All About Eve (1950)Gledljivo. Pitko. Dobro. Kao i svi ti filmovi zlatne ere, nez.
I kao baš dosta filmova iz tog doba, ima taj filing predstave prilagođene za film.
Mislim, nemam nekih prigovora filmu.
Naravno, možemo pričati o tome kako film ODLIČNO PRIKAZUJE TADAŠNJE NESLAGANJE HOLLYWOODA I BROADWAYA I CIJELI ŠOUBIZNIS KAO BRANŠU OPSJEDNUTU GODINAMA I MLADOSTI HEHE.
Okej, to stoji i sve, al gledano s današnjeg stajališta, to nije ništa šokantno.
Drugim riječima, prije nego me napadnu dva rezidentna filmofila koji su ovaj film gledali na premijeri i doživjeli njegov impakt, želim reći da mi je jasno sve to. =)
#filmovi #bitno
WarGames (1983)Konpjuktor koji je zao, ali nije zapravo zao jer on ne zna moralnost.

Budući da se radi o kompjuterima 80ih i srednjoškolskom hakeru, očekivao sam baš puno radikalnosti, nepotrebne kulnosti i product placementa šarenog smeća i odjeće, uz nezaobilazno skejtanje eto tek toliko.
Ali radikalnost je ovdje na niskim razinama. Serioznost je u igri.

U principu krene okej i ima par dobrih dijelova, ali u sredini se film nekako izgubi i samo vrluda okolo po.,.,. ničemu, nez.
Trebalo je biti više hakiranja, a manje rendom triler sekvenci.

Savršen je rendomitet pičke. Ta njezina nebitnost za išta je 10/10. Baš nikakvu funkciju nema. Samo biva glupa i zbunjena i ne zna što se događa uglavnom.
ALI DOBRO JEDNOM SE LJUBE FUJ. Spoileri hehe.
Gledljivo, ali očekivao sam više.