RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Ukupno Glasova: 40
pa očito onda nema kao pojedinac ovlasti već to mora proć u saboru od PECTO ljudi. :tired:
a nije ni mesić zna. ne vidim zgražanje ako bandić dobije, pa još goreg smo gledali zadnjih 10 godina.
A kod vas (i kod nas) nista. Inicijativa, suspenzivni veto i diplomatija. Zato treba se izbrati pametan i karizmatican pretsjednik i to je to.
zanimljivo je da kod objave rezultata nitko ne objavljuje postotak poništenih listića. hej, pa koga zanima koliko ljudi misli da su svi kandidati jebeni kreteni.da glasao sam i poništio listić. ne vidim svrhu galsanja za manje zlo, niti vidim svrhu u tome da neki bosanac, švabo, australac (koji ne živi, ne zna pričat i ima veze sa Hrvatskom kao i Danijel Biloš)....ima jednako pravo izabrati HRVATSKOG predsjednika kao i ja.
karizmatican. to.jebote, daj zamislite mrtvog josipovića u susuretu sa sarkozyem il putinom? rofl? "pa heh, ja sam ovak povučen, mogu vam svirat klavir he he he."
aha, ti si kao poseban? veliki hrvat, znači treba ti veliki tretman?znaš što u ime svih "bosanaca, švaba, australaca (koji ne žive, ne zna pričati i imaju veze sa Hrvatskom kao i Danijel Biloš)" želim ti sretne praznike sa minimum pet kurca u ustima, obzirom da toliko sereš