HCL.HR

GTA V - Criminal Mastermind

 • 7 Odgovora
 • 75731 Hitova
GTA V - Criminal Mastermind
« : 09. Prosinac, 2015., 20:19 »
Criminal MastermindCriminal Mastermind je izazov u GTA V: Online u kojem je potrebno proći sve Heistove i njihove setupove sa istom ekipom od četiri igrača na Hard, bez da itko umre. Nagrada za uspješno završeni izazov je 10 milijuna dolara u Onlineu. Ako prije niste prošli All In Order izazov osvoji se još 2 milijuna. To znači da se ukupno može zaraditi 12 milijuna!

Sva pravila izazova:
 • Morate proći sve Heistove i Setupove po redu od Fleeca Joba do Pacific Standard Joba.
 • Morate proći sve Heistove i Setupove na Hard težini.
 • Morate proći sve Heistove i Setupove sa istom ekipom.
 • Morate proći sve Heistove i Setupove da ne izgubite niti jedan život.

Također za što bezbolniji prolazak izazova poželjno je da ste već jednom prošli sve Heistove da se lakše snalazite i znate unaprijed što vas čeka. Ako ste prošli sve Heistove onda možete kupiti i Armored Kurumu ili Insurgenta koji će vam sve to puno olakšati. Preporučljivo je da ste što veći level jer u startu imate više Healtha, bolja oružja i možete kupiti više armora. Ovo zadnje je i najvažnije jer će vam to najviše trebati i spašavati će vas iz najgorih situacija. Isto tako bi bilo jako dobro da svi imate mikrofone da se možete brzo i lagano dogovarati ili tražiti pomoć od suigrača kad zagusti. Jako je korisno i da si u Ammo-Nationu kupite borbeno odjelo i kacigu jer tako primate manje štete od metaka. Isto tako da bi mogli koristiti to odjelo Host mora kad god to može (nije moguće u svim Setupovima i Heistovima) u opcijama namjestiti na Player Saved Outfits. Nikad nemojte "herojski" srljati u protivnike nego koncentrirano i polagano ih ubijajte pa kada je čisto nastavite dalje. Koristite Cover što više i pucajte bez ciljanja ako su vam protivnici blizu. Dobro bi bilo i otići u onaj "običan" dućan koji možete opljačkati i tamo kupiti Snackse jer kad ih pojedete regenerira vam se druga polovica Healtha. Preporuča se što manje korištenje eksploziva jer lako možete ubiti suigrača ili izazvati lančanu eksploziju i ubiti sebe i/ili ostale.

FAQ
Ako failamo neku misiju, na primjer uništi se neko vozilo bitno za daljnji tijek misije ali nitko ne umre, poništava li se tad sve što smo odradili?
Ne. Failanje misije ne poništava izazov, misija se može samo ponoviti.

Dobijem li 10 milijuna svaki put kada odradim Criminal Mastermind?
Ne, novac se dobije samo jednom.

Ako još nisam dovršio Criminal Mastermind sa svojom ekipom, mogu li igrati Heistove s nekim drugim igračima?
Ne! To će poništiti sve što ste do sad napravili. Nemojte igrati Heistove s nikim drugime ako ne želite da vam se poništi sve što ste do sad napravili sa svojom ekipom.

Moram li sve Setupove i Heistove igrati baš na Hard?
Da. Sve od prvog Setupa do zadnjeg finala.

Ako netko iz moje ekipe odustane od izazova možemo li nas trojica nastaviti gdje smo stali?
Možete jedino ako se on vrati igrati s vama. Nemože se promjeniti ekipa jer to poništava izazov. Ako je taj koji je odustao u međuvremenu igrao s nekim drugim ljudima Heistove to samo njemu poništava izazov, a vama trojici ne. To znači i da ako u ekipi imate nekoga tko je već prošao Criminal Mastermind on može s drugim ljudima igrati Heistove jer ionako nemože opet osvojiti izazov.


Evo toliko od mene što se tiće Criminal Masterminda. Ako imate kakve prijedloge ili pitanja slobodno ih tu postavite. Ako bude potrebe dodati ću u ovaj post još neka česta pitanja i dobre prijedloge. U sljedećem postu ću objasniti misiju po misiju najbezbolniji način za njihov prelazak.
« Zadnja izmjena: 09. Prosinac, 2015., 20:26 Bazinga »
When I get sad, I stop being sad, and be awesome instead... True story !

Odg: GTA V - Criminal Mastermind
« Odgovori #1 : 09. Prosinac, 2015., 20:19 »
Rezervirano.

Ovo stiže kad uhvatim malo vremena, nadam se do vikenda.
« Zadnja izmjena: 09. Prosinac, 2015., 20:23 Bazinga »
When I get sad, I stop being sad, and be awesome instead... True story !

Odg: GTA V - Criminal Mastermind
« Odgovori #2 : 26. Prosinac, 2015., 11:06 »
Sretno

Odg: GTA V - Criminal Mastermind
« Odgovori #3 : 03. Siječanj, 2016., 21:54 »
Ja sam zainteresiran, ako ovo još uvijek vrijedi, ima tko da mu treba igrač? važi li ovo još uvijek ili?
« Zadnja izmjena: 03. Siječanj, 2016., 22:32 Promasajaliuspijevam »

Odg: GTA V - Criminal Mastermind
« Odgovori #4 : 03. Siječanj, 2016., 22:35 »
Nemoraš biti u nikakvom Crewu. Moraš samo naći 3 osobe i s njima proći sve Heistove kao što je gore opisano u prvom postu. Nadam se da ću uskoro uhvatit malo vremena pa opisat kako što bolje proći setupove i finala.
When I get sad, I stop being sad, and be awesome instead... True story !

Odg: GTA V - Criminal Mastermind
« Odgovori #5 : 03. Siječanj, 2016., 23:17 »
Pridružio sam se u hcl. Heisti mi nisu problem, imam rank 111, samo trebam ekipu i da se dogovorimo kada... Zovem se OnlyIgor19, malo je čudno znam, htio sam OneIgor19, ali sve jedno, sad je gotovo valjda treba proći godinu dana da se promjeni. Ako je tko za dodajte me za prijatelja.

Odg: GTA V - Criminal Mastermind
« Odgovori #6 : 08. Siječanj, 2016., 18:21 »
Uskoro bi trebao krenuti u criminal mastermind, čitao sam o tome i tražio na yt, znam da nitko ne smije umrijeti i sve mora biti na hard, fleeca job je posao za 2 igrača, dali prvi heist prelaze dva igrača ista do kraja, ili pola riješe dva igrača, pola druga dvojica? ja sam već jednom prešao sve heiste ali ne kao criminal mastermind, dali mogu opet za criminal ja pokrenuti ili treba pokrenuti netko tko ih već nije prešao? može odgovor, pozz.

*

Hrv4tin4

 • Moderator
 • ******
 • 5793
 • Bez predrasuda
  • Steam
Odg: GTA V - Criminal Mastermind
« Odgovori #7 : 08. Siječanj, 2016., 19:20 »
Znači da bi dobili criminal mastermind onda Flecca job se radi tako da ga sva 4 igrača odrade u paru.
Recimo ti i ja odradimo taj heist i druga dvojica odrade zajedno taj heist.
Ako ne odradite tako - ništa od masterminda.


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21