HCL.HR

Gaming i vaš ljubavni život?

  • 48 Odgovora
  • 6013 Hitova
Gaming i vaš ljubavni život?
« : 07. Siječanj, 2017., 15:01 »
Eto, zadnji puta sam začeo temu o opadanju interesa za gaming... Naveo sam da sam "odrastao", tj. "prerastao" igre... To je nekim djelom istina. Istina je da sam puno izbirljiv i ne dobijem orgazam na svaki trailer na HCL-u, tj. svaku vijest. Prije u dane Hackera bi ga kupio i prvo što bi napravio metnuo CD u komp i instalirao sve što je na njemu bilo (btw, jel Hacker uopće ikada imao CD? Više se ne sjećam. Ali nije ni bitno, PCPlay ili BUG, ista stvar), sada da postoje demo CD-i upalio bi možda jednu igru i to je to. Isto kao u filmovima i glazbi. Jako sam istančao svoj ukus. Prije sam, evo ne sramim se, slušao polu narodnjake dok sam bio klinac. Slušao sam sve živo, ali najčešće "shit" kvalitete. Kao i filmove, vječno bio za TV-om. Sada je sve drukčije i u tim područjima. Slušam samo kvalitetu (glup primjer, ali ono što ima prek 90% likeova na youtubeu, no mora i meni pasati -velikom većinom elektronika i trance), kao i filmove... Skidam ih samo ako imaju preko 4 na IMDBu i obavezno bez golotinje i sexa. Nekako mi je postalo neugodno to gledati sa onime što je ostalo od obitelji jer onda idu komentari: "Kako oni to mogu snimati?" itd. A filmove nikada ne gledam sam, previše mi je depresivno. Pozovem buraza ili staru, nije bitno. Al, eto, sada sam odlutao daleko van teme i da koristiti ću enter :)

Evo [Enter], nije nakupina teksta. Tamo pred Novu godinu sam rekao da imam veće ciljeve u životu (spominjao sam brak, molim bez podsmjeha  :ne:). Nije to tako kako se čini. Kao prvo, nešto što je živjelo 20 godina samnom, ne može potpuno izumrijeti. Svi vaši komentari su manje više bili stvarno korektni i realni na toj temi. No mene zanima kako spajate gaming sa ljubavnim životom. Od kada pratim ovaj portal nagledao sam se svega... Vas koji ste zbilja oženjeni, od onih sa curama, do onih "ma neću nikada imati curu, odustao sam". Ehhh, pa ja sam u nekom usranom međuprostoru. Igre me više toliko ne privlače (da se našalim, ni erekcija nije kao u tinejđerskih dana lol  :loludara:), a sa curama... e pa one su tek izumrle kod mene. Sad će biti moja ispovijest kao, ali nije. Ionako uživam na ovom portalu, koliko god se vi klali oko LGBT zajednice i dal je ok ili ne. Meni nije ok, samo da se pridružim protivnicima LGBTA XD

Dakle, nisam star, trošim 28. No sa curama sam kao djeda kad mu dadeš Joystick da igra Battlefield 1  :hihi: I ne, ne pretjerujem. Doslovce je. Curu nisam imao. Ono što sam pričao o braku da, ali na jedan drukčiji način, khmm khmm strankinja. Inače nisam pristaša sklapanja braka  ;)  Nažalost, kako mi se čini, cure su u mojoj glavi davno prije izumrle nego i sama pomisao o mogućem "izumiranju" igara. Odakle da počnem? Geek izgled, naočale, škemba dostojna jednog "couch potatoa", o kilama ne bi hahah. Uz to, lepeza zdravstvenih mana i problema. Psihički sam sje*an. U biti, invalid sam. Da, dobro ste čuli. Trenutno u statusu velike depresivne epizode. Nekada odem i u malo gore stvari. Pa ideacije o suicidu koje mi se stalno motaju... Eto, sve to govorim ne iz samilosti. To mi ništa ne znači. Već zato da kažem da moj ljubavni život ne egzistira. Znam da postoje i 300 kilaši sa curama, ali eto...ne bi o teorijama vjerovatnosti. Usput, izgled mi je jedva da bi prošo na nit prosječan. Igor i Zoran su glumci prema meni :) Malo vam laskam hehe Al ozbiljno.

