HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 202925 Hitova
*

Dragster

• 7719
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #1155 : 16. Kolovoz, 2010., 20:58 »
 :approve

Ja sam sanjao da mi je kita ono dva metra dugačka i onda sam se dirao u snu nakon tuširanja i dok se digne taman se ja probudim onako hiper zadovoljan pa spustim pogled i ugledam, heh, malenoga  :( Depresija.

"There is great strength in numbers, but there is great power in one, for the strength of the will of one may gather numbers to it. There is strength not only in *knowing* the self, but *knowing* how to bring it forth in others."

tl;dr pušite mi kurac xD

« Odgovori #1156 : 16. Kolovoz, 2010., 21:00 »
Kompleksi?  :wildboy:

*

Dragster

• 7719
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1157 : 16. Kolovoz, 2010., 21:05 »
Moguće.  :wildboy:

"There is great strength in numbers, but there is great power in one, for the strength of the will of one may gather numbers to it. There is strength not only in *knowing* the self, but *knowing* how to bring it forth in others."

tl;dr pušite mi kurac xD

*

progabbeing-jadran

• 5293
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1158 : 16. Kolovoz, 2010., 21:07 »
ja sam jednom sanjo da sam užasno debeo. onako bio sam u kuhinji bez majce i spustim pogled i odjednom mi trbuh počne radit one valove, bez prestanka.  :wildboy: to mi je bio najveći šok.  :wildboy:
Bowie je definitivno najveći umjetnik svih vremena.

Support your local gamers >>> Pro GABBEing Klan

*

Dragster

• 7719
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1159 : 16. Kolovoz, 2010., 21:08 »
Anoreksija?  :wildboy:

tl;dr pušite mi kurac xD

*

bunny

• *
  • 17
« Odgovori #1160 : 17. Kolovoz, 2010., 01:36 »
sanjao sam kako jebem dvije crnkinje sa ogromnim sisama i kak sam im lizao pičke sve više i više i došao do face i najdenom mi se pred očima stvorile face od dvije babe neke i taman se probudim,užas  :wildboy:

*

Qupo

• **
  • 317
« Odgovori #1161 : 17. Kolovoz, 2010., 08:46 »
Fascinantno.

Nego, o čemu je riječ kad ti kažu da moraš pamtiti što si sanjao prvu noć u novom stanu?

*

presveti

• 1179
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #1162 : 17. Kolovoz, 2010., 09:47 »
neznam.

ja sam sanjao da sam bio u parku, bila je zora, malo mračnije, pred zoru. odnekud je svirala glazba, došao sam do tog mjesta i pojačao. svirala je roxette, listen to your heart. onda sam se počeo presvlačit u parku. slijedeća scena, pričam s nekim tipom u prostoriji kako je jedan tip s foruma (grga) stavio za naslovnicu ŠOK SA NEBA. kao krivo je, trebao je staviti s.
Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

*

Radim247

• 2274
  • I ♥ kurac
« Odgovori #1163 : 17. Kolovoz, 2010., 11:48 »
 :hihi: :ave: :ave: :ave:
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..

*

progabbeing-jadran

• 5293
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1164 : 17. Kolovoz, 2010., 11:54 »
 :hihi: :ave:
Bowie je definitivno najveći umjetnik svih vremena.

Support your local gamers >>> Pro GABBEing Klan

*

bunny

• *
  • 17
« Odgovori #1165 : 17. Kolovoz, 2010., 13:55 »
 :hihi: :ave: :ave:

« Odgovori #1166 : 17. Kolovoz, 2010., 13:59 »
:hihi: :ave: :ave:

:hihi: . :ave:

@Qupo
Kažu da će se taj san ostvariti. Ali sjebana su to proročanstva, jer sam jednom sanjao na mjestu u kojem sam prvi put spavao da idem na Havaje.
Naravno, nisam otišao na Havaje, ali caka je bila u tome što sam se tokom noći već bio jedan put probudio pa se nije računalo očito.
Ja sam definitivno najveći racio svih vremena.

*

Qupo

• **
  • 317
« Odgovori #1167 : 17. Kolovoz, 2010., 14:10 »
Ou.

Sanjala sam da se borim s kiklopom.

Nadam se da je to neka metafora.

« Odgovori #1168 : 17. Kolovoz, 2010., 14:14 »
Zašto? Što može rulati više od borbe s Kiklopom? Osim borbe s krakenom, ili bilo kojim mitskim bićem, a da je borba u svemiru... al dobro, to je već previše možda.
Jesi pobijedila?

*

Qupo

• **
  • 317
« Odgovori #1169 : 17. Kolovoz, 2010., 14:15 »
Ne sjećam se ;(

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9