HCL.HR

Age of Conan ex-yu guild

  • 0 Odgovora
  • 1193 Hitova
*

Xorantu

  • n00b
  • 2
Age of Conan ex-yu guild
« : 05. Lipanj, 2010., 17:31 »
Evo nakon dosta vremena pokrenuta je inicijativa za osnivanje novog guilda za igrace Age of Conana sa ovih prostora .
Od samih pocetaka igre pokrenuto je vise slicnih guildova ali su se raspali ili su poceli primati igrace bez obzira na nacionalnost kako bi opstali u brutalnom svijetu Hyborije .
Ovim putem zelio bih predstaviti guild koji je u nastanku i sluzbeno ce biti formiran u ponedjeljak .
Ime guilda je "Balkan Legion". Radi se o guildu koji ce okupljati igrace AoC-a sa ex-yu prostora . Guild ce biti smjesten na serveru Crom .
Za razliku od drugih guildova koji nisu bili ili nisu toliko eksponirani ovaj guild ce biti . Ekipa portala mmo-base.com odlucila je pomoci ovom guildu .
Ukoliko zazivi guild ce dobiti svoje mjesto na forumu i mjesto na portalu tako da mozemo stati uz bok najjacima
Zasto ovakav guild ? Po mnogima ovo je suluda ideja ali ja vjerujem kako postoji dosta igraca sa ex-yu podrucja koji su voljni doci u novonastali guild i svojim oruzjem pomoci njegovom napretku i sirenju .
Guild nije zamisljen kao zajednica core igraca vec kao zajednica koja ce pruzati pomoc i zastitu svim svojim clanovima .
Ovim putem pozivam sve bivse igrace AoC-a da se vrate u svijet Hyborije jer AoC je danas na veoma visokoj razini kao igra te da nas kontaktiraju i prijave za guild.
Isto tako pozivam i sve aktivne igrace da se pridruze guildu "Balkan Legion" i pokusaju zajedno sa nama izgraditi respektabilan guild .

Sve informacije o guildu biti ce dostupne na portalu www.mmo-base.com od ponedjeljka kada ce guild biti i sluzbeno formiran.

Zainteresirani se mogu javiti na PM ovdje ili na mail : [email protected]

Pozdrav

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9