uglavnom sam ostao razočaran.
sve što su rekli noob i shimmy. i syzygy. nezz, apsolutno mi se ne sviđa kako film odbija inteligentno odgovorit na neka pitanja. BOG, BESKONAČAN ŽIVOT, SREČA, nezzzz...
plus onaj xenomorph je tako loše napravljen da sam se na kraju filma počeo smijat kad sam to vidio. nezz, ridikulozno. ko da im je novaca ponestalo pa su odlučili ubacit neku lutku na dijete i reć neka viče

gluma ok, neke scene ok. najsmeće scena je ona s dvojicom nevažnih znanstvenika koji diraju onu zmiju u špilji iako je to JEBENI ALIEN s drugog planeta, BIĆE koje nitko ništa ne zna o njemu što može. ali ne, oni se smiju i bacaju jel to žensko il muško forice HEHE SMIJEŠNO JOJ SAD SMO MRTVI KO KRIŽ.
...ili ipak nismo jer sad smo ZOMBIJI da bi se svidjeli DEVETGAG ljudima koji vole zombije i žele zombi apokalipsu jer naime svi znamo da bi MIRKO iz kragujevca prvo uzeo sjekiru i krenuo na njih mačom.
zatim fassbender. totalno durr lik. gluma je ok, ali realno njegova motivacija je besmislena. hej, ja radim zločeste stvari iako to ne bi trebao radit. nezz kako je on znao da će ono crno govno koje je stavio u piće onom frajeru učinit išta inteligentno. realno, to sranje je moglo nezz, u dodiru s alkoholom eksplodirat u obliku nuklearne eksplozije il nezz. preloše su neke stvari.
ipak, film je 7/10. jer volim serijal cijeli. alien mislim. i ako se zaboravi na tih nekoliko gluposti i nelogičnosti film je ok SF. al zaboravljiv lako, nije epičan.