HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 202930 Hitova
*

waka

• 641
Re: Što ste sanjali?
« Odgovori #510 : 03. Veljača, 2009., 18:32 »
Sanja sam da kartam sa feticama pršuta. :wildboy:
To je kao, jedan znak bija i ja sam ima 7 od 10 karata tog znaka..
Međutim, ispostavilo se da su nestale tokom jednog kruga, da bi na kraju skužili da ih je uzeja prijatelj kojeg zajebavamo da je debel.

:wildboy: :wildboy:

Drugi san je bija nešto krvaviji.
Kao, neki seriski ubica ulazi u psihu roditelja i tjera ih da si žiletom raspore ruke, tj žile ( prekrasno je to bilo za viditi :( ) i da onda njihova mala dica od 5-10 godina gledaju kako umiru. Pa sad tako par ubojstava, neko dite nešto crta, a majka njegova krvari..
I to se sve prati kao neki trailer, dok ne dođemo do posljednjeg nedavnog ubojstvatva, u neku smeđu kolibicu, i sada policija priča sa ditetom, forenzičari obrađuju, a ja kao neki, ne znam, agent, govorim režiserima da ovo nije nikakav nastavak starog nekog ubojice te da ne rade film o ovome, ali ako već moraju da mu prominu ime, tipa da ne bude "Krug 2" da ljudi ne bi uspoređivali orginalni film sa nastavkom koji će zasigurno biti govno.

Prekrasno. :wildboy:

*

beaver hunter

• 7243
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #511 : 06. Veljača, 2009., 15:16 »
najnevjerojatniji san ikad. ko holivudski blockbuster  :ementaler:

dakle... priča počinje sa izletom mojeg razreda u neki grad na obali, ne znam točno jel hrvatska ili neš. uglavnom na sjevernoj zemljinoj polutci. sreća, veselje, smijeh, putovanje autobusom. došli mi tamo u taj neki grad i nešto se priča, random, sunčani dan vani.

uglavnom u jednom trenutku padne noć. ne znam jel to bio kronološki skok u snu, al bila je noć. sve je i dalje super, zajebancija.

negdje u daljini, onak ful daleko vidio sam dvije stijene, jedna pored druge, strmih strana. bile su uronjene u more. i tak mi gledamo te stijene, divimo se kak su kul tak strme. kad odjednom, padnu neka dva objekta. kao dvije vatrene kugle pored tih stijena. i sad si mi mislimo ono kaj je ovo, meteori, ovo ono. odjednom osjetimo da se nešto počelo događati. dolijeću nove kugle.

tlo počinje podrhtavati, diže se veliki val. poput tsunamija. jel to napad iz svemira? nitko ništa ne zna. trčimo prema autobusu.

odjednom, slika u snu se prebacuje na neku globalnu. onako, vidim planet zemlju kao iz svemira.  :ementaler: odjednom, ugledam veliku rupu negdje na području ekvatora, kao da se zemlja cijepa. onako rez neki, koji se pomalo širi po cijelom ekvatoru. odjednom, južna zemljina polutka se u potpunosti odvaja od sjeverne i instantno implodira, uruši se u sebe. jednostavno nestane.

u tom trenutku u svijetu zavladaju razne pizdarije, slike u glavi mi prelaze iz ne znam kine, preko amerike, do europe (sjećam se berlina po onim brandenburškim vratima). kaos posvuda. puše vjetar, negdje je zima, negdje sijeva, negdje gori vatra...

i odjednom vraća se slika na mene, u mene, u autobus. vozimo se busom, i pritom cijelo vrijeme kroz prozore dolijeću razni kamenčići i kamenje, valjda otkinuto od zemlje prilikom udara onih vatrenih kugli. onako baš prolijeću kroz šajbe, da te dotaknu prošli bi kroz tebe kolku su snagu imali. ali ono, svi smo mirni, začudo.

vozač vozi, pada kiša, grmi, sijeva. vozimo se kroz nešto što podsjeća na liku. onako planine slijeva i sdesna. zaklonjeni planinama, i ovi kamenčići manje ulijeću u bus. odjednom, vozimo se uzbrdo. na cesti se stvorila neka rijeka, kao da se tok neke rijeke promijenio pa sad teče niz cestu. vozač shvaća da moramo skrenuti i vratiti se natrag inače će nas rijeka utopiti (sve se više povećava)

okreće bus, vraćamo se natrag. dolazimo do nekog kao odmarališta. postaje za buseve. pada kiša, ali svi su na nekom trgu i gledaju vijesti na velikoj plazmi. neka žena, reporterka govori nešto u stilu (na engleskom): "velika nesreća zadesila zemlju" i "čini se da se cijela južna polutka odvojila od sjeverne te nestala". pokazuju satelitsku snimku na kojoj je to moguće vidjeti.

