HCL.HR

Gaming kalendar: Britney’s Dance Beat (2002.)

Petra Rukav 08.05.2018.   •   2 komentara   •   Retro gaming


Na današnji dan, prije točno 16 godina, tada veoma popularna strana pjevačica Britney Spears dobila je vlastitu ritmičku igru koja se bazirala na njenoj glazbi i spotovima.

Britney Spears je američka pop pjevačica koja je još davnih dana stekla status pop princeze. Njezina karijera imala je velike uspone i jednako duboke padove, no na današnji dan slavimo 16. godišnjicu njezine videoigre Britney’s Dance Beat. Konkretno, Britney nas je 2002. godine pozvala da se uz PC, PlayStation 2 ili Game Boy Advance rasplešemo na njezine stare hitove kako bismo postali slavni plesač ili plesačica na njenoj turneji.

Britney’s Dance Beat pretvara nas u nadobudnog plesača koji se priprema za audiciju za mjesto rezervnog plesača na njenoj turneji. Jedan ili dva igrača natječu se za ovu priliku kroz niz ritmičkih igara koje se odvijaju na različitim mjestima odnosno platformama i uobičajeno iza sebe imaju postavljen televizor koji vrti određeni spot pop princeze Britney.

Sva mudrost ovog naslova leži u pritiskanju ispravne tipke u pravo vrijeme, a koliko ste zapravo bili dobri reflektira se na plesnim pokretima koje izvodi vaš avatar. Nakon uspješne audicije igrač je nagrađen backstage prolazima koji otključavaju bonuse kao što su snimke Brtiney iza pozornice na njenim koncertima.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Dukie

    08.05.2018 - 10:15

    Oops, i did it again!

  • Kenzix

    08.05.2018 - 14:35

    zbog ove se igre britney ošišala na ćelavo hahaha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?