avantura, Cozy Game PalsDatum izlaska: 22.10.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
i dalje sam viša od tebe
tražih temu, izgleda da je nema. anyway,vidjeh danas neku žensku, neloša. al bokte pozlilo mi kad vidjeh da ima dlakave noge. i ne onako "nemam za gillette" noge, već "tata mi je bambi" noge.pitanje je sad, jel postoji itko kome to ne smeta? dakle, kad se žena ne depilira?štovišejel bi trebalo zakonom odredit da se žene moraju depilirat? i ne mislim samo na noge, nego općenito.i da bude više pitanja i manje glupih odgovora jel gej kad se muškarci depiliraju?jel vi depilirate šta?čime-kako-pobogu-zašto?
Šta nije bambi bila žen(s)ka jebemu? :solidus:Ne znam....nisam djetinjstvo imao zapravo.Ali da.....odvratno je kad se žene ne depiliraju. Bivša od frenda je imala kurčev put (dlake ispod pupka) i to je bilo nešto nehumano. Brijem samo bradu, ali ni to mi se neda pa se znam ne-obrijat po 5-6 dana.
ne kuzim kak vama dvojici nije stalo da li ce vam cura bit dlakava il ne
Citat: Damir158 - 16. Lipanj, 2009., 19:22Šta nije bambi bila žen(s)ka jebemu? :solidus:Muško je Bambi, kad naraste shvati zašto je otac bio onako odsutan, hladan i zatvoren spram ostatka svijeta, jer jeleni ne jebu nikoga, osim mladih srna i onda odlaze živjeti solo i tak. Il što već. Ne brinu za dicu baš jel. Nije baš da me boli k, želim da mi je žena glatka i podatna. Zapravo me malo izdeprimira kad npr. upoznam ful zgodnu curu i onda joj vidim brkove ili ruke koje su sve samo ne ženske. Zajebi to. Gotovo sve ispod trepavica treba trimati. Ja ne trebam, muško sam.
Šta nije bambi bila žen(s)ka jebemu? :solidus:
Citat: Shana - 17. Lipanj, 2009., 23:13i dalje sam viša od tebe I dalje imam glade medunozje nego ti.
Citat: Pilip - 17. Lipanj, 2009., 23:18Citat: Shana - 17. Lipanj, 2009., 23:13i dalje sam viša od tebe I dalje imam glade medunozje nego ti.sutra u 5 na trgu.. i'll show you mine if you show me yours
Koji sočan topik.
ASTI GOSPE
Al fascinantno kako ove feminističke rospije odmah popizde čim se spomene nešto iole povezano s ratom spolova
Sori, al ko je IGDJE rekao da se muski netrebaju brijati? :tired: I ko je tu koga sudil na temelju jebenih dlaka? :tired: Daj mi jedan normalan kvout di je to neko napisal. Odmah cu te podrzat.
Uuuuuuuuuuuuuuuuuu vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuKvoutala si. Bravo. A sad ljepo odjebi.