Alan Partridge: Alpha PapaOdlicna komedija, malo za promjenu Britanski humor!
Preporuka
LegendEvo, tek jucer pogledao ovaj Ridley-ev uradak, nisam ni znao da je film njegov dok nisam zavirio na IMDB

Stajaznam, ok fantazi djecji film, sa T. Cruise-om u glavnoj ulozi.
The Neverending StoryOvo sam davno davnoooo (jos u 80ima), gledao kao mulac i film mi je bio nesto najbolje sto sam u zivotu odgledao dotada...
E sad, caka je bila u tome sto mi doma nismo imali VHS, nego sam ja to gledao kod frendice na rodjendanu; u pol filma upala keva i rekla ''idemo doma!'', a malo je rec da mi je doslo plakat

Uglavnom, sjetio se neki dan i ispravio nepravdu

Odlican djecji film sa dobirm efektima za ono vrijeme, i IMHO daleko bolji od gorespomenutog Legend-a!
I da negdje sam procitao da je film snimljen po knjizi, i da je kraj filma zapravo tek pola knjige, pa sam si prosli tjedan kupio i knjigu (znam da postoje nastavci filma, ali su navodno negledljivi...)
American PsychoOvo sam morao ponovno pogledat!
Jednostavno predobar film i C. Bale razvaljuje u ulozi psihopate.
Preporuka ko nije gledao
Wolf ChildrenOnako, nije mi bas nesto, mrvu dosadnjikav anime.
Mislim da bi se Pajku svidio

Gledao ga u art kinu i bio odusevljen kvalitetom slike, nemogu vjerovat da neko malo kino moze imat toliko kvalitetniju (ali manju) sliku od cinestara....
Tokyo GodfathersOvo mi je onako, fora anime koji se vise fura na pravi film, nego na opcenito anime ludilo prisutno u 90% drugih anime-a.
Perfect BlueNakon sto sam vidio da je od istog redatelja, pogledao sam i ovo.
E ovo mi je pak odlican anime, ima malo i ludila, ali opcenito je vrlo napet klasican triler (sa kvalitetnim tvistom na kraju!), svakako bolji od Tokyo Godfathera.
Jos me od iste ekipe ceka Millenium Actress, to cu isto pogledat.