HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 202938 Hitova
*

presveti

• 1179
  • sanjam samo pobjede...
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #615 : 29. Kolovoz, 2009., 09:54 »
ima sam neki uhu san ono. prvo usrid noći, to nije bija san, gledam iz kreveta kroz prozor i pojavi se zeleni kišobran i stoji u zraku pa gledam što je ovo, i odjednom me paralizira neka sila i sklupča, onda nakon par minuta zaspem i onda me ćaća šalje u benkovac da mu kupim kekse i ja odem do benkovca, tamo se neki potukli mladići, i onda slijedeća scena se pojavi đuzepe sa ovog foruma jeli. i do kraja sna je on bija s menom. sićam se da je bija na moru smenom. i onda sam uša u neku kuću, tuđu, i gleda televiziju, pa sam srea waku koji se smija jako. e i onda me neki patuljak ćelavi progonija po stanu, tija je stan moj imati pod svoje vlasništvo, i onda sam ga se bojao.
Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

*

Komandant

• 591
  • ŠVALER.
« Odgovori #616 : 29. Kolovoz, 2009., 11:02 »
Zašto se nisi povukao sa foruma?  :piva:

*

waka

• 641
« Odgovori #617 : 29. Kolovoz, 2009., 11:27 »
Zato da bi ti ja popušija kurac.
GHehe ;)

Sad sam se sitija, al ima sam baš čudan san nedavno. :wildboy: Nešto da sam pingvin. :wildboy: Plastični pingvin. :wildboy:
Ko pingu, samo malo.. realnije. Nešto. :wildboy:

*

presveti

• 1179
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #618 : 29. Kolovoz, 2009., 12:12 »
Zašto se nisi povukao sa foruma?  :piva:

zašto držiš tu pivu u rukaman kad je nikad nećeš ni moći popiti jer ti je pregorka? ehehe.
Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

*

Komandant

• 591
  • ŠVALER.
« Odgovori #619 : 29. Kolovoz, 2009., 12:14 »
Nemam kontre na ovo.

*

presveti

• 1179
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #620 : 29. Kolovoz, 2009., 12:16 »
e al što je najžešće ti stvarno nemaš kontre na ovo i uvik onda to sarkastično kažeš da nebi ispalo da si poser.

*

Komandant

• 591
  • ŠVALER.
« Odgovori #621 : 29. Kolovoz, 2009., 12:20 »
Pa šta da ti odgovorim na to? Voliš jesti bale hehe. UUU.

*

Blaster32

• 6492
  • RIP HRVY ;(
« Odgovori #622 : 20. Rujan, 2009., 12:23 »
Da sam dio neke elitne skupine vojnika tj. agenata na zadatku.
Prvo smo gmizali kroz neke rovove al to je više izgledao kao neki virtualni simulator.
Onda drugi dan u noći krenuli na nekakvu misiju, spustili se niz brdo prema nekom dvorištu
jednog dvorca. Tu nas je sjebo tenk, a ja sam predložio da sljedeći put budem antiarmor klasa lol.
Tu sam preskočio ogradu a kak se tenk približavao ovi moji su pobjegli natrag u bazu (na vrhu brda nekog, onak velika kuća a okolo plaža).
Iza tenka su bila 2 vojnika/popa štajaznam lol, i kak su svjetili s svjetiljkama tak su mene spazili kak ležim dolje. Prišli su mene a ja sam
svakog od njih obradio sa po par metaka. Utrčao u neki bijeli sportski auto i zbrisao. Zamnom je krenuo neki borbeni avion al je odustao kad
sam već skrenuo u bazu. Drugi dan nas je opkolila cijela njihova vojska. Tu smo znali da nećemo još dugo, došli su neki političari ovo ono, ja sam gledao neki album sa slikama iz djetinjstva lol i onda mi je jedan lik probio metkom taj album i baš kroz čelo jedne stare babe iz ulice (slika).
Onda je do mene došao neki ministar ne-sječam-se-čega i dao mi granatu da se raznesem jer sam bio ranjen s dva metka. Uzeo sam granatu
jer sam već bio skoro pa gotov, zavjesio se za tog lika i stavio mu granatu u džep. U tom trenutku sam se probudio.