No, vidite, volim puno pisati. Imam naravno i neke hobije pored gaminga koji sam pisao da izumire. Ali u biti se samo smanjio. Ili da najiskrenije kažem, dio je moje depresivne epizode. Neću nabrajati simptome, ali jedan je da je veliki uspjeh napisati ovakav post zbog bezvoljnosti, a kamo li upustiti se u igru od 30+ sati za prelazak. Nažalost borim se sa bolešću, skupljam kile (bližim se onom broju sa 3 znamenke XD). Pa eto, to je moj osvrt na moj gaming i moj ljubavni život.

A sada, kako je vama? Ok, vi koji ste još tinejđeri, to je manje bitno, jer sa 16 godina ili slično je još uvijek tijelo u razvoju i niste ni faks defakto upisali, tako da ne znate kamo vas vodi život i ne možete znati. Zanima me za vas starije. Kako vaša ljepša polovica podnosi vaš gaming? Ako je nemate, kako se vi nosite sa nedostatkom emotivne veze? Jeste onaj tip kao ja: Jebiga, ne ide i gotovo! Neću prelaziti na Hard idem na Easy (metaforu upotrebljavam). Da li se osjećate ispraznim ako samo igrate igre, ok družite se s frendovima ili radite... jel vam fali ljubav uz sve to? Ili vam je najveća ljubav upravo gaming?

Na kraju, moj odgovor bi bio... Pokušao sam, nije išlo. Pokušao sam više puta nego što sam pokrenuo igara u životu. Zdravlje mi iz godine u godinu opada, a pomisao na ulaganje u teretane i "zdravu prehranu" mi je previše daleko da bi je prihvatio, jer garancije ionako nema. Frend, bogat, zgodan, mršav, svi zubi na mjestu (za razliku od mene) nema ništa. Tako da eto... Čekati ću VR i VR cure... Možda se bude i isplatilo. No zbog terapije koju primam i koju ću morati promijeniti sumnjam da će mi seksualne i ljubavne aktivnosti biti na prvom mjestu. Uzmite Zoloft, Seroxat, Velafax ili bilo koji AD i neće vam se više dati posjećivati "muške news portale ;)" Moram se malo šaliti, ali eto... Nekada sam visio više po pornhubu nego po HCL-u, već jako dugo vremena je obrnuto.

Sve u svemu, nadam se da vam ne smeta što sam sve nasrao u ovom postu. Mene nije stid govoriti o sebi. Pomirio sam se sa svojim stanjem i sad treba živjeti još par desetaka godina. Ne znam gdje bi drugdje stavio temu. Ako sam napravio nešto što krši pravila, oprostite mi moderatori. Slobodno brišite, premještajte, što god. No mislio sam da će biti zanimljivo štivo za one koje prate (i) forum HCL-a.

I na kraju, pa sretna vam Nova 2017. godina! U kakvom god gaming i ljubavnom stanju bili  :clap:

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
« Odgovori #1 : 07. Siječanj, 2017., 17:22 »
Pomirio si se sa svojim stanjem i sad prozivit jos par desetaka godina?

Najlakse je tako pajdo moj, odma pisi propalo i budi jadan.

Uvatio si se tu nekih bolesti, ovo, ono, depresija, itd. ljepo napravi nesto od sebe, smrsavit uvjek mozes, psihu uvjek mozes dovest u red, sve se moze rjesit, najljakse se pomirit i odustat od svega.

Nisi jedini, puno ljudi pati od svega i svacega, normalno, moras prihvatit svoje stanje i ono sta imas, al nemoj ostat na tome.Uzmi stvar u svoje ruke, budi muskarac i napravi ono sta zelis koliko god to bilo tesko, jedino tako mozes ojacat i ozdravit, a sve ostalo je put za nigdje.

*

c0bra123

  • ****
  • 1306
Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
« Odgovori #2 : 07. Siječanj, 2017., 17:36 »
TI misliš da tvoji prijatelji nemaju problema i da su savršeni? !Da nemaju problema i da je bogastvo njihovo nastalo preko noći!? :fpalm: Da se nisu trudili, bili bi isti kao i ti.

Depresija? Čitaj knjige, izlazi s prijateljem na kave, ignoriši negativne misli. Sredi prvo život, pripremaj se fizički i u isto vrijeme psihički, tek onda curu traži, nikad nije kasno!

