Pogledaj prijašnje filmove u
serijalu... Ovaj mi je definitivno najlošiji od svih. Skroz je neupečatljiv, dosadan, i jednostavno prazan. Ako ti se pak gleda novi Costner onda pravac
3 Days to Kill. Mnogi se ne slažu samnom, meni je to definitivno bolji film, iako nije bogznašto.
OT; Kad me već tjerate da pišem što sve gledam.
Life of Crime [2014]Puno je zanimljiviji nego što sam očekivao. Odmah na početku je "smrdio na još jedan Tarantino wannabe", ali kasnije nađe svoj ton i zapravo pomalo rula. Ono što nisam skužio dok sam ga gledao je da je riječ zapravo o (nekim) likovima iz
Jackie Browna, samo 20 godina mlađima, u 70-ima jel. Baš je jednostavno INTERESANTNO za gledati kako se isprepleće za njihova zavrzlama između 6, 7 likova. Na trenutke urnebesan, iako nije full-on-komedija. Preporuka, iako će nažalost većini publike proći ispod radara.
God's Pocket [2014]Gluparija. Redateljski debi Rogera Sterlinga iz
Mad Mena.

Nema smisla, iritantan je, pun nepotrebnih gluposti. Nema nikakvu svrhu, ne vodi nikamo, ne pokušava ništa reći. Nije zadnje smeće jer je gluma dobra (Jedan od zanjih izvedbi Seymour Hoffmana) i jer ima par zgodnih detalja, ali u globalu smrdi.