uglavnom, zavlada panika, strah... nitko ne zna kaj se događa, što sad. odjednom, sve se smiruje. prestaje kiša. ali još je uvijek oblačno.

san završava slikom u kojoj neki ruski predsjednik ili nešto, potpisuje neki ugovor sa kinezima i japancima u kojima proglašava rat zapadu. počinje hitna mobilizacija vojske. govori nešto u stilu da je nakon svega ovog napokon došlo vrijeme da rusi zavladaju svijetom jer ameri nemaju pomoć australaca sad kad je nestala južna polutka. amerika se ujedinjuje sa europom. jugoistočna europa ne želi rat jer se ona nalazi na prvoj crti... među njima i hrvatska.

gledamo te neke vijesti na kojima se oglasio taj neki ruski predsjednik i onak, mi dečki pričamo o tome kako ne želimo u rat. kako je besmisleno ratovat. i koji je kurac sad rusima. jedan dečko u masi govori da ne može vjerovat da australaca više nema. da su mu baš bili kul...

uglavnom tu negdje se ja budim i nemrem vjerovat kaj sam upravo sanjao. ali definitivno ovo treba ekranizirat. recimo spielberg... :ementaler:
Skini besplatnu smartphone aplikaciju --> Vatreni
InPublic.hr - check it out!
Personalna himna - Beaver Hunter

*

waka

• 641
« Odgovori #512 : 12. Veljača, 2009., 18:33 »
Sanja sam kako je u Zadru neko supermega olimpisko rukometno prvenstvo ( da, znam da je bilo nešto slično nedavno ) sa krcato ljudi uokolo. E, sad, nešto se dešavalo u međuvremenu, kako sam uletio u ogrnomni trgovački centar i otkrio neke malverzacije koje su se dešavale u njemu.
I radi toga je kao, bilo problema sa nacijama, ovo ono, ali na kraju su svi ipak prihvatili dešavanja, i sve su nacije prešle preko toga, bez obzira što je mafija bila razotkrivena.
I idem u busu, gledam krajolik, nekakvu palmu ugledam, i slušam tu vijest na radiju, razmišljam, "ništa se zasad neće promjeniti, ali ovo je prvi korak" nešto u tom smislu, izađem na Zadarsku rivu, i šetam.
Tada se pojavi predsjednik neke alternativne Francuske i na ogromnoj građevini, prekrasnoj čak rekao bih, od mramora, počne držati govor kako smo "Konačno izašli iz globalne krize, te svijet očekuje bolje sutra" i svi hepi, ovo ono, kalelarga prepuna ljudi različitih nacionalnosti, svi kupuju nešto, gužva je, ali sve to baš lijepo izgleda.
Šetam tako i dalje, dođem do nekog dućana, banke ili nešto, i tamo mi je jedan, hm, frend, nudi da nešto potpišem, kao, nekakav odvjetnik je.
Potpišem prvi papir, i uto me majka probudi da moram u školu.
Mada sam nastavija sanjati i rekao da neću ništa više potpisati dok ne pročitam te neke ugovore, ili nešto tako mislim da je bilo. :wildboy:
U biti, fin san. :hug

« Odgovori #513 : 13. Veljača, 2009., 02:21 »
Nepovezan je, dlup, dosadan i smrdi  :wildboy:

Ja sanjam dvi večeri za redom da mogu hofati ponovno  :wildboy:
majstor za vodovodne instalacije i rješava bazene i ostalo

*

$h4d0w

• 3910
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #514 : 13. Veljača, 2009., 11:53 »
Već po drugi put sanjao isti san. :solidus:

Dogovorio se s frendovima da idemo bacit nogomet na igralište i sad podjelimo se u ekipe i na početku tekme ja dobim loptu i tad mi se vid onak totalno zamuti, izgubim loptu, padnem na pod i odmah zatrazim malu pauzu da vidim šta mi je. Ono baš ni kurca nisam vidio, al ne ko da sam bio slijep nego mi je baš ono bilo sve mutno ko da imam dioptriju pecto. I sad protrljam malo oči da vidim oće li mi se vid vratit u normalu, umijem se s vodom i onda se probudim.

