HCL.HR

[SA:MP] Unelidien RPG | www.unelidien-gaming.com

  • 0 Odgovora
  • 10718 Hitova
*

Petar123

  • n00b
  • 1
[SA:MP] Unelidien RPG | www.unelidien-gaming.com
« : 27. Studeni, 2017., 23:45 »Pozdrav svim članovima HCL Gaming zajednice,
Ovim putem bih Vam želio predstaviti zajednicu pod imenom Unelidien Gaming.
Sama zajednica je osnovana krajem 2014. godine povodom gašenja Xeptic Gaming zajednice.
Xeptic je bila iznimno jaka zajednica no nažalost s vremenom se počela gasiti zbog velikih obveza tadašnjih vlasnika. Tada smo krenuli sa našim 'brendom', odnosno imenom. Ime Unelidien je nastalo nasumično traženjem imena na internetu i jedno od ponuđenih je bilo 'Anelidi' što smo prepravili i dobili trenutno ime.
Zajednica je prvobitno otvorena kao Minecraft server te godinu dana kasnije nastupa i SA:MP server da bi u tri godine rada trenutno držali Minecraft, SA:MP, TeamSpeak3 server, te vlastiti Hosting community.
Bio je tu i Counter Strike 1.6 server, no, on je zatvoren iz razloga što ga nije imao tko održavati, što se lagano dešava i sa Minecraft serverom no nadamo se da će se stanje sa njim popraviti jer bi bilo šteta ugasiti nekada slavni Minecraft server.
Trenutno smo ovdje da bi napravili promociju SA:MP servera, paa..uživajte! :)

SA:MP Server je nakon dužeg vremena ponovno otvoren datuma 22.11.17'.
Mod je izrađen iz same nule od strane skriptera Varge, no, bilo je tu problema što se tiče lošeg balansa ekonomije, pa isto tako problema sa bugovima (skidanje, miješanje imovine, isl..).
Odlučili smo stati na kraj tome te stopirati rad servera na dva tjedna kako bi otklonili sve probleme koji su odvajali igrače od normalne igre. Zaboravili smo napomenuti da je rekord na otvaranju bio 46 igrača, dok se već drugi dan taj broj povećao na 52 igrača, trudom i zalaganjem administracije, te naravno, samih igrača.
Trenutno je skripta vrhunske optimizacije, posjeduje različite sisteme, što statičke, što dinamičke. Na serveru se nalazi prevelik broj unikatnih mapa, kuća te ostalog. Svaki posao na serveru ima svoju priču, nije bazirano na sakupljanju Checkpointa kao što je to primjer na vecini servera. Potrudili smo se maksimalno, na Vama je da uhvatite slobodnog vremena, uletite na server, razgledate te date konačnu ocjenu našem radu.
U sljedecem GIFu možete vidjeti neke od mapa, a ostalo Vam ostavljamo da otkrijete sami.Takodjer možete pregledati klip našeg igrača, ostaviti lajk, pretplatiti se i uživati.
Hvala Vam na utrošenom vremenu na čitanju ovog promotivnog sadržaja.
Unelidien Gaming Team.

www.unelidien-gaming.com
www.unelidien-hosting.com


SAMP IP: samp.unelidien-gaming.com:7777
Minecraft IP: mc.unelidien-gaming.com
Ts3 IP: ts3.unelidien-gaming.com

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21