HCL.HR

Evacuate - mobilna igra u izradi

  • 1 Odgovora
  • 21338 Hitova
*

Miles

  • *
  • 14
Evacuate - mobilna igra u izradi
« : 27. Svibanj, 2016., 16:58 »
Pozdrav svima, evo radim na svojoj prvoj igri vec oko pola godine. Trenutno je namjenjena za iOS uredjaje, posto imam iPhone a kasnije vjerojatno prebacim i za Android.
Posto sam se ucio developanju igara na UDK, prelazenjem na UE4 prije nekih godinu dana sam odlucio zapoceti malo ozbiljniji projekt i izbaciti svoju vlastitu igru. Dakle, igra je u UE4, 95% modela sam sam napravio, a sto se tice tekstura to je 50-50 - nesto moje, nesto od Epicovih projekata (kasno sam saznao za Substance, a kreiranje tekstura u Photoshopu mi je bilo previse posla za jednu osobu).

Igra je 3D arkadni sidescroller. Prica je da su mutanti napali planet, te igrac kao vozac helikoptera mora skupiti sto vise ljudi sa krovova i evakuirati ih u zadanom vremenu prije nego li se grad bombardira. Helikopter ima odredjen broj sjedala, a svaki covjek na krovu zauzima odredjeni broj sjedala u helikopteru, te daje ili vise novcica a manje dodanog vremena ili manje novcica a vise dodatnog vremena. S novcicima se u hangaru mogu kupovati dodatna sjedala i novi helikopteri. Takodjer novcice mozete skupljati u zraku, gdje se jos mogu pojaviti i veliki novcic, magnet ili jos dodatnog vremena.
Naravno bit ce tu i dvije vrste neprijatelja - leteci koji samo leti prema vama i vise je kao prepreka u zraku i neprijatelj sa krova koji ce vas pokusati privuci prema sebi svojim krakom (igrac mora brzo stiskati ekran kako bi se oslobodio kraka).

Kada vas neprijatelj ubije/zabijete se u zgradu/ostanete bez vremena pojavi se mogucnost da nastavite igrati s istim scoreom ako pogledate video reklamu.





VISE SLIKA ====>> http://imgur.com/a/1amFM

Zanima me vase misljenje, kritike, komentari, slobodno podijelite.  :D
« Zadnja izmjena: 27. Svibanj, 2016., 17:33 Miles »

*

Miles

  • *
  • 14
Odg: Evacuate - mobilna igra u izradi
« Odgovori #1 : 06. Rujan, 2016., 19:38 »
Igra je zavrsena i objavljena. Evo link na iTunes: https://itunes.apple.com/hr/app/operation-evacuate/id1147653536?mt=8

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9