HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 202940 Hitova
*

Under

• 2399
  • Bwaaaah!
    • SH Memories
Re: Što ste sanjali?
« Odgovori #375 : 02. Prosinac, 2008., 11:16 »
^ Što kaže Srđan.
Konzolasi njet gameri!

Svatko tko ima snage igrati s gamepadom cijelo vrijeme, ili nije čuo za miš, ili mu ne treba. 100% igara koje trebaju mozga, a gameri ih vole toliko da se identificiraju s njima, trebaju miš, tj. fini sustav preciznog upravljanja. Gamepad je podlozan samo casual igracima, ali nikako ne nama, gamerima.

« Odgovori #376 : 05. Prosinac, 2008., 00:16 »
Danas popodne, sanja sam da umirem na nekoj ogromnoj santi leda. I ležeći i smrzavajući se se tako vidim nepregledne obronke santi leda i mora kako ih miluje Sunčeva svjetlost (  :( ). Onda shvatih da se to Sunce približiva, grabi polako prema meni i postaje mi sve toplije. Kad mi se približilo na par metara, ispostavilo se da je to Gospa i da sjaji čudnom narančastom svjetlošću, i umisto da se ledenjaci tope, počme se isušivati more. Ledenjaci se polako pretvaraše u vrhove planina. Pogledam doli, ali ne vidi se dna. Pogledam u Gospu, ona me poljubi i kaže mi da poletim prema dolje i da ću se naći gori. Dođe kornjača s krilima, sjedam na nju i probudim se. Šteta, baš me zanima rasplet  :wildboy:
majstor za vodovodne instalacije i rješava bazene i ostalo

*

Dodo

• 1698
« Odgovori #377 : 05. Prosinac, 2008., 00:18 »

« Odgovori #378 : 05. Prosinac, 2008., 00:21 »
http://www.holisticforgeworks.com/company/img/historical_flying_turtle.jpg

Više ovako nešto   :syzygy:

Tumač snova anyone?  :b_wildy:
majstor za vodovodne instalacije i rješava bazene i ostalo

*

seymour

• 1445
« Odgovori #379 : 05. Prosinac, 2008., 00:53 »
lol

nego u zadnja 3-4 mjeseca često sanjam kao da bježim od nekog i postanem prespor i počnem trčat ko životinja četveronoške al opet nisam dovoljno brz i tak trčim neko vrijeme i onda se uvijek probudim  :(
Di ćemo večeras, pusti prazne priče<br />Di ćemo večeras da se ubijemo pićen<br />Di cemo večeras, da bude luda kuća<br />Tu su Kuzma i Shaka Zulu, doktori puknuća

*

Fenrir

• **
  • 355
  • Zapijev dečko
« Odgovori #380 : 05. Prosinac, 2008., 11:23 »
Pokušao imat' lucidne snove, ništa. :(

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #381 : 05. Prosinac, 2008., 12:42 »
Ja sam danas budan sanjao ujutro na neki način  :geek:

*

Armor

• 4195
« Odgovori #382 : 05. Prosinac, 2008., 12:43 »
 :ave: :ave: :ave:
"Born with less, but you still precious.

You gotta be able to smile through all this bullshit."

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #383 : 05. Prosinac, 2008., 13:04 »
ne ozbiljno, stari me probudi, veli ideš samnom, i ja mu odgovaram i razmišljam kaj moram uzet, al još uvijek sanjam skroz normalno, ali nekako transparentno..

« Odgovori #384 : 08. Prosinac, 2008., 00:23 »
ne ozbiljno, stari me probudi, veli ideš samnom, i ja mu odgovaram i razmišljam kaj moram uzet, al još uvijek sanjam skroz normalno, ali nekako transparentno..
Nis cudno, zna se dogoditi..

Sanjala sam da sam isla na koncert Petera Heppnera, ali da mu je neocekivano kao ''predgrupa'' bila Missy Elliot :geek:
In my world, everyone's a pony, and they all eat rainbows and poop butterflies!

*

snowblind

• Suradnik
  • 9339
« Odgovori #385 : 08. Prosinac, 2008., 11:02 »
ti si veliki fan wolfsheima?

*

$h4d0w

• 3910
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #386 : 08. Prosinac, 2008., 13:05 »
Sanjao da me blaster zvao na mob kao da on i mamut dolaze na neki gamerski sajam pa dal ću ić s njima, i da javim drugima s hcl-a. A imao je preko telefona glas onak ko likovi iz south parka. lol :mrgreen: :ave:
>> Last.fm Profile

>> Xfire Profile

*

Mr.T

• 5604
« Odgovori #387 : 08. Prosinac, 2008., 13:36 »
san od sinoć

Morao sam vratit nešto nekoj frendici iz osnovne. i tak sam došao do nje u crveno bijelom pežou 205(grupa b verzija,jel :b_ae:). kad sam trebao uć kod nje, nisam ušao kroz vrata nego kroz prozor, i sad dam joj to neš,idem se spustit dolje(jer je na katu) i odjednom murija svugdje... kao našli truplo u podrumu u nekakvoj kadi. ja bacim pogled i vidim tog lika nekog mrtvog, i zbljujem se... produžim dalje... dođem do nekog parkirališta nakošenog, i tam klinci skejtaju. ja se sjeo na neki zidić i gledao tam neko vrijeme njih. dođem doma, uđem u kuhinju i vidim na balkonu neki lik. hoda lijevo desno, ko da postavlja neš. ja se približim da vidim, lik 2 ljudske glave postavlja na 2 kraja balkona. ja se usro i čopio neku OGROMNU nožinu iz ladice. dođem do vrata od balkona i par puta kucnem nožem u staklo da me čuje lik. i čuje, zasere se i pobjegne s glavama pod rukama. kasnije sam saznao da je to bio neki luđak kaj je pobjegao iz bolnice prek puta. a da su te glave od neke gline bile il tak nešto.

:wildboy:
« Zadnja izmjena: 08. Prosinac, 2008., 13:40 Mr.T »

*

beaver hunter

• 7243
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #388 : 08. Prosinac, 2008., 13:38 »
danas mi se dogodilo neš fakat mamojebeno...

uglavnom spavam ja, i odjednom probudim se. i uglavnom, znam da sam budan, ali sam jebeno paraliziran. ne mogu se pomaknut. paraliza totalna. pokušavam se pomaknut, ali je sam napor izuzetno bolan. sjećam se da sam pomislio da ako tako izgleda kad te otmu izvanzemaljci onda fakat jebemu. uglavnom, kako me boljelo, pokušao sam ispustit neki glas ali nisam uspio...

nakon nekog vremena, osjetio sam neku vrst olakšanja, kao da mi se mišići opuštaju i malo pomalo mogao sam se micat. i onda sam opet zaspao.

jel neko zna išta o ovom? jel se nekom ovo dogodilo?  :(
Skini besplatnu smartphone aplikaciju --> Vatreni
InPublic.hr - check it out!
Personalna himna - Beaver Hunter

*

$h4d0w

• 3910
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #389 : 08. Prosinac, 2008., 13:52 »
Čuo za to na nekoj emisiji, mislim da je bilo Na rubu znanosti ili tak nešto. Baš je bila tema o snovima i mislim da su spomenuli tu neku paraliziranost...
>> Last.fm Profile

>> Xfire Profile

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9