Vijesti > Multiplatform > Otkrivena Assassin's Creed 3 posebna izdanja

Otkrivena Assassin's Creed 3 posebna izdanja

16
Tri ekskluzivne singleplayer misije za Assassins Creed 3 biti će raspodijeljene po tri posebna izdanja igre.
Otkrivena Assassin's Creed 3 posebna izdanja
Assassin's Creed 3 dobiti će čak tri posebna izdanja, a svako od njih dolaziti će s ekskluzivnim singleplayer misijama.

Najbogatije (i vjerojatno najskuplje) od tri izdanja zove se The Freedom Edition, a sadržavati će:

- 24 centimetra visoku figuru protagonista Connora
- metalnu kutiju s crtežom nagrađivanog umjetnika Alexa Rossa
- bilježnicu Georgea Washingtona koja otkriva svu istinu i tajne o Assassinima i Templarima tijekom Američke revolucije
- ekskluzivan litografski crtež
- Lost Mayan Ruins singleplayer misiju tijekom koje će igrači moći otključati posebnu kratku sablju kapetana Kidda
- Ghost of War singleplayer misiju tijekom koje će igrači moći otključati The Pontiac's War Club, moćno indijansko oružje
- Multiplayer Sharpshooter paket koji donosi novog lika, dodatni Relic, Emblem i posebnu sliku te titulu "The Jester"

Nešto manje bogato te vjerojatno jeftinije posebno izdanje nosi ime "Join or Die Edition", a svom kupcu nudi:

- poseban medaljon Assassinsa
- istu već navedenu bilježnicu Georgea Washingtona koja otkriva svu istinu i tajne o Assassinima i Templarima tijekom Američke revolucije
- istu Ghost of War singleplayer misiju
- i već navedeni Multiplayer Sharpshooter paket

Naposljetku, najjeftinije i najobičnije od ovih posebnih izdanja prikladno je nazvano jednostavno Special Edition. Ono pored posebnog pakiranja nudi i ekskluzivnu singleplayer misiju naslova A Dangerous Secret koja će igrača postaviti u borbu protiv "tajne koja bi mogla ugroziti financiranje revolucije". Po uspješnom završetku ove misije dobiti ćemo ekskluzivnu mušketu.

Znači li to da ćemo morati kupiti sva tri posebna izdanja kako bi zaigrali sve posebne misije ili dobili sva dodatna oružja? Naravno da ne. Logično je da će Ubisoft ove dodatne misije te posebna oružja kasnije predstaviti svim igračima u obliku plaćenih DLC paketa, iako o tome još uvijek nema službene riječi. Isto tako trenutno nije poznatno koju će cijenu nositi ova posebna izdanja. Zanimljivo je također da se na promotivnim slikama za ova posebna izdanja (koje prilažemo ispod ove vijesti) ne prikazuje kutija Wii U verzije. To je doduše vjerojatno do činjenice da Nintendo još nije prikazao kako će izgledati dizajn kutija za Wii U igre.

Assassin's Creed 3 izlazi na PlayStation 3 i Xbox 360 platforme 31. listopada, dok PC i Wii U verzije još uvijek nemaju potvrđen datum izlaska.


U međuvremenu je IGN saznao cijene ovih posebnih izdanja u Europi. Saznali smo tako da će najskuplji i najbogatiji Freedom Edition koštati 95€ za konzolaške verzije te 70€ za PC verziju. Nešto manje bogat Join or Die Edition koštati će 78€ za konzole te 42€ za PC verziju, a obični "Special Edition" nije dobio službenu cijenu.

Interesantno je također da su ova posebna izdanja trenutno najavaljena samo za Europu. Amerikancima će valjda morati biti dovoljno što je cijela igra fokusirana na njihovu povijest.
 
 
 

VIDEO

 

Beam me up