Kako da dokažem curi koju sam prevario i koja je saznala da ju volim, dajte mi neke ideje, bilo šta....
naravno da necu pjevat serenade niti ista extremno, bilo sta mi date pomoci ce.
doso sam na ideju da napravim video i na youtube da stavim, sta vi mislite???
ma to ti je ful jednostavno kolega, evo ti jedan fini savjet
prvo narucis buketic ruza, onak fini, skupi, crveni, na njega stavis papiric na kojem ces napisat da si ispao jebeni tard od covjeka i da bog da te vise niti jedna htjela u zivotu :F
sta si mislio da ce bit? da ce doc puzajuci do tebe i u potpunosti te shvatit jer si, eto, popio malo?
prevario si ju zbog par mogucih razloga
- veza je bila malo nestabilna
- zenska s kojom si ju varao te super privlacila, ful zgodna ne ;D
- mislio si da ces imat nesto vise s tom zenskom s kojom si ju prevario
na kraju te ili ta s kojom si ju prevario odjebala ili ti se spustio kurac pa ti vise nije bila dobra.
i nakon toga svega si shvatio koliko ti cura znaci, ali si zasrao, svojom krivicom, ako nesto pljunes nemoj ic lizat nazad s poda. prevario si ju i tocka.
nisam citao postove, samo tvoj prvi i to da si bio pijan, ali pretpostavljam da je yura isto ovo rekao.
Prevario si ju, ispao si konj, snosi posljedice, zasluzila je boljeg od tebe.
Ako jednom prevaris, prevarit ces opet, to ti mogu sa 100%tnom sigurnoscu rec.
I ako se pomirite, nista vise nece bit onako kao prije, mozda ces ti to htjet, ali ona ce te uvijek gledat kao jednog idiota koji ju je prevario. svaki put kad ce ju nesto podsjetit na tu drugu zensku(a to ce bit prvih pola godine svakodnevno) ces ti bit taj koji ce najebat.
i najzesci su mi frajeri i zenske koji krive alkohol