planovi: nać posao u novinarstvu, po mogućnosti sportskom novinarstvu. zarađivat solidnu lovu i putovat po svijetu prateći repku, klubove ove one. tu se naputovat i tak. dream job je sportski komentator bit. to je ultimativno. ak to dosegnem biću kralj.
jedan od planova mi je završit još jedan faks, vrlo vjerojatno učiteljski ili filozofski kako bi jednog dana mogao predavat na svom faksu (preferabilno) ili u srednjoj školi (gimnaziji).
volim govorit u javnosti i nemam skoro pa nikakav strah od toga. a super mi je ideja formiranja mladih mozgova.
najultimativniji cilj u životu je bit zapamćen po nećemu. u smislu, da je moje ime zapisano negdje, da ljudi uče o meni ili me se prisjećaju čitajući knjige il neš. to je smisao životnog postojanja. ostavit trag. stoga ću zasigurno napisat knjigu jednom.
treći plan je postat mali poduzetnik. imat neki obrt s par zaposlenih, nešto tipa PR agencija ili čak farmu puževa il neš. to bi bilo mega.
nać posao u novinarstvu, po mogućnosti sportskom novinarstvu
zarađivat solidnu lovu i putovat po svijetu prateći repku, klubove ove one. tu se naputovat i tak. dream job je sportski komentator bit. to je ultimativno. ak to dosegnem biću kralj
jedan od planova mi je završit još jedan faks,
(
radim na tome) vrlo vjerojatno učiteljski ili filozofski kako bi jednog dana mogao predavat na svom faksu (preferabilno) ili u srednjoj školi (gimnaziji). (
ali neće bit učiteljski sigurno)
stoga ću zasigurno napisat knjigu jednom.
(
jednom, al ne još)
treći plan je postat mali poduzetnik.
imat neki obrt s par zaposlenih, nešto tipa PR agencija
ili čak farmu puževa il neš. (
f
arma puževa, bar ne radim na tome sad, al nije još skoro niš realizirano)