Igre? To tebe brine? To te treba najmanje brinut! Igraj kad ti se igra, da se zabaviš, da ubiješ vrijeme kad nema prijatelja trenutno ili kad ne moraš negdje ići. Igre stavljaj u zadnji plan.






I am a gamer. Not because I don't have a life - I choose to have many.

*

Seengeer

  • ******
  • 4945
  • ︻デ═一 not srs
Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
« Odgovori #3 : 07. Siječanj, 2017., 18:18 »
Neću ništa pisati, samo ću ti dati ovaj video pa pogledaj i poslušaj:

! No longer available

Osoba koja priča iza videa je Paul Chek, američki terapeut ako te više sadržaja od njega zanima.

Sretno brate ;)

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
« Odgovori #4 : 07. Siječanj, 2017., 18:32 »
Odlican video.

*

presveti

  • ****
  • 1179
  • sanjam samo pobjede...
Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
« Odgovori #5 : 07. Siječanj, 2017., 19:12 »
užasan video  :hihi:

tipične new age "libertarijanske" baljezgarije o voljenju sebe,,,vau,,,VOLIM SEBE stari moj,,,ja sam ORIGINAL wuhu
 :fpalm:

i sad bi se s tim saznanjem osoba instantno trebala osjećati ikako lakše??  :hihi:

ok, shvaćam da je ovim rendom karijeristima/self help prodavačima magle lakše to govorit
nesretnim ljudima nego im reći da jednostavno moraju NAĆI CURU, tj. osobu koja će njih voljeti da bi si mogli početi uvoditi reda u život,,,

a uostalom, suvišno je, a i pretenciozno tu sad išta govorit,,,,vjerojatno je ovaj frajer iznad i gledao slična videa o svemu i svačemu i OČITO ne pomaže,,,

a ne pomaže ni ovaj samozavaravajući stav:

Zdravlje mi iz godine u godinu opada, a pomisao na ulaganje u teretane i "zdravu prehranu" mi je previše daleko da bi je prihvatio, jer garancije ionako nema.

nezz,,,,idi radi nešto fizički,,,bioenergetske vježbe i sl,,,lol....u zdravom tijelu zdrav duh

ili nezz,,,odi upali mjuzu i PLEŠI lol,,,jer suprotno od depresije = ekspresija

! No longer available
« Zadnja izmjena: 07. Siječanj, 2017., 19:16 presveti »
Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

*

Seengeer

  • ******
  • 4945
  • ︻デ═一 not srs
Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
« Odgovori #6 : 07. Siječanj, 2017., 21:01 »
O čemu ti pričaš?  :wildboy:

Inače, lik koji priča u "mom" videu je bio mentor tom liku (Elliottu) što si ti postavio video sada ako slučajno nisi znao. Kakva koincidencija stari moj ;)
« Zadnja izmjena: 07. Siječanj, 2017., 21:14 Seengeer »

*

presveti

  • ****
  • 1179
  • sanjam samo pobjede...
Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
« Odgovori #7 : 07. Siječanj, 2017., 22:11 »
pa pričam o tom videu što si stavija i kažem da je sranje, iz razloga koje sam navea...što nije jasno? xd

a ovaj video što sam stavija nema veze s tim "tvojim "videom, po sadržaju,,,,
Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

*

Seengeer

  • ******
  • 4945
  • ︻デ═一 not srs
Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
« Odgovori #8 : 07. Siječanj, 2017., 22:50 »
Da bi mogao reći za nešto da je sranje, moraš to prvo i shvatiti. A znam da nisi shvatio jer pišeš gluposti.

Voliti sebe i smatrat se posebnim ovdje nije u kontekstu razmaženluka i hipijzma već je poanta u tome da nam ništa ne smije biti teško raditi za nas same (naše tijelo, pamet ili nešto treće) jer ultimativno nitko drugi neće taj posao raditi za nas. Drugim riječima, trebamo sami sebi biti najbolji prijatelji. Ako znaš da je neka hrana otrov, zašto je jesti? Ako znaš da igranje video igara po čitav dan nije baš pametno za psihu, nemoj igrati. Ljudi danas traže sreću u drugim osobama, tipa djevojci kao što ti govoriš i to nije dobro. Uloga djevojke nije da "tvoju" sjebanu glavu ispravi. Ako ti sam sebe uništavaš ili sam sebi ne stvaraš uvjete za radost i sreću, kako očekivati da će to netko drugi raditi? Zar misliš da je nekome stalo do tebe više nego tebi samome? Zato se kaže voli sebe ili nauči voliti sebe kroz birgu o samome sebi.

