HCL.HR

Slušajte radio na mreži dok igrate igre.

  • 2 Odgovora
  • 1337 Hitova
Slušajte radio na mreži dok igrate igre.
« : 13. Kolovoz, 2021., 09:57 »
Igranje igara na računaru putem radija na mreži je jedinstveno i sjajno iskustvo. Nikada nije bilo tako lako slušati radio dok igrate igre na mreži. Otkrio sam da mi radiosender nudi dodatnu prednost u odnosu na druge igrače jer me drži usredotočenim na igru ​​dok sam usred nje. Mnoge web stranice za igre omogućuju vam da slušate radio na mreži dok igrate njihovu igru, a to mi je bio jedini veliki nedostatak. Našao sam rješenje za ovo, koje je prilično jednostavno, ali ipak može dobro doći.

Prije svega, ako imate web stranicu koja vam omogućava da slušate radio na mreži dok igrate igre, trebali biste to omogućiti i omogućiti. To će vam omogućiti da imate radio dugme koje pritisnete kada želite slušati svoje omiljene pjesme ili čak razgovarati o najnovijim vijestima u svom životu. Najbolja stvar kod ovog radio dugmeta je to što će automatski reproducirati bilo koju pjesmu koja je dostupna za vašu igru, tako da zaista nema potrebe da se petljate po slučajnim radio stanicama samo da pronađete nešto što će se igrati u igri. Štaviše, ako imate problema s pronalaženjem određene pjesme ili želite imati određenu pjesmu za slušanje dok igrate određenu igru, sve što trebate učiniti je kliknuti na "slušaj" i mrežni radio će reproducirati bilo koju pjesmu koja se nalazi na vašu trenutnu listu. Znam da mi ovo može jako dobro doći.

Neke web stranice nude i internetski radio koji će vam omogućiti da slušate određenu pjesmu u određenom vremenskom periodu, što je odlično za one koji žele slušati svoju omiljenu pjesmu dok igraju svoju omiljenu igru. Još jedna sjajna karakteristika ovog radijskog radija je da ćete moći odabrati stanicu prema vlastitim željama tako da možete slušati određenu radio stanicu tokom pauze ili čak odabrati cijelu pjesmu. Naravno, bilo bi sjajno kada biste mogli slušati radio tijekom cijele igre ili barem tokom nekih dijelova igre. Sve su ove stvari moguće putem internetskog radija koji podržavaju igraće platforme poput Xbox Live, PlayStation 3 i Nintendo Wii.
« Zadnja izmjena: 16. Kolovoz, 2021., 03:00 PhoebeArchibald »

Odg: Slušajte radio na mreži dok igrate igre.
« Odgovori #1 : 03. Siječanj, 2022., 09:57 »
Ovako, sad krećem u 8. razred i iz Zagreba sam. Želio bih upisat neku srednju koja ima veze s programiranjem (C, C++,...), ali ne znam koja bi to srednja bila s obzirom na moje ocjene iz protekle tri godine. Peti razred sam još prošao s 4, ali su krenuli problemi kada sam promijenio školu, pa sam 6. i 7. razred tako prošao s 3. Potrudit ću se još 8. razred proć najbolje što mogu. U elektrotehničku mislim da nema šanse da upadnem s tim ocjenama. Imate neki koristan savjet? I molim vas, nemojte mi samo izjavljivat "trebao si o tome ranije razmišljati" jer time nećete postić baš ništa. Hvala svima!  omegle xender
« Zadnja izmjena: 03. Siječanj, 2022., 16:23 MitchellStarc »

*

vnfduib

  • n00b
  • 1
Odg: Slušajte radio na mreži dok igrate igre.
« Odgovori #2 : 02. Travanj, 2022., 04:23 »
and on  went, till the activity was pretty done, and the footwear stood equipped to be used upon the desk. this become long before dawn; and then they bustled away as short as lightning.
Outdoors Recreation

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9