HCL.HR

Putopisi. Zemlje van Hrvatske. Iskustva. Smisao i postojanje. SMRT.

• 160 Odgovora
  • 24366 Hitova
Odg: Putopisi. Zemlje van Hrvatske. Iskustva. Smisao i postojanje. SMRT.
« Odgovori #135 : 09. Siječanj, 2014., 11:52 »
Solidna 2013.

« Odgovori #136 : 09. Siječanj, 2014., 15:14 »
Njube drž se i ne vraćaj se jedino ako te baš ne steraju :)
Sretno tebi i curi, predivno pišeš i tvoje opise je fakat zanimljivo čitati.
Puno sreće i bez bediranja, tvoja 2013 je kako Ixy kaže i više nego solidna i uspješna, reko bih bolja nego naša.
Gl u 2014 :hug

*

n00b

• 609
« Odgovori #137 : 09. Siječanj, 2014., 15:46 »
Solidnjak. :hiha:

Što se tiče nekog životnog iskustva ne žalim se ni najmanje. To što stalno pišem 'fail, fail' je neka vrsta samomotivacije da se trgnem i potrudim malo više. :hiha:

I o čemu ti viza sad ovisi konkretno ili nema toga konkretno uopće? Ono znam kada ideš tako negdje pa gledaju financijsko stanje/zapošljenje, ali što gledaju za produljenje?

Gledaju gro stvari, prvenstveno pridonosiš li kanadskom društvu i jesi li donekle nezamjenjiv na tom području što radiš, imaš li posla u narednoj godini te kako si iskoristio proteklu. Ako si samo turist koji je putovao i drkao k onda normalno da te ne žele. Ako si nekog boga i radio onda vide da se trudiš i želiš ostati. Immigration ekipa (odvjetnica, savjetnica) tvrde da ne bi trebalo biti problema... al to je sve rekla kazala. 50/50 reko bi.

*

Chikanovich

• **
  • 539
  • Čiko :]
« Odgovori #138 : 09. Siječanj, 2014., 15:58 »
jebeno zanimljivo, hvala ti na pisanju ovih stvari na hclu, osjećam se sretnim što imam šansu pročitat takvo što od nekog kog donekle znam tko je i čime se bavi.

sretno i vjerujem da će šta god odlučiš, ako sam odlučiš, biti nabolje.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #139 : 09. Siječanj, 2014., 16:11 »
ja sam inače ovaj topik podijelio s dvoje ljudi koji su u fazi kao i ja negdje (završi faks i bježi van JER RVACKA,, xDD)

ovo što ti n00be pišeš je neprocijenjivo vrijedno i inspirirajuće tako da ono. mnogi od nas ti neće prolly uživo stisnuti ruku ikad u životu a svejedno ćeš ostaviti traga u tuđim mislima, a za to trebaš biti specijalac.

sve najbolje u 2014 naravno. baš držim fige kao nikome do sad. :wildboy:

bok siniša i vlatko

« Odgovori #140 : 09. Siječanj, 2014., 16:23 »
:hihi:

« Odgovori #142 : 09. Siječanj, 2014., 18:47 »
ne berem lol
šta

« Odgovori #143 : 09. Siječanj, 2014., 18:51 »
Tvoj izbor riječi "solidna" me nasmija. S obzirom na to da je tvoja vrlo vjerojatno smeće ko i svaka, dosta škrto si to opisa :hiha:

« Odgovori #144 : 09. Siječanj, 2014., 18:52 »
moja je bila fantastična
što ti znaš
:hiha2:

« Odgovori #145 : 09. Siječanj, 2014., 18:55 »
:mrs:

« Odgovori #146 : 09. Siječanj, 2014., 19:03 »
Dobra mjuza - Gagazet tema, that is.

Sretno.

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #147 : 09. Siječanj, 2014., 20:11 »
ako ćemo cjepidlačit, zar nešto solidno nije nešto >jako dobro<. Kužiš, solidno, ispunjeno jel,,, :hiha:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #148 : 10. Siječanj, 2014., 01:00 »
negdje sam na tragu dragsterovog mišljenja... iako sam imao priliku upoznati te, ipak je to bilo prekratko za išta smisleno.

ali, ovaj topic i cijela ta tvoja priča na mene je utjecala više od ijednog drugog (nepoznatog) čovjeka na kugli zemaljskoj. ne znam kolko ti to znači, ali jako jako često se sjetim tebe u toj Kanadi i nekih priča koje si napisao ovdje... i mislim si kolko to rula, i kolko sam ja smeće što sam prevelika pićka jednostavno otići.

jednotstavno, kroz ovaj topic i tvoje priče jako često razmišljam o sebi i svojim djelima i iskustvima koje sam proživio - neke stvari u životu, ove godine, napravio sam isključivo zato jer 'ako mile može u kanadi, zašto sam ja pićka u Hrvatskoj'...

osobno sebe smatram baš jako, jako znatiželjnim i otvorenim čovjekom i vjerujem da ću se inspiriran tvojim pričama jednom u životu otisnuti na tako nepredvidljivo putovanje.

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #149 : 10. Siječanj, 2014., 01:40 »
Priča sam curi o tebi pa mi je spomenula svoju prijateljicu koja je isto otišla u Kanadu i tamo već 4 miseca samo leži, pije, puši travu i povremeno ode vani s momkom Arapom. STO LJUDI STO ĆUDI EHEH,, Al zanimljivo je kako sve ovisi o vrsti osobe nezz.

Ja se iskreno nadam da ćeš ostat tu još i nastavit nas uveseljavat svojim postovima. Hvala ti :hug

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9