HCL.HR

Serije koje trenutno pratite

• 2104 Odgovora
  • 301639 Hitova
Odg: Serije koje trenutno pratite
« Odgovori #990 : 07. Kolovoz, 2013., 09:32 »
Ma nije to ništa. Mini-serija od 10 epizoda, gotovo za 3 dana ako se ne žurim, pogotovo sad preko ljeta kad imam vremena više nego dosta. Di su tek one sve PRAVE serije koje su mi više puta prošle kroz oči. :winknkiss: Zato i odigram igru svaka 3 mjeseca i to na brzaka. :hiha::hiha2:
« Zadnja izmjena: 07. Kolovoz, 2013., 09:34 RoboWarrior »

« Odgovori #991 : 11. Kolovoz, 2013., 22:22 »
Pratim How I met your mother i Bibin svijet

*

WinterTux

• *
  • 40
  • <p>Ovo je paragraf :P</p>
« Odgovori #992 : 15. Kolovoz, 2013., 13:54 »
Počeo eto, higurashi no naku koro ni, vrlo gotivno :)

Ja sam jedini ludak, koji prati dva animea u isto vreme, počeo sam da gledam i Digimon tamerse(eto čisto da vidim što ih pljuju, ok je, a čisto da se malo potcetim mlađih dana, mada ja sam još uvek mald,tek srednja xD. Čak su po meni  i bolji od prve dve sezone.)

Takođe i pogledao sam i 5 epizoda Istražitelja iz njjorka:

To je to od danas :D

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #993 : 16. Kolovoz, 2013., 20:14 »
Završio prvu sezonu Doctora Who i malo je reći da sam oduševljen ... serija je baš legendarna i ovako u komadu pogledati cijelu sezonu je baš bilo odlično iskustvo :)
Sad čekam da mi stigne druga sezona i očekujem par dana neizdržive dosade jer knjiga koju čitam ima dvije isparane stranice pa ne mogu dalje, a sve igre koje sam započeo sam prešo... a ništa, filmovi valjda

« Odgovori #994 : 16. Kolovoz, 2013., 20:46 »
Nisam mislio pisat, al evo kad si ti da i ja.

Dakle, sinoć završio 3. sezonu isto Doktora. Odmah da kažem, prva sezona izgleda ko malo bolji Youtube video u odnosu na ovo. Christopher Eccleston je rulao kao doktor, al Tennat mi je bolji bez dvojbe. Rula mi sa tim odijelom, smeđim kaputom, razmaljanim gelom u kosi i starkama na nogama. Po osobnosti ipak nije tolki zajebant, i ima više emocionalnih scena, al zato ga baš i volim zbog te kombinacije. Ima malo slabijih epizoda, al uvijek to nadoknade s nekim momentima koji su baš ono... vrh vrhova. Ima tih misterija koje otpetljaju "da ti vilica padne" i onda buljiš u ekran sa dok ti svjetleći znak WTF lebdi nad glavom. Sve se na kraju posloži ko lego kockice. Sad ću vjerojatno dalje gledat odmah večeras.

« Odgovori #995 : 03. Rujan, 2013., 15:07 »
Jel pogledao tko ovu leakanu 1. epizodu 3. sezone Homelanda? Dojmovi?

« Odgovori #996 : 04. Rujan, 2013., 18:52 »
Postoji li portal koji bi me obavještavao kada izađe nova epizoda određene serije? Može li se to na imdb-u (nemam profil pa ne znam)? Pratim više serija, tako da mi se uvijek dogodi da zaboravim jednostavno da je epizoda izašla.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #997 : 04. Rujan, 2013., 19:49 »
Imaš PM.

« Odgovori #998 : 04. Rujan, 2013., 20:26 »
Mislim da me nisi shvatio cole. Trebam stranicu koja bi me obavještavala kada izađe nova epizoda neke serije. Npr. da ja dodam Workaholics u svoje serije i da me, recimo, obavjesti da sutra izlazi nova epizoda (nažalost, ne izlazi). Ovo što si mi ti poslao je u biti torrent portal, koliko sam ja shvatio.

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #999 : 04. Rujan, 2013., 20:55 »
Pae, odmah te obavijesti kad izađe rip nove epizode. :hiha:

« Odgovori #1000 : 04. Rujan, 2013., 20:59 »
A gle, torrent portali su zapravo jedino riješenje za to što ti želiš. Kad dođe nova epizoda, jednostavno ju "uočiš" i to je to. Nema sad nekih portala koji imaju headlineove tipa "Stigla je nova epizoda Mad Mena".

Ili ovako, svaka serija na wikipediji ima popis epizoda, i samo googlaš "List of [ime serije] episodes" i dobiješ nešto tipa ovo. Imaš datume za svaku epizodu po desetak epizoda unaprijed i samo pogledaš kad dolazi iduća. No ubiti i to je nepotrebno jer se epizode prikazuju svaki tjedan na isti dan u isto vrijeme. I onda znaš "Aha, danas je ponedjeljak, nova epizoda Game of Thronesa je stigla".

« Odgovori #1001 : 04. Rujan, 2013., 21:05 »
U tri sekunde sam izguglao stranicu koja radi baš to što se traži.

PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRD

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #1002 : 16. Rujan, 2013., 23:55 »
Završio specijale između 4. i 5. sezone Doctor Whoa ... zbogom Tennante, bilo nam je divno :wildboy:

A sad, Matt Smith - Allons-y!

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #1003 : 17. Rujan, 2013., 00:26 »
:wildboy:

« Odgovori #1004 : 17. Rujan, 2013., 14:13 »
Završio specijale između 4. i 5. sezone Doctor Whoa ... zbogom Tennante, bilo nam je divno :wildboy:

A sad, Matt Smith - Allons-y!

Uskoro ćeš saznati da Matt ima novo kečfrejz. Geronimo!

Inače, 5. sezona je sezona gdje se fanovi dijele. Jedni, od kojih sam i ja, obožavaju te serijalizirane plot arkove, povezanost svega i svačega, podosta komplicirane twistove sa time travelom itd. Drugi pak iz dna duše mrze novog showrunnera Stevena Moffata (Inače, spisatelja epizoda kao Blink (3x10), Girl In the Fireplace (2x04)... a i BBC-jevog Sherlocka) zbog istih razloga. Zato što je serija od onda nadalje daleko ozbiljnija, kompliciranija i manje "Whoična" te sve manje radi na principu case-of-the-week, iako i dalje ima takvih, i uvijek šarmantnih epizoda. Nešto ekvivalentno mržnji J.J. Abramsa od strane Trekkija.

Nez, i soundtrack je isto :ave::ave:.

Ja sam došao do 7. sezone, i napravio stanku da odgledam Under the Dome.
« Zadnja izmjena: 17. Rujan, 2013., 14:19 RoboWarrior »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9