Postoji jedna dobra izreka koja kaže "Cvijet ne sanja da mu pčela dođe, nego procvjeta i onda sama pčela dođe".

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
« Odgovori #9 : 07. Siječanj, 2017., 23:26 »
Pomirio sam se sa svojim stanjem i sad treba živjeti još par desetaka godina.
Takvo stanje u kojem se ti trenutno nalaziš ti daje priliku da iskušaš stvari koje obični ljudi ne smiju isprobat jer imaju previše za izgubit  ;).

Inače što se tiče savjeta za tebe teško je biti pametan po tom pitanju. Depresija uglavnom nastaje kada osoba ostaje bez svrhe življenja, znači postavi pred sebe ciljeve (manje, veće nebitno) i radi na njihovom ostvarivanju. Zatim, svako ima stvari koje ga zadovoljavaju i ispunjuju i ma koliko one sitne bile trebaš ih pronaći i posvetiti im se neobazirući se na mišljenje drugih o tome. Također i povlačenje u vjeru je dokazan način rješavanja psihičkih problema.

I još nešto, trebaš shvatiti da je današnji svijet jedna velika pozornica gdje svi glume, ti možda misliš da su svi drugi sretni samo zato što na fejsu lijepe neke nasmijane slike ali vjeruj slabo je ko u ovakvom svijetu istinski sretan. Kao što kaže jedna pjesma koja odgovara tvojoj situaciji: "ponekad za jedan osmijeh treba ti suza sto, da sreca moze se kupit svak‘ bi je sebi platio..."

! No longer available
« Zadnja izmjena: 07. Siječanj, 2017., 23:28 Adam Jensen »

*

presveti

  • ****
  • 1179
  • sanjam samo pobjede...
Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
« Odgovori #10 : 07. Siječanj, 2017., 23:35 »
Da bi mogao reći za nešto da je sranje, moraš to prvo i shvatiti. A znam da nisi shvatio jer pišeš gluposti.

Voliti sebe i smatrat se posebnim ovdje nije u kontekstu razmaženluka i hipijzma već je poanta u tome da nam ništa ne smije biti teško raditi za nas same (naše tijelo, pamet ili nešto treće) jer ultimativno nitko drugi neće taj posao raditi za nas. Drugim riječima, trebamo sami sebi biti najbolji prijatelji. Ako znaš da je neka hrana otrov, zašto je jesti? Ako znaš da igranje video igara po čitav dan nije baš pametno za psihu, nemoj igrati. Ljudi danas traže sreću u drugim osobama, tipa djevojci kao što ti govoriš i to nije dobro. Uloga djevojke nije da "tvoju" sjebanu glavu ispravi. Ako ti sam sebe uništavaš ili sam sebi ne stvaraš uvjete za radost i sreću, kako očekivati da će to netko drugi raditi? Zar misliš da je nekome stalo do tebe više nego tebi samome? Zato se kaže voli sebe ili nauči voliti sebe kroz birgu o samome sebi.

Postoji jedna dobra izreka koja kaže "Cvijet ne sanja da mu pčela dođe, nego procvjeta i onda sama pčela dođe".

linkao si taj video kao neki video koji predstavlja tu filozofiju.
ti to "voljenje sebe" shvaćaš tako, ali budimo realni, to je dubiozno shvaćanje i interpretacija tog gesla, "voli sebe".

isto tako ja mogu reći svoju interpretaciju toga koja zvuči jednostavnije i zdravorazumskije,,,

eto, na tvojim primjerima, hrana koja je sranje
--> idem je pojesti zato da uživam u njoj, iako sam debelo prase i baš me briga, za promjenu idem prihvaćati svoju debljinu, to sam ja, debeli, pa što! plus size modeli wuhu, prihvatimo sebe onakvi kakvi jesmo bla bla

ili da idemo u ekstremniji primjer,,,
neka osoba postane TRANSVESTIT. možeš je ili podupirati u tome, reći mu nešto tipa, HEJ boli te briga
što drugi kažu, ti si JEDINSTVEN, ORIGINALAN, VOLI SEBE bla bla bla
ili možeš biti osoba zdravog razuma i vidjeti da je ta osoba koja je odlučila postati transić vjerojatno
psihički oboljela (nemojmo se zavaravati, transići jesu psihički oboljele osobe), i pomoći mu na drugi način,
a ne ga OHRABRIVATI u njegovoj ludosti,,,

sve što oću reći jest da fraza VOLI SEBE jako izgleda i djeluje kao ohrabrenje ludosti nesretnog pojedinca, umjesto da se nesretniku ukaže na njegove probleme,,,
ova tvoja interpretacija ima smisla, ali je dubioznija, i na taj način će je shvatiti mali dio ljudi,,,

i mislim, te iste floskule o "voljenju sebe" govori i nezz BRUNO ŠIMLEŠA, apsolutni debil  :hihi:
al dobro...

i traženje cure uopće ne zvuči tako užasno kao "traženje sreće u drugim osobama", nego je to jednostavno
dio ljudske prirode, i u tome nema ništa loše...svi ljudi hoće naći srodnu dušu, nekoga s kim će ostariti, drugu polovicu.
osamljenost je neprirodno stanje od kojeg se poludi, jako opasno za čovjeka, tako je kako je.
mislim, naravno da ima UMOVA koji umiju samovati i ostati mentalno zdravi, ali oni su rijetki.
Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

*

Me666

  • ******
  • 5556
  • Snaketicus Murphy Jr.
Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
« Odgovori #11 : 07. Siječanj, 2017., 23:54 »
Nepopularno razmišljanje slijedi jer ne pušim ta "voli sebe radi sebe" sranja, bioenergije, telekinetike i što ne.

Jednostavno pitanje za momka koji je pokrenuo temu: Imaš li ti posao, struku, fakultet?

Jer vidim da samo o hobijima pričaš, a hobi u većini slučajeva ostaje samo hobi, način na koji ćeš popuniti vrijeme i koji je uz male varijacije jako cirkularna stvar - uvijek se vraćaš na isto i ne napreduješ kao osoba nigdje. Zato hobiji i jesu hobiji: radiš nešto jer ti donosi ugodu, ali nemaš prave koristi od toga.

Pričaš o filmovima, igrama, glazbi, pornjavi pa i curama, ali momak, sve su ti to hobiji. Da, i cura je u neku ruku hobi (ponovno nepopularno razmišljanje), jer nećeš prvu koja naiđe zaprositi. Od hobija nećeš rasti kao osoba, nećeš se popraviti i sve to ti neće okrenuti život.

Sad mi netko može uletit s tim da postoje "zdravi" i "nezdravi" hobiji, u smislu da je tjelovježba zdrava, a da videoigre, recimo nisu, a ja tom nekom mogu reći da prestane lagati cijenjeno čitateljstvo jer sve je otrov u dovoljnoj dozi. Da, i tjelovježba jer mogu izlistati hrpu ljudi koje osobno znam a koji od vježbanja više nisu normalni.

No da se vratim na temu: Zašto posao, struka i fakultet? Evo, primjerice - posao. Ako radiš ono što voliš i što te ispunjava to nije cirkularna stvar, već stvar karijere, dakle pravocrtnog kretanja prema nekomu cilju. Isto je s fakultetom - studiraš ono što voliš - krećeš se prema nekom cilju.

Ako posvetiš dio života tome i osjećaš da napreduješ (baby steps, kao i sve drugo u životu) onda će ti automatski i volja za svim drugim porasti. Možda i skineš koju kilu, možda i ne, možda to nije ni bitno koliko je bitno da se osjećaš zadovoljnim sobom, a to stvarno dolazi s konkretnim uspjesima u životu. Trofej u igri, realno, nije uspjeh u životu.

Naravno, može sve poći u ku*ac, kao što je meni pošlo više puta u životu, al realno, i sam kažeš da nemaš što izgubiti. Možeš nastaviti ovom stazom koja ti se ne sviđa ili pak probati baviti se nečim konkretnim pa vidjeti kako ti to odgovara. Najmanji problem je u jednom trenu od*ebat sve i vratit se na MLG - doritos- mountain dew shemu.

