Da sam dio neke elitne skupine vojnika tj. agenata na zadatku.
Prvo smo gmizali kroz neke rovove al to je više izgledao kao neki virtualni simulator.
Onda drugi dan u noći krenuli na nekakvu misiju, spustili se niz brdo prema nekom dvorištu
jednog dvorca. Tu nas je sjebo tenk, a ja sam predložio da sljedeći put budem antiarmor klasa lol.
Tu sam preskočio ogradu a kak se tenk približavao ovi moji su pobjegli natrag u bazu (na vrhu brda nekog, onak velika kuća a okolo plaža).
Iza tenka su bila 2 vojnika/popa štajaznam lol, i kak su svjetili s svjetiljkama tak su mene spazili kak ležim dolje. Prišli su mene a ja sam
svakog od njih obradio sa po par metaka. Utrčao u neki bijeli sportski auto i zbrisao. Zamnom je krenuo neki borbeni avion al je odustao kad
sam već skrenuo u bazu. Drugi dan nas je opkolila cijela njihova vojska. Tu smo znali da nećemo još dugo, došli su neki političari ovo ono, ja sam gledao neki album sa slikama iz djetinjstva lol i onda mi je jedan lik probio metkom taj album i baš kroz čelo jedne stare babe iz ulice (slika).
Onda je do mene došao neki ministar ne-sječam-se-čega i dao mi granatu da se raznesem jer sam bio ranjen s dva metka. Uzeo sam granatu
jer sam već bio skoro pa gotov, zavjesio se za tog lika i stavio mu granatu u džep. U tom trenutku sam se probudio.