Identični san sam pred par tjedana već sanjao i isto je bilo tak, točno kad sam se probudio i otvorio oči sunce me zasljepilo kroz prozor baš onak drito u oči, usro sam se da sam za stvarno oslijepio, srce mi lupalo ko ludo i nakon par sekundi otvorim oči i sve kul, falabogu. :(
>> Last.fm Profile

>> Xfire Profile

« Odgovori #515 : 13. Veljača, 2009., 12:20 »
meni je gubitak vida onak, jedan od većih strahova

zna se desit da sanjaš više puta sličan/isti san.. meni se često znaju ponavljat likovi u snovima i tak  :wildboy:

*

Wildboy

• 7551
« Odgovori #516 : 15. Veljača, 2009., 17:04 »
Sanjao sam jedan jako kul san koji je najava povratka pičkice. :(

Došao sam u Split kod kuma Pičkice i Luke. Ušli smo u neku kuću i kum mi je reko da je to kuća od Zapia, da je on tu bio za vrijeme rata, al je sad njegov stan.
Nešto smo se zajebavali i bia je neki lik koji nas je snima kameron. I ja sam pitao tko je to, i reko mi kum da je iz Osijeka. Onda sam ga poljubio a on me poslao u pičku materinu.
I ja onako pogledao Pičkicu i on mi reko da to ne radim. Tada sam zaspao. Kad sam se probudio u stan je ušao Franjo Tuđman i rekao da ga netko oće ubit.
Pogledao sam vani i pun kurac ljudi u odjelima su išli po ulici. Tada smo svi pošli u sobu i pobjegli kroz prozor.
Došli smo do kolodvora ali tamo sam vidio neke likove iz srednje koji mi idu na kurac pa smo otišli.
Par njih je došlo do nas i reklo da su upravo bili na utakmici Hajduk - Dinamo i da je Hajduk dobio 1-0.
Krenuli su za nama i ja sam vidio nekog crnca na drugoj strani ulice i rekao nešto HEJ VIDI CRNCA.
Tada je on rekao HEJ ŠTO MISLIŠ DA TE NISAM ČUO, i počeo nas gađati bananama. I onda sam se probudio.  :ne:

« Odgovori #517 : 15. Veljača, 2009., 17:08 »
Ustašo.

*

Pičkica

• 1765
  • Prince`Charming
« Odgovori #518 : 15. Veljača, 2009., 17:08 »
To kume, al disu četnici i jebanje?  :ementaler:
JA SAM TOLKO PAMETAN DA VI TO NEMORETE UOPĆE SKUŽIT KOLKA  JE TO PAMET

Kako mu je pimpek letio na sve strane, straaaaaaaaaaaašno...

s h u m a . o r g  :approve

*

duksy

• 10253
    • hcl
« Odgovori #519 : 15. Veljača, 2009., 18:57 »
da, mene nema u snu o splitu :@

*

Wildboy

• 7551
« Odgovori #520 : 15. Veljača, 2009., 19:00 »
A jebiga sad.  :wildboy:

*

Chikanovich

• 1039
  • Čiko :]
« Odgovori #521 : 15. Veljača, 2009., 21:39 »
Može bit da sam ja lik iz Osijeka. Kojeg si poljubio  :wildboy: :ementaler:

*

Blaster32

• 6492
  • RIP HRVY ;(
« Odgovori #522 : 15. Veljača, 2009., 21:50 »
...Onda sam ga poljubio a on me poslao u pičku materinu.

Može bit da sam ja lik iz Osijeka. Kojeg si poljubio  :wildboy: :ementaler:[/quotete]

nisi  :mrgreen:
Ja sam s godinama shvatio da postoje samo dva ukusa. Moj. I pogrešan. -  Weky
Moji djecacki snovi jesu moj zivot. Nikad ne radim i puno jebem. -  Rider on the Storm
Da za 18. rođendan dobijem strip od svog dečka mislim da bi si na rođendanskom tulumu našla nekog crnca da me pred njim brutalno izjebe. jebem te mrtvog. - Beaver Hunter

*

Chikanovich

• 1039
  • Čiko :]
« Odgovori #523 : 15. Veljača, 2009., 21:51 »
Wildy, mrš u pičku materinu   :ementaler:

A sad? :(

« Odgovori #524 : 15. Veljača, 2009., 21:54 »
Hmmm, ne znam baš.  :solidus:

Nije spomenuo da je lik bio debel.  :ementaler: