RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Zašto, ali zašto hejtaš?!Čemu mislim. Njemu možda apsolutno paše taj žanr i baš ta igra. Nezz nečije najdraže igre nebih nikada ni pogledao, ali ne disam na to. Ololo nisu svi tvojih pogleda.
Citat: nnnnn99 - 08. Svibanj, 2012., 14:55Za mene najbolja igra ikad je The Elder Scrolls V Skyrim.Po meni nijedna druga igra nije ravna Skyrimu.Bathesda je odradila dobar posao.MOJE MISNJENJE: Po meni je Skyrim overhypano smece, koje ne zasluzuje na ljestvici od 10 vise od 6. Skyrim je primjer uspjesne reklamne kampanje koja ispire mozak masi. Svatko ko stavi Skyrim u top 10 nije pravi gamer, zato sto nije upoznat sa pravim modelima igara. Opcenito Skyrim i Oblivion igraci su ljudi koji nisu odigrali vise od 10 igara u zivotu.Ne kazem da si jedan od njih, smatram da su svi na ovom forumu gejmeri ukljucujuci i tebe, pa je to samo stvar ukusa. Elder Scrolls igre stagniraju od Morrowinda koji je jedini vrjedan spomena.
Za mene najbolja igra ikad je The Elder Scrolls V Skyrim.Po meni nijedna druga igra nije ravna Skyrimu.Bathesda je odradila dobar posao.
Nije hejt samo ne razumijem sta ljudi vide u toj igri. Volio bih da mi neko objasni kvalitete Skyrima, zato sto ja to ne vidim uopce. ((
Citat: mislavtop90 - 08. Svibanj, 2012., 16:59Moja naj draža igra svih vremena je bez sumnje Castlevania IV na SNES-uOdlican izbor, glazba nenadjebiva.
Moja naj draža igra svih vremena je bez sumnje Castlevania IV na SNES-u
Jel itko uopce igrao Elder Scrolls 1 i 2 ?
AUUUU, najbolja igra ikad? Definitivno Fahrenheit / Indigo Prophecy, igrao na PS2, i upravo skidam ponovno za PC, toliko dobra igra, prica, paranormalno, igranje vise likova u isto vrijeme *___* jedva cekam da opet zaigram...EDIT: e da, Fahrenheit i Indigo Prophecy su 2 iste igre, da ne bi bilo ZOMFG SAMO JEDNA OMG BAN BAN KILL IT WITH FAJAAAR
MOJE MISNJENJE: Po meni je Skyrim overhypano smece, koje ne zasluzuje na ljestvici od 10 vise od 6. Skyrim je primjer uspjesne reklamne kampanje koja ispire mozak masi. Svatko ko stavi Skyrim u top 10 nije pravi gamer, zato sto nije upoznat sa pravim modelima igara. Opcenito Skyrim i Oblivion igraci su ljudi koji nisu odigrali vise od 10 igara u zivotu.