EDIT: A što se tiče LGBT-a, samo da dodam "my two cents" cijeloj priči. Puca ti ku*ac za druge ljude i njihove životne odabire. Ne razmišljaj o njima. Ne razmišljaj koliko je netko drugi sretan, ne razmišljaj kako netko drugi živi život, ne razmišljaj ko se s kime *ebe. Što je itko drugi ikad napravio za tebe, mene, ikoga? Boli te ku*ac, kako za njih tako za svih - e to je još jedan lijek za poboljšanje općenitog psihofizičkog stanja, barem u mom iskustvu.

EDIT2: Inače, kilažu je vrlo lako skinuti. Ja sam osobno skinuo 20kg. Naravno, ne volim o tome pričati da me ne zakolju health freakovi jer nije bio općenito društvenoprihvatljiv način skidanja kilaže, al nakon što sam se spustio na željenu težinu onda sam počeo i malo vježbati, dođe nekako i to u život.
« Zadnja izmjena: 07. Siječanj, 2017., 23:59 Me666 »

*

Seengeer

  • ******
  • 4945
  • ︻デ═一 not srs
Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
« Odgovori #12 : 08. Siječanj, 2017., 00:53 »
@presveti

Moja filozofija nije samo "moja", to je zapravo jedina filozofija iza toga "voli sebe". I drogerašu je užitak šmrkat kokain, ali zna da od toga ima samo kratkoročni užitak i dugoročni problem. Dakle, da ne idemo u ekstreme i asimetrična shvaćanja, jasno ti je da kratkotrajni užici zapravo i dovode do problema ako nisu pod nekom kontrolom jer je upravo UŽITAK taj koji stvara probleme. Nitko nije postao debel zato što ne voli jesti hranu (naročito junk), nitko tko čitav dan igra video igre ne govori da ne voli video igre. U tome je stvar. Tijelo postaje rob užitka, odnosno u tom slučaju poroka i dodatno upuštanje u to aposlutno ne može biti shvaćeno kao voljenje sebe jer nanosi štetu koju mi inače ne želimo, ali osjećamo.

Pušač cigareta je svjestan njihove štete, ali ga užitak i s time povezani dopamin vuče da i dalje puši. I većina njih zapravo kaže da žele prestati ili "da bogdo ne pušim". A činjenica da su prije pušenja imali normalan život i uživali u stvarima uz koje sada samo uz cigaretu uživaju je dokaz ovisnosti.

O transvestitima baš i ne bih, ne znam previše o tome pa ne mogu ništa konkretno ni reći osim da nisam fan te ideje jer mi to previše nastrano izgleda.

Ovo za djevojke. Slažem se da je uparivanje negdje u genetskom kodu ili nešto, ali činjenica je da mnogi nisu ni u vezama sretni.

@Me

"cura kao hobij"  :hihi:

Cura je živo biće bogtemazo. S njom dijeliš intimu kakvu ne dijeliš s nikim drugim.

*

Me666

  • ******
  • 5556
  • Snaketicus Murphy Jr.
Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
« Odgovori #13 : 08. Siječanj, 2017., 03:32 »
To je samo ono što masoni žele da vjeruješ :hiha:
Al ne, realno, nije hobi u klasičnom smislu riječi, jer uključuje osobu, al većina veza jesu to neko cirkularno kretanje o kojem sam pričao. Može to dakako, i poželjno je, krenuti pravocrtnom putanjom, ali ne odmah i u najvećem broju slučajeva, tek nakon par osoba.

Poanta je ta da cura nije ono nešto što će popraviti nečiji život, a to si i sam spomenuo samo smo koristili drugačiju logiku da dođemo do istog zaključka.
« Zadnja izmjena: 08. Siječanj, 2017., 03:39 Me666 »

Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
« Odgovori #14 : 08. Siječanj, 2017., 11:43 »
Reći ću ti isto što sam i sebi nedavno rekao (u glasu Arnolda Schwarzeneggera): Stop being such a pussy!
Ovi videi nisu usko vezani uz temu, al meni su pomogli. 

https://www.youtube.com/watch?v=6fUPH-035cE

https://www.youtube.com/watch?v=IdTMDpizis8

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9