Star Wars: Episode II: Attack of the Clones (2002) Baš užasno GLUP film. Lišen bilo kakvog šarma i atmosfere. Scenarij je toliko jadan, pun klišeja, priču nisam kurca skužio ful je ta neka POLITIKA i senat i smeća al ništa nije baš jasno ko tu koga i zašto. Što bi bilo okej al većina filma su ti neki razgovori potpuno nezanimljivi i dječje napisani. Hayden Christiansen je očajan, najužasnije nešto što sam odavno gledao, njegova nesposobnost je naddepresivna. Svi ostali likovi isto iritiraju, najviše retardirani samuel l jackson kao kul ludi jedi sa ful puno znanja, natalie portman grozno i ta njena odjeća, jar jar je imao jednu scenu u filmu i uspio je smorit. Jedini koji rula je Jango Fett, dosta je kul. Al dizajn tog filma, kako je to sve ružno. kostimi, propsi, arhitektura, tehnika, sve je ODVRATNO. CGI je nadružan jer je se vidi da su onako bili ful samouvjereni u taj top of the line CGI pa su ga hiperkoristili a danas naravno izgleda katastrofalno. Mislim ne katastrofalno, al jednostavno ružno, ne paše, sve izgleda ko mass effect animacija rendom. Al nije ni to problem koliko opa siromašnost svega, taj svijet (koji je uvijek bio smeće da se razumijemo,,,) nema nikakve karakteristike, baš užasno dosadno i nemaštovito.
Akcija je unatoč CGIu dosta OKEJ ništa posebno al bolja od ostalih djelova filma. osim yoda scene, to je grozno.
neznam očekivao sam lošost al prevazišlo mi je očekivanja čak.

5/10