HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 233957 Hitova
*

TeraBajt

• *
  • 43
  • only spenders
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #1380 : 10. Veljača, 2012., 00:24 »

*

poison_ivy

• n00b
  • 0
  • Here while doin' the dishes.
« Odgovori #1381 : 10. Veljača, 2012., 00:27 »
omfg troll spam  :fpalm: :fpalm: :fpalm: :fpalm: report  :fpalm:

ot:

predugo razdoblje imam bez sjećanja na snove. bit će da je vrijeme da promijenim postelju.
večeras spavam na desnoj strani improviziranog bračnog kreveta dakle. :hiha2:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1382 : 10. Veljača, 2012., 01:04 »
svi koji kažu da su imali lucidni san i onda nisu odma prizvali ženu i jebali vjerojatno lažu da su imali lucidni san.  :hiha:
ili su imali ono da nisu mogli kontrolirat.

nez ja sam ih par puta prizvao i uvijek sam bez iznimke prvo što sam napravio jebo. dok se nisam probudio.  :hiha:

« Odgovori #1383 : 10. Veljača, 2012., 01:29 »
meni su rulali snovi u kojima sam uništito svijet   :hiha:

*

juli

• n00b
  • 0
  • <3
« Odgovori #1384 : 12. Ožujak, 2012., 23:27 »
ja sam sanjala da vodim psa po ilici. osam navečer je i odjednom svi ljudi pogledaju u nebo i sunce izlazi. ja pogledam na mobitel, 20 22 je. za pola sata je opet mrak. izgubila sam psa i zgrade se počinju urušavati. sad je mrkli mrak i ne mogu nači psa. nađem dva malterzera ali nijedan nije kiki i neka žena dolazi i uzima jednog. pomislila sam, ako ga nema možda je kod roditelja i onda sam ugledala karla. on je pratio neke misteriozne ljude. uhodila sam ih. završili smo na svemirskom brodu. na brodu je bila plaža umjetna i neki čudan miris. bilo je još ljudi. saznala sam da je zemlja uništena.

*

n00b

• 609
« Odgovori #1385 : 14. Ožujak, 2012., 10:29 »
Sanjao sam sumo-hrvača koji ima totalitarni režim i muči ljude s pizdarijama raznim. Imao je 4 sise. I nekog cigana koji je imao dobre kolače ali ih je prodavao zajedno s ružama pa kad sam mu reko da bi trebo samo kolače jer mu nitko ne želi te ruže bio je oduševljen. I neki menage-a-trois je bio al nikako odjednom, jedna od cura bi uvijek spavala. Probudim nju, druga zaspe.

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #1386 : 14. Ožujak, 2012., 10:47 »
ja sam bija svjestan svog sna,,,,i ono, reka sam osobi koja je bila u snu kao
a ništa, vidimo se u stvarnom životu, aj bog stari.
i onda sam se sam zatuka glavom od pod da umrem i probudija se. jebanje mi nije palo na pamet.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1387 : 14. Ožujak, 2012., 10:51 »
jesi bio svjestan ili si i kontroliro?  :hiha:
mislim, ja sam dosta puta bio svjestan al nisam mogo kontrolirat svoje akcije. nešto.

iako je dosta ironično da nisi htio jebat a jučer si htio lizati gif vagine.

« Odgovori #1388 : 14. Ožujak, 2012., 13:33 »
ja sam sanjo kako mi Ementaler brise post iz gifova

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #1389 : 14. Ožujak, 2012., 14:08 »
Zašto lažeš ovaj napaćeni narod?

« Odgovori #1390 : 14. Ožujak, 2012., 19:03 »
:D

sanjao sam da smo u pokemon svijetu ;______; i da idemo u DIMENIZIJU LEGENDARNOG POKEMONA koja je trebala biti virualna/stvarnost u snovima po nekoj korporaciji koja nas je unajmila da idemo tamo.
ALI zapravo nije bio virualni svijet nego pravi svijet u drugoj dimenziji nešto tako, što je korporacija htjela iskoristiti i uništiti. Điz je rastavio revolver.
Našli smo se u zgradi/kući za koju treba nešto, da bi legendarni pokemon postao vidljiv kod nekog stabla.

NEZZ, nešto tako je bilo, imam samo SLIKE iz sna, ne mogu se sjetiti radnje ;( šteta, rulao je san, ono što je sjebano je kad se sjetiš da ne živiš u pokemon svijetu....

*

PhSxX!

• 728
  • You see
« Odgovori #1391 : 14. Ožujak, 2012., 21:57 »
Ja sam sanjao, a noc prije toga gledao freddyja, i ona zadnja scena kad zensku probode kroz staklo me totalno usrala, i tako ja sanjam da smo u pilates centru, i hrpa freddyja tamo vjezba, i ja s njim ali nije me strah, i odjednom ja izadjem van, i trcim ulicom, kad pogledam iza i jedan me lovi nekakvim ostrim stapom, i sprintali tako 10-ak minuta, i ja odjednom vidim siljastu ogradu, i osjetim da me probo, i padnem na pod i iz prvog lica vidim svoju ruku, ono BF3 smrt stil...  :wildboy:  :wildboy: freaky :(

*

PhSxX!

• 728
  • You see
« Odgovori #1392 : 14. Ožujak, 2012., 22:01 »
Also, kad sam bio manji cesto sam imao snove, da imam mogucnost disanja pod vodom, i u daljinu crna silueta koja mi se priblizava, ono creppy i polako, a moji frendovi koji su bili samnom svi bjeze i vicu UBIT CE NAS UBIT CE NAS, i kad sam ja poceo tracti nisam mogao, jednostavno sam stajao kad mi se on priblizavao, taman kad je izlazio iz tog crnila probudio sam se. GODAMMIT DREAMS WTF?

« Odgovori #1393 : 15. Ožujak, 2012., 10:34 »
Sanja sam da mi John Lennon triba pivati na rođendanu, ali onda je bila emisija na teveu kojoj je bila tema 'john lennon dobio tumor radi heroina i umro - nesretan slučaj'. Govno sebično, baš sam ljut.

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #1394 : 15. Ožujak, 2012., 10:36 »
 :hihi:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9