RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Ukupno Glasova: 40
Meni izgleda ko najveća puslica od svih kandidata ono. Čak i primorac djeluje kao da ima jedan kralježak mrtvi, ovaj mi pari kao da je punjen kremom i da je mekan
tu ste nabrajali neke susrete s putinom i sarkozyijem. bandić bi bar bio super izbor. prvo bi na izlasku iz aviona kopao nos, onda bi pao niz stepenice, strgao nogu, pošto je bosanac dopuzao bi do sarkozya sa strganom nogom te ga pozdravio sa "ke loke keres mučačos". dajte nemojte bit budale. josipović možda izgleda nekarizmatično, ali bar nas neće brukat po svijetu. ko što to radi građevinar berlusconi.
Citat: beaver hunter - 29. Prosinac, 2009., 12:42tu ste nabrajali neke susrete s putinom i sarkozyijem. bandić bi bar bio super izbor. prvo bi na izlasku iz aviona kopao nos, onda bi pao niz stepenice, strgao nogu, pošto je bosanac dopuzao bi do sarkozya sa strganom nogom te ga pozdravio sa "ke loke keres mučačos". dajte nemojte bit budale. josipović možda izgleda nekarizmatično, ali bar nas neće brukat po svijetu. ko što to radi građevinar berlusconi. zanima me jeli tako misliš i o mesiću kao predsjedniku? jer on je baš ovakav i bija zadnjih 10 godina. tipa, obami dođe sa merci.samo što je razlika jedna, bandić nije crveni trubač ko i on. ili bar glumi da nije.
Bas je kul ovo s Majmunom. Nego, Bandic nema niti jednu predispoziciju da bude predsjednik. Niti jednu. Nezna cak ni hrvatski. O drugom skolovanju, znanju jezika, opcoj kulturi da ne pricamo. Onaj podatak, 40% ljudi u Hr koji nemaju niti OŠ je najbolji dokaz zasto bude Bandic predsjednik. Ono, 40% ljudi, skoro pola. Jebote.Josipovic ima dva fakulteta, doktoriral pravo, predaje na fakultetima, ima znanje engleskog, iskustva u politici, nije povezivan s aferama. Mislim ono, ako cemo birati predsjednika po izgledu
Gle, neznam sta da ti kazem. Osim da si mogao bolje pratiti politiku ili nes...
Faca, jel ti nosis majice s gotovinom? \/Btw zast mi nisi na mail poslao test onog daljinsko? aj ucini to sad