Bliži nam se nova godina, a zajedno s njom stiže nam i masa novih naslova koje jedva čekamo. Stoga sam odlučio napraviti temu u kojoj svatko može navesti naslove kojima se raduje te samim time možda i ukazati drugim članovima na neke skrivene dragulje iz sljedeće godine. Ja sam napravio listu od 10 naslova koje osobno rado čekam da zaigram, no vi ne morate napraviti listu od 10 igara, može to biti samo jedno dijelo ili njih 37
Pa evo i moje liste:
10. The Order 1886 akcijska avantura,
PlayStation 4 20. veljače 2015.
TrailerOdlična grafika i zabavan setting definitivno su me zainteresirali, još samo da bude zabavan gameplay i nitko zadovoljniji od mene.
9. Mortal Kombat X tabačina,
PS4, PS3, X360, X1, PC 14. travnja 2015.
TrailerVeliki fan tabačina, a gdje ćeš boljeg naslova od novog Mortal Kombata. Normalno, barem dok ne dođe novi Street Fighter :)
8. One Piece: Pirate Warriors 3 akcijska tabačina,
PS4, PS3, Vita, PC ljeto 2015.
TrailerVeliki fan anime serije, pa ovo i nije toliko iznenađenje.
7. Persona 5 JRPG,
PS4, PS3 2015.
TrailerVeliki ljubitelj Persona serijala, a iako malo znam u vezi najnovijeg dijela hype je ogroman.
6. Hotline Miami 2: Wrong Number akcijska top-down pucačina,
PS4, PS3, Vita, PC prvi kvartal 2015.
TrailerNikad neću zaboraviti prvi dio, ako priča i glazba budu barem upola dobri kao prvi dio, ja zadovoljan
5. Uncharted 4: A Thief's End akcijska avantura,
PlayStation 4 2015.
TrailerZabavno - check. Grafički prekrasno - check. Naughty Dog - check. Meni dovoljno :)
4. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain 2015.
stealth akcijska avantura,
PS4, PS3, X360, X1, PCTrailerNaprosto savršeno, od uvrnutog Kojima humora, nastavka priče, odličnog otvorenog svijeta, MGO-a... Što više tražiti!
3. Final Fantasy Type-0 HD akcijski JRPG,
PS4, X1 20. ožujka 2015.
TrailerFF u <3 , a obrada ovog Vita naslova i lokalizacija je dovoljno da me raspamete. Osim toga, priča izgleda dosta mračnija i zanima me dosta.
2. Bloodborne RPG,
PlayStation 4 25. ožujka 2015.
TrailerIgrao malo na Reboot sajmu i ostao paf. Iako su mi očekivanja bila velika, igra se pokazala kao još bolja
1. Final Fantasy XV JRPG,
PS4, X1 2015.
TrailerJa se barem nadam da stiže ove godine, Isuse čekam ovu igru 8 godina

Ali ono što je Tabata do sada pokazao za mene će ovo biti igra desetljeća