HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 202951 Hitova
*

n00b

• 1663
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #1695 : 29. Siječanj, 2013., 00:35 »
Stvarno rijetko sanjam tako bajkovite stvari. Sve češće rendom ili ovako nešto... htio sam jutros opisati ali malo je ono. Weird. :wildboy:

Neću sad sve detalje jer ima stvarno sick stvari, ali uglavnom to je taj ko sexy torture island, i ta neka žena je trudna. I prijete joj da će ostati bez dijeteta i sad se dogodi Silent Hill flash i ona mora roditi a ne može jer su joj nekako dolje jel... spojili sve.

I uzme neki tupi nož i razreže se od brade do dolje ful. I opet flash u Silent Hill điru, dijete drže neki ko doktori sa tog otoka, a žena vrišti vratite mi dijete ono ovo. Međutim ovi su to dojenče stavili u luđačku košulju i prijetili da će ga baciti u pit. A pit je iz njihovih priča ko neki bunar gdje bacaju tako svu tu djecu u luđačkim košuljama i onda oni tamo odrastaju, izobličeni, jedu se međusobno itd.

I onda je žena vrištala kao pustite mi dijete ali bi ovi jače još stegnuli remen i samo ono, kako je bijela luđačka košulja počela je bivati natopljena crvenom bojom od krvi bebe koja je plakala jako.

« Odgovori #1696 : 29. Siječanj, 2013., 00:41 »
:wildboy: sjebano
majstor za vodovodne instalacije i rješava bazene i ostalo

*

beaver hunter

• 7243
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #1697 : 29. Siječanj, 2013., 01:20 »
:hihi:
Skini besplatnu smartphone aplikaciju --> Vatreni
InPublic.hr - check it out!
Personalna himna - Beaver Hunter

*

Freddy

• 5994
  • Briljantin.
« Odgovori #1698 : 29. Siječanj, 2013., 01:44 »
:ave:

*

seedorf

• 970
  • My mision is destroy love on planet Earth
« Odgovori #1699 : 30. Siječanj, 2013., 16:00 »
Sanjo sam da su Zapi i Grga doputovali kod mene u Bosnu.Tolko sam bio iznenadjen da sam jedno 100x pito "kako ste me pronsali, kako ste me pronasli, kako ste me pronasli.." A Zapi je stalno onako miran govorio "preko licne karte,preko licne karte,preko licne karte.." dok je Grga pokazivao misice nekim rendom maloljetnicama iz komsiluka,cak je jednu nosio na ramenu..:ave::ave::ave:

Najsmjesnije je bilo sto Zapi nije onako reko: PA JEBO TI MATER GLUPU REKO SAM TI PREKO LICNE KARTE,JESIL TI RETARDIRAN IL NESTO? nego je i dalje onako bio miran.Kasnije sam ja radio nesto na racunaru dok su Zapi i Grga sjedili kraj mene.Niko nista nije pricao,samo se neka muha cula kako leti, dok je Zapi nije progutao jezikom ko neki kameleon..:ave:

Ja sam pokusavao nesto reci al nisam mogao jer me nesto kocilo u grlu,a tolko sam toga imao na umu..:( :( :( Onda je Grga izvadio kurac i poceo drkat,ja sam stalno govorio Zapiju: "Zapi Zapi de vidi ono hhhahahaha" al zapi je i dalje bio onako miran,neznam koji mu je kurac bio..:( :( :( I onda sam se probudio,prestrasno je bilo...:wildboy: :wildboy: :wildboy:

*

Freddy

• 5994
  • Briljantin.
« Odgovori #1700 : 30. Siječanj, 2013., 16:06 »
da gledaš samo progresiju emocija kroz smajliće dovoljno je za prepričat ovaj post.

Ustvari se da sumirat u :ave: :( :wildboy:

*

beaver hunter

• 7243
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #1701 : 30. Siječanj, 2013., 16:08 »
Ahh, KLASIČNI >ZAPI<

:hiha:

i grga...

:hiha:
Skini besplatnu smartphone aplikaciju --> Vatreni
InPublic.hr - check it out!
Personalna himna - Beaver Hunter

« Odgovori #1702 : 30. Siječanj, 2013., 16:26 »
sanjao sam kako su me grupa ucenika u skoli napala (neznam uzrok niti bi znao reci koja skola). onako, svi su moje velicine recimo. bilo je manjih i vecih i tako. uglavnom, bilo ih je 10-20, i ja ih sve razbio ko neki vrhunski borac, bilo je saka, noga, skakanja, razbijanja glava, stolica (jednom bio tren kad sam uzeo jednu stolicu, jednom rukom ju drzao, zavitlao oko sebe i nokautiro trojicu-cetvoricu) itd.
izgledalo je otprilike ovako, samo bez hladnih oruzja (1:10-1:40)
Assassin's Creed Revelations - E3 Trailer
''The curse of much knowledge is often indecision.'' - Paarthurnax, Skyrim

*

Freddy

• 5994
  • Briljantin.
« Odgovori #1703 : 30. Siječanj, 2013., 16:30 »
daydreaming se ne broji :tired:

*

Đester

• 2126
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #1704 : 30. Siječanj, 2013., 17:19 »
Sanjam samo pobjede :hiha2:
Cuando puedo ni siquiera el tabaco, por lo menos voy a ser oblejan,,,,

« Odgovori #1705 : 30. Siječanj, 2013., 17:21 »
Onda je Grga izvadio kurac i poceo drkat,ja sam stalno govorio Zapiju: "Zapi Zapi de vidi ono hhhahahaha" al zapi je i dalje bio onako miran,neznam koji mu je kurac bio..:( :( :(

Pa kad mu nije ništa novo.

Na našim gejming večerima, Grga u ruci u svakom trenutku ima jednu od tri stvari: pivica, kontroler ili kurac. ;)

Nebitno čiji hhhehehehehehehehhehehheheheheh

« Odgovori #1706 : 30. Siječanj, 2013., 17:22 »
Ixy vraže jedan hahahah :loludara:
majstor za vodovodne instalacije i rješava bazene i ostalo

*

seedorf

• 970
  • My mision is destroy love on planet Earth
« Odgovori #1707 : 30. Siječanj, 2013., 19:02 »

« Odgovori #1708 : 31. Siječanj, 2013., 00:43 »
seedorf je ubiti imao noćnu moru u kojoj sam bio. polaskan sam.

inače (izuzev ovog jedenja muha) ovakav scenarij je lakomoguću "hcl društvu", samo je držać kurca netko drugi. :wildboy:

*

progabbeing-jadran

• 5293
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1709 : 31. Siječanj, 2013., 02:22 »
Bowie je definitivno najveći umjetnik svih vremena.

Support your local gamers >>> Pro GABBEing Klan

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9