HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 202908 Hitova
*

Điz

• 2370
  • On je svugdje
Re: Što ste sanjali?
« Odgovori #360 : 25. Studeni, 2008., 11:54 »
Sanjao sam da Enclave iz Fallouta ( imali su one šajni power armore i ta govna ) kao vodi nekakav reality show i kao ja sam bio u kontrolnoj zgradi gdje su imali one fensi televizijice za gledat itaq.Uglavnom,natjecatelje su puštali van,jednog po jednog,nakon što bi s njima obavili nekakav telefonski razgovor,ali samo jednog tipa nisu htjeli pustit :( također,bilo je tu još nečeg,ali se nemogu sjetit ničeg.E da,i bilo je nekakvo spominjanje tri boje: prirodno zelena  :tired: , žuta i plava.Znam da prirodno zelena ne postoji,ali jebmeu,tako je rekao čovjek u snu :wildboy:
Hej, daj vagine mala
Ne ovo nije šala ;D
Skidaj gaće droljo
Ti znaš da ja nisam šoljo ;D
Moj penis će te poderati
Toliko se nisi trebala dotjerati
Ostavit ću te svu u šoku
Bit će kao da si uzela koku ;D
Samo to bijelo na nosu neće biti droga
Već muško mlijeko penisa moga;D

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #361 : 25. Studeni, 2008., 12:44 »
Ne baš pretjerano dinamičan san, kao da sam na nekom izletu sa razredom i kupamo se svi ovo ono sise, i sad idemo u neki muzej u kojem je umrla neka povijesna ličnost na nadasve specifičan način.. Ugurali su mu cijev u šupak ( bio je neki stručan izraz, ali u biti to je to ) do želudca i pustili u njega paukove i zmije koji su ispustili kisalinu koja mu je stopila kralježnicu i od toga je umra.  :kingmortal:

:loludara: :loludara:

*

beaver hunter

• 7243
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #362 : 01. Prosinac, 2008., 00:59 »
sanjao sam da sam bio na plaži s grgom, belim, vedadom, mojom djevojkom i da smo ležali ispod neke kao kućice. pričali i tak. i odjednom na cesti pored plaže, pet metara od nas parkira se neki random loš auta tipa lada ili yugo ili neš tak. i iz auta izlazi neka mrga u crnom odijelu i sunčanim naočalama. s druge strane izlazi armin van buuren ali ne sa kratkom (kao u mom avatu) nego onak grgurovski puffy frizuricom...

i ja počeo svršavat okolo, hej to je armin. niko me ne sluša. doletim ja do armina i pitam na fluentnom engleskom dal mi može dat autogram. pita on mene, kao zakaj autogram, kaj je on neka poznata osoba ili neš. ja kažem, pa hej, ti si armin van buuren, no.1 dj u 2008. lik kaže "ajde dobro, vidim da si moj fan, dat ću ti autogram, samo nemoj okolo pričat da sam došao tu"

i tak mi je dao autogram. i onda sam se probudio. ne znam zašto sam sanjao armina. al je kul san.  \:D/
Skini besplatnu smartphone aplikaciju --> Vatreni
InPublic.hr - check it out!
Personalna himna - Beaver Hunter

« Odgovori #363 : 01. Prosinac, 2008., 13:59 »
Službeno najretardiraniji san koji sam čuo. Armin  :wildboy:

« Odgovori #364 : 01. Prosinac, 2008., 14:01 »
kaj je on neka poznata osoba ili neš. ja kažem, pa hej, ti si armin van buuren, no.1 dj u 2008.

drito to
Svaka drolja zna da ja sam taj
mator pravi nabildovan kao drevni zmaj

Mobilni fontele mi zvoni mala šipu, haklam soni.

*

Syzygy

• 1867
  • čvarkuša
« Odgovori #365 : 01. Prosinac, 2008., 17:52 »
sinoc sam psovao u snu i splasio cimera :(

sanjao sam da je dosla neka ekipica do mene i ono lagano cuga, mjuza ovo ono. Meni se pripišalo i odem ja do wc-a, vracam se nazad ono ekipa mi rastavila novu mixetu i dobacuje se s komponentama, svim zivima sam jebao mater. Onda me cimer probudio u stilu "daj zasto psujes u 4h, probudio si mene i pol susjedstva"

:wildboy:

« Odgovori #366 : 02. Prosinac, 2008., 00:34 »
Da hodam bos po pustinji. Onda dođe neki crveni vitar i svaki put se raspadne komad mene. Na kraju sam hoda iako me nije bilo, i gleda sam sebe s leđa. Onako   :solidus:
majstor za vodovodne instalacije i rješava bazene i ostalo

« Odgovori #367 : 02. Prosinac, 2008., 00:36 »
Kako si se gledao s leđa ako te nije bilo? Kako si uopće znao otkud se gledaš i da gledaš sebe?  :geek:

*

black_out

• 4118
  • #IgračVrata
« Odgovori #368 : 02. Prosinac, 2008., 00:36 »
sinoc sam psovao u snu i splasio cimera :(

sanjao sam da je dosla neka ekipica do mene i ono lagano cuga, mjuza ovo ono. Meni se pripišalo i odem ja do wc-a, vracam se nazad ono ekipa mi rastavila novu mixetu i dobacuje se s komponentama, svim zivima sam jebao mater. Onda me cimer probudio u stilu "daj zasto psujes u 4h, probudio si mene i pol susjedstva"

Jesam ja dirao tvoju opremu?
 :ementaler:
hardcore gamer | rapist | nerd | cis scum | misogynist |

« Odgovori #369 : 02. Prosinac, 2008., 00:40 »
Kako si se gledao s leđa ako te nije bilo? Kako si uopće znao otkud se gledaš i da gledaš sebe?  :geek:

Raspa sam se, ali me vitar nije nosija prema nazad, nego prema naprid, u obliku pjeska. To jest, nosija me nazad, ali materijalizira sam se ispred sebe, onog koji vidi očima. Teško je objašnjavati san, pogotovo jer sam to sanja sinoć pa je maglovito  :wildboy: A zna san da san ja, jer ono, znam kako izgledam LOL LOL LOL  :wildboy:

*

Syzygy

• 1867
  • čvarkuša
« Odgovori #370 : 02. Prosinac, 2008., 00:46 »
kako je jebeno komplicirano citat post od dalmosa di je svaka treca rijec -san-  :wildboy:

*

Wildboy

• 7551
« Odgovori #371 : 02. Prosinac, 2008., 00:47 »

« Odgovori #372 : 02. Prosinac, 2008., 00:49 »
kako je jebeno komplicirano citat post od dalmosa di je svaka treca rijec -san-  :wildboy:

nekad mi se fakat čini kao da pretjeruju, al neću komentirat da me smaug ne bi zadavija  :thumbs:

« Odgovori #373 : 02. Prosinac, 2008., 00:51 »
 :wildboy: Svi smo mi braća Slaveni, nemojte tako.

*

Syzygy

• 1867
  • čvarkuša
« Odgovori #374 : 02. Prosinac, 2008., 10:37 »

nekad mi se fakat čini kao da pretjeruju, al neću komentirat da me smaug ne bi zadavija  :thumbs:

nemoj tako, cure se pale na dalmose i njihov dijalekt, seksi im je to  :thumbs:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9