Sereš do bola forseru. Nit zarađuješ, nit imaš stan, nit cimerice koje s tobom dijele troškove.
Nakon svih svojih režija i životnih troškova, meni u mjesec dana ostane još za stolno računalo. Da "štedim" dva mjeseca, kupio bih kakav god komp. Svoju plaću smatram malom za svoje znanje i kvalitetu urađenog posla.
U četiri godine kupiš avion boktemazo.
prvo ti mene neznaš i nemaš pojma s kim i kako ja živim tako ako ja osebi dam neku informaciju ili mi vjeruj na rječ ili odhebi.
i prijatelju ja mogu sastaviti i te kakvo računalo i neče me ni kune stajat ali kave koristi ako to nije računalo kakvo ja hoću i kakvo mi treba jer iako ja volim tu i tmo zaigrat, komp mi je primarni alat za poso što znači ako mi brz i jak komp može uštedjeti makar sat vremena na dan meni je to isplativa investicija jer ja dobar dio posla radim kod kuče iako idem na posao svaki dan kad sam tamo posao mi se svodi na prezentacije napravljenog rada (što ja stvarno mrzim imas osječaj koda svi imaju po 9mm u đepu i samo čekaju da te...), mrko gledanje onih koje bi trebo nagledat i nevjerojatna količina papirologije (što nije moj poso ali kako reče moja šefica - slušajte *moje ime* tko Vas pita ako očete zadržat poso radite što Vam se kaže.
Sve u svemu ja sam nedavno kupil jebeno računalo što znači da ču za 4 god. kad ovo bude na izdisaju taman imat za još jedno jebeno.
Ne znam ko si ti (niti me zanima) ali pišeš takve gluposti da ti pamet stane. Ispočetka, dok si otvoril temu Oblivion, pomislil sam da je iza tog nicka (gospodine Vivi) neki čovjek koji voli RPG igre, po nicku najviše FF kaj mi se naravno sviđa...
Ali kad si počel pisati u ovoj temi, sve mi je odma postalo jasno - opet neki frustrirani "igrač" koji neuspješno hoće u nečemu postati "hardcore".
Ajde objasni mi u čemu si ti to harcore gamer, pohvali se, kolko si igara u životu igral/prošel - vjerojatno ne puno jer onda nisi pro.
Da bi postal pro moraš se posvetiti jednom žanru ili još bolje, jednoj igri...
Mrziš casual gamere, ti imaš doma sve orginal ili si "slučajno" nekaj nekad i skinul, probal?!
Siguran sam da jesi, znači casual si...
Ili prije 4 god još nije bilo adsla kod tebe pa nisi nikaj skinul.
Pogledaj samo svoj odgovor kad si kvotal Wekya, pogledaj koje nelogičnosti pišeš.
Ti znači možeš dobiti "itekakvo" računalo badava - ali tebi to nije dovoljno za posao, a veliš da ne igraš puno.
Kaj je onda po tebi itekakvo računalo - većina ljudi koja danas kupi itekakvi komp pod to podrazumijeva moć, brzinu, kvalitetu...
Za igre koje u većini slučajeva i jesu najzahtjevnije, svi hoće itekakvo računalo - kojem je nekakva prezentacija ko muha slonu.
Znači radiš prezentacije, čudiš se kaj te šefica špota, ima pravo, jer ak ih pišeš gramatičkom točnošću ko u postovima ovdje, još si sretan kaj imaš posel...
Sretno Vivi