:wildboy:
Ja sam s godinama shvatio da postoje samo dva ukusa. Moj. I pogrešan. -  Weky
Moji djecacki snovi jesu moj zivot. Nikad ne radim i puno jebem. -  Rider on the Storm
Da za 18. rođendan dobijem strip od svog dečka mislim da bi si na rođendanskom tulumu našla nekog crnca da me pred njim brutalno izjebe. jebem te mrtvog. - Beaver Hunter

*

$h4d0w

• 3910
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #623 : 20. Rujan, 2009., 12:27 »
Previše igraš COD ?  :D
>> Last.fm Profile

>> Xfire Profile

*

Blaster32

• 6492
  • RIP HRVY ;(
« Odgovori #624 : 20. Rujan, 2009., 12:28 »
Ne igram uopče. Možda zato  :solidus:
Moji djecacki snovi jesu moj zivot. Nikad ne radim i puno jebem. -  Rider on the Storm
Da za 18. rođendan dobijem strip od svog dečka mislim da bi si na rođendanskom tulumu našla nekog crnca da me pred njim brutalno izjebe. jebem te mrtvog. - Beaver Hunter

*

Easy

• 1497
  • disi
« Odgovori #625 : 20. Rujan, 2009., 14:30 »
Da sam dio neke elitne skupine vojnika tj. agenata na zadatku.
Prvo smo gmizali kroz neke rovove al to je više izgledao kao neki virtualni simulator.
Onda drugi dan u noći krenuli na nekakvu misiju, spustili se niz brdo prema nekom dvorištu
jednog dvorca. Tu nas je sjebo tenk, a ja sam predložio da sljedeći put budem antiarmor klasa lol.
Tu sam preskočio ogradu a kak se tenk približavao ovi moji su pobjegli natrag u bazu (na vrhu brda nekog, onak velika kuća a okolo plaža).
Iza tenka su bila 2 vojnika/popa štajaznam lol, i kak su svjetili s svjetiljkama tak su mene spazili kak ležim dolje. Prišli su mene a ja sam
svakog od njih obradio sa po par metaka. Utrčao u neki bijeli sportski auto i zbrisao. Zamnom je krenuo neki borbeni avion al je odustao kad
sam već skrenuo u bazu. Drugi dan nas je opkolila cijela njihova vojska. Tu smo znali da nećemo još dugo, došli su neki političari ovo ono, ja sam gledao neki album sa slikama iz djetinjstva lol i onda mi je jedan lik probio metkom taj album i baš kroz čelo jedne stare babe iz ulice (slika).
Onda je do mene došao neki ministar ne-sječam-se-čega i dao mi granatu da se raznesem jer sam bio ranjen s dva metka. Uzeo sam granatu
jer sam već bio skoro pa gotov, zavjesio se za tog lika i stavio mu granatu u džep. U tom trenutku sam se probudio.

:wildboy:

:ave: sportski auto, jebeš James Bonda.

*

Blaster32

• 6492
  • RIP HRVY ;(
« Odgovori #626 : 20. Rujan, 2009., 14:35 »
Moram prizati da je bilo totalno u stilu Bonda lol. I bio je pogled iz kabine  :hug

*

Dragster

• 7719
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #627 : 20. Rujan, 2009., 19:41 »
ja mislim da sereš, uvijek se sjećaš svojih snova u zadnji detalj, ja i ne baš.  :wildboy: Čime se hraniš, imaš li kakvu foru prije spavanja? Sjećam se samo seksa i nekih terora gušenja u papirima  :wildboy:

"There is great strength in numbers, but there is great power in one, for the strength of the will of one may gather numbers to it. There is strength not only in *knowing* the self, but *knowing* how to bring it forth in others."

tl;dr pušite mi kurac xD

*

beaver hunter

• 7243
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #628 : 20. Rujan, 2009., 22:16 »
ja se isto svojih snova sjećam u ful detalje. al ono, moraš ga čim se probudiš jednom proć u glavi i onda kroz desetak minuta nekom ispričat. tak ćeš ga zapamtit.
Skini besplatnu smartphone aplikaciju --> Vatreni
InPublic.hr - check it out!
Personalna himna - Beaver Hunter

*

Lewka

• 5424
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D
« Odgovori #629 : 20. Rujan, 2009., 22:24 »
ja mislim da sereš, uvijek se sjećaš svojih snova u zadnji detalj, ja i ne baš.  :wildboy: Čime se hraniš, imaš li kakvu foru prije spavanja? Sjećam se samo seksa i nekih terora gušenja u papirima  :wildboy:

ja sam jedno vrijeme, tijekom prošlog ljeta ako se dobro sjećam, pun kurac čitao o snovima, gledao videje, razmišljao cijeli dan o njima u biti i sjećao sam se svega svaki dan :wildboy: toliko mi je ownalo da sam jedva čekao zaspat da mogu sanjat. često su mi se i lucidni događali tijekom tog perioda

zapisuj snove negdje kad se probudiš, to je dobra metoda
Хрватска саjбер лига за победу!

s h u m a . o r g  :approve

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9