avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
sinoć se probudio i imao filing da se gušim na žvaci.orbit planinsko bijeloj.jebote onak, kašljem, wtf skupljam pluvačku... nema žvake... wtf pa se vratio spavat. pregadno dečki.
i jebe ne, čekaj :tired: :tired:evo, počinjem novi photočop :dancing:
tema je što ste danas sanjali budalice moja malena :dancing:
Ovo je bilo duboko.Ajmo reć.Nego ja mislim da bi trebalo davat banove ljudima koji na ovom topiku postaju više od jedanput na jednoj stranici radi vrijeđanja i pravljenja budala od drugih članova.Mislim, Darx valjda u životu jedino spava i sanja.
Citat: Calavera - 26. Kolovoz, 2007., 08:25Ovo je bilo duboko.Ajmo reć.Nego ja mislim da bi trebalo davat banove ljudima koji na ovom topiku postaju više od jedanput na jednoj stranici radi vrijeđanja i pravljenja budala od drugih članova.Mislim, Darx valjda u životu jedino spava i sanja.glup si!1!!1, pogledaj razmake mojih postova ovdje. malo je vise od 1 dana. tard :tired:
Opa jos jedna opomena. Jos dvije i ide ban. Bravo majstore. OT: Danas sanjao da su Biver i T nekamo dosli i da smo cekali Antraksa koji je doveo auto pun kurac djece.Mislim da je Jerry bio medu njima.
Citat: Pilip Moris - 28. Kolovoz, 2007., 14:12Opa jos jedna opomena. Jos dvije i ide ban. Bravo majstore. OT: Danas sanjao da su Biver i T nekamo dosli i da smo cekali Antraksa koji je doveo auto pun kurac djece.Mislim da je Jerry bio medu njima.ma bravo za tebe dvospolče.