HCL.HR

SA:MP zajednica zapadni Balkan.

  • 2 Odgovora
  • 3468 Hitova
*

TOBUSCUS

  • n00b
  • 3
SA:MP zajednica zapadni Balkan.
« : 30. Lipanj, 2012., 22:01 »
http://www.youtube.com/watch?v=K5hD6ITD7YQ
Zapadni Balkan SA:MP

www.zb-samp.com

O SA:MP zajednici zapadni Balkan

Poštovani forumaši sa ponosom vam predstavljam novootvorenu SA:MP zajednicu,naime radi se o zajednici koja ima za cilj ukazati pomoć svim novacima u SA:MP-u,bilo da se radi o skripterima ili igračima.Za one koji ne znaju šta je to SA:MP objasnim nešto kasnije.
Na forumu možete pronaći razne tutorijale za SA:MP,te za PAWN skriptanje,tutorijali su isključivo pisani od strane korisnika naše zajednice,a ima i onih koji su preuzeti sa službene SA:MP stranice ili SA:MP wikia,u tom slučaju naveden je izvorni link.
Na forumu možete zatražiti pomoć ili savjet u vezi PAWN skriptanja,SA:MP servera i SA:MP klijenta,odgovor dobijate u što kračem vremenu,jer naši skripteri su voljni vam pomoći u svako doba dana ili noći.
Takođe možete pronaći razne skripte za vaš server,pluginove,SA:MP mape koji su izrađene u poznatom Multi Theft Auto modu,filterskripte i include fajlove.
Ukoliko ste stekli dovoljno iskustvo možete otvoriti vlastiti SA:MP server ili ako već imate vaš SA:MP server možete reklamirati na našem forumu.Ako vam je potreban povoljan i siguran hosting za SA:MP server,na našem forumu ga možete pronaći.
Na forumu se nalazi i SA:MP trgovina,a mogučnosti u tom boardu imate sljedeće:
-možete prodati vašu vlastitu server skriptu ako je imate,takođe možete kupiti server skriptu ukoliko niste u mogučnosti sami skriptati za vaš server.
-ako već igrate na nekome serveru,pa vam više dosadilo a imate korisnički račun sa jakim statsom,možete ga prodati,isto tako možete kupiti korisnički račun za neki server koji želite.
Mislim da sam dovoljno objasnio o čemu se radi,a vi ako ste zainteresovani posjetit ćete nas i uvjeriti se u naš kvalitet te podržati nas u projektu.
Na kraju da napomenem forum je otvoren samo za zemlje zapadnog Balkana - Hrvatsku,Srbiju,Bosnu i Hercegovinu,Crnu Goru,Makedoniju.

Šta je to SA:MP?

San Andreas Multiplayer (SA: MP) je modifikacija za Grand Theft Auto: San Andreas koja tu igru pretvara u multiplayer igru.Možete igrati preko interneta (ili LAN) sa do 500 drugih ljudi.
U SAMPU postoji mogučnost da se radi skoro sve ono sto se može raditi i u Single Player modu, naravno ukoliko se to i izradi tj ''naskripta''. Postoji nekoliko vrsta modificiranja: DeathMatch SA:MP-a,RPG SA:MP-a,STUNT SA:MP-a ili čak i kombinacija te 3 vrste osnovnih skripti tj modifikacija. Moguće je čak i naskriptati neke stvari koje igrač koji igra samo Single Player mod ne može doživjeti.
Opširnije na našem forumu.

U ime cijele Zapadni Balkan SA:MP Administracije, pozivamo Vas da dođete na naš forum te nam se pridružite.

Zapadni Balkan SA:MP
Administracija

Odg: SA:MP zajednica zapadni Balkan.
« Odgovori #1 : 01. Srpanj, 2012., 08:11 »
Necu da krtiziram, ali zasto ne MTA? Zasto je toliko tesko balkancima preci na ovaj bolji mod. Mi uvijek moramo biti zaostali  :wildboy:

*

TOBUSCUS

  • n00b
  • 3
Odg: SA:MP zajednica zapadni Balkan.
« Odgovori #2 : 02. Srpanj, 2012., 09:15 »
Necu da krtiziram, ali zasto ne MTA? Zasto je toliko tesko balkancima preci na ovaj bolji mod. Mi uvijek moramo biti zaostali  :wildboy:

na bolju modifikacju *

Imamo sekciju "MULTI THEFT AUTO" tj. kategoriju.. Registriraj se,prijavi se za moderatora cijele kategorije i dobiti češ.

Nismo "Zaostali" več je SA:MP popularniji.

Na dan imamo oko 300 korisnika odjednom online,a sve-ukupno oko 1000.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9