Olympus Has Fallen (2013)
Podlegao sam ovom HCL hajpu.
I dosta je solidan. Baš skroz 90e triler. Pokušava biti Die Hard i zapravo na trenutke dođe iznenađujuće blizu.
Nema smisla sad baš previše prolaziti kroz pozitivne aspekte filma. Svi su vjerojatno već gledali desetak sličnih filmova, pa ono, znate što mislite o njima.
Savršeno gledljiv NAPRAVIT ĆU SI KOKICE I POGLEDATI FILM LOL film. Grga je već nabrojao dosta pozitivnih stvari i više manje stoji što je rekao.
Meni nije bio baš toliko dobar. Inače nemam problema s tim, ali efekti su često baš dosta loši. Na trenutke izgleda kao PS1 animacija ili nešto.
Neke sekvence su nepotrebne i rendom.
Tipa sekvenca kad dolaze helikopteri pa Hydra puca po njima. Na trenutke izgleda baš loše, ekipa u stožeru (Freeman, crnkinja i vojni frajer) samo gleda u monitor bez ikakve reakcije, cijela scena je skroz nepotrebna i ne postiže ništa i glup je način rješenja. LOL JA ĆU PUCATI U OVU MAŠINU RPG-om S 2 METRA UDALJENOSTI LOOOL xDDI osim toga ima par baš glupih plot pointova.
HEJ TREBAMO IZVUĆI CERBERUS KODOVE IZ TRI OSOBE KOJE IH ZNAJU. Ali čekaj,.,.., jednu zna predsjednik, a on nam je nikad neće reći?! LOL NJEGOVU HAKIRAMO U DVIJE MINUTE LOL. Prd. Nez, nekako ubija cijelu poantu svega toga s Cerberus kodovima.Al ae, kao što rekoh, dobar je film.
Mislim realno, nitko od ovakvog filma ne očekuje,,.,., nez, GRAĐANINA KANEA #vrhunskifilm. xD
Za ono što pokušava biti je skroz okej. =)