉

  • toljaga

    16.01.2012 - 20:38

    Pa nemogu vjerovat da sam i ja prvi put neš dobio u nagradnoj igri. Hvala HCL!

  • MrVivi

    16.01.2012 - 21:39

    ček ja nisam dobio PS3 – ma ovo je očito namješteno 🙂

  • Infidel72

    16.01.2012 - 22:59

    Vec sam cestitao dobitniku cestitam i ostalima koji su nekaj osvojili i sve naj…
    Moj izbor Skyrim igrao sam sve tri iz vaseg uzeg izbora ali po meni Skyrim je igra godine……

  • Ementaler

    17.01.2012 - 09:32

    Otišli su PS3 konzola i Poseban PS3 Move paket, sljedeći je Đođo_Mođo koji je upravo dobio svoj PM da izabere od onoga što je ostalo. Nakon njega je TIR669. Podsjećam samo da pratite ovaj članak još, jer se još stigne desiti da nam se netko od pobjednika ne javi u danom roku i da ponovimo izvlačenje za njegovo mjesto 😉

  • postal

    17.01.2012 - 11:53

    nevidjeh ni sebe na videu al nema veze 🙂 usput cestitke pobjednicima !

  • XGamer009

    17.01.2012 - 18:15

    Tek sam se prijavio na portal i odmah osvojio nagradu !

    Hvala najbolji ste ! 😀

  • makinamarko

    17.01.2012 - 20:54

    apsolutno epic 😀

    iako se slažem da je đuka promašaj godine ako mu se pristupi s potpunom zajebancijom
    može se "dobro" zabavit 😀

  • ExTra TazR

    18.01.2012 - 13:06

    definitivno skyrim i B:AC su dvije najbolje igre u 2011,a a u njhivou rangu je jos dead space 2!!!tri najbolje igre sto sam zaigrao u prosloj godini!i da cestitam dobitnicima :DD

  • Ementaler

    18.01.2012 - 20:41

    fxp1990 je sljedeći koji se mora javiti, imaš PM 😉

  • Stipe1998

    19.01.2012 - 21:02

    Jao…. Ja 14. 🙁

  • Ementaler

    20.01.2012 - 09:27

    Evo sad se čeka Duje Wii da izabere svoju nagradu. Inače, osim prve tri nagrade na listi, do sada su otišli još i dva Uncharteda 3 s PS3 skinom.

  • Ementaler

    23.01.2012 - 10:04

    Sljedeće se čeka toljagu da odgovori na PM, ostalo praktički sve isto što napisah u gornjem komentaru.

  • Ementaler

    25.01.2012 - 16:08

    corco upravo dobio svoju poruku, a ostao je još svega jedan Uncharted 3, par NFS: The Runova te BF3 i The Witcher 2.

    • XGamer009

      @Ementaler, 25.01.2012 - 18:18

      u kojem vremenskom roku mogu ocekivati da cu primit posiljku, inace zivim na Hvaru.

  • Ementaler

    27.01.2012 - 09:58

    Evo i XGamer009 dobio svoj PM upravo. Još malo pa nestalo…

  • Dodo152

    27.01.2012 - 20:50

    Evo meni je stigla nagradu u roku od 2 dana 😀

    • ferrari1345

      @Dodo152, 27.01.2012 - 21:26

      blago tebi ja jos svoj ps3 cekam 2 tjedna 🙁

      nadam se da ce drugi tjedan doc 🙂

    • Dodo152

      @Dodo152, 28.01.2012 - 11:53

      Da si ps3 prepustio meni, već bi dobio svoju nagradu 😛

    • ferrari1345

      @Dodo152, 28.01.2012 - 11:58

      😛 Istina aj kad dobijem ps3 javi mi PSN da odigramo malo 🙂

    • Dodo152

      @Dodo152, 28.01.2012 - 16:08

      Uf, bilo bi lijepo, al nemam ti ja ps3, nego sam uzeo ovu nagradu pa ću ju dat frendu za rođendan sad jer mi ova pc nagrada nije baš neš… 😀

  • Ementaler

    02.02.2012 - 10:02

    Evo čuo sam da je ferrari1345 dobio svoj PS3 što je iznimno krasno 🙂 Nego, sada se čeka MrGameplayManiac da odgovori na svoj PM i izabere svoju nagradu. Nema ga već neko vrijeme na portalu (sudeći prema zadnjem ulogiravanju), a ako ne odgovori do 7. veljače ponovno izvlačimo pobjednika za njegovo mjesto.

    • Ementaler

      @Ementaler, 04.02.2012 - 08:22

      Još tri dana da MrGameplayManiac odgovori na svoj PM i izvlačimo novoga za njegovu poziciju.

    • Ementaler

      @Ementaler, 07.02.2012 - 18:46

      MrGameplayManiac se još nije javio (zadnji put ulogiran 30. prosinca, 2011.), sve se čini da sutra ponovno izvlačimo nekoga za njegovo (predzadnje) mjesto. Budite tu 😉

  • XGamer009

    @Mogy, 18.01.2012 - 22:26

    koje su nagrade otisle ?

  • Ementaler

    @Mogy, 19.01.2012 - 06:23

    Prve 3 po listi i jedan Uncharted 3.

  • Ementaler

    @ENERGIZOUR, 16.01.2012 - 14:26

    Čekaj samo da svi prije tebe izaberu, odnosno da dobiješ poruku od nas na forumu. Onda ćemo ti javiti što je ostalo od nagrada, tj. Što ti možeš izabrati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?