HCL.HR

Nekoliko pitanja o Powerline adapterima

  • 0 Odgovora
  • 1980 Hitova
Nekoliko pitanja o Powerline adapterima
« : 15. Prosinac, 2018., 09:45 »
Malo sam pregledavao forum i naisao na temu o powerline adapterima. Koliko sam skužio, ljudi su zadovoljni s njima, dosada nisam pronasao nekog tko je imao prevelike primjedbe. Posto sam na WiFi-u (i imam dosta problema s njim sto se stabilnosti tice), ruter mi je na katu iznad, a kabel ne mogu provlaciti, razmisljao sam da i ja uzmem jedan par. Također sam na par mjesta vidio ''TP-LINK AV600 TL-PA4010P KIT'' koji je dobio dobre review-ove, pa ciljam na njega pošto je cijena također dobra. 

Da ne okolišam previše:
1. Postoji li neka trgovina u Hrvatskoj iz koje bi mogao naruciti/uzeti ove adaptere, a da u slučaju da ne rade bas kako ocekujem ih mogu vratiti? Ne mora biti baš ovaj tp link koji sam naveo, ako nije u ponudi.

2. Što se tice ovih integriranih prikljucaka iz adaptera koji sluze kako bi zamijenili uticnicu koju zauzimaju (kako pise u opisu proizvoda), bili na njih mogao prikljuciti produzni koji napaja racunalo i jos neke stvari, isto tako bili mogao na njega prikljuciti ruter ili telefon. Nekako mi to malo smrdi iz nekog razloga pa bih htio provjeriti vaša iskustva s tim.

3.Pošto imam jako los download i upload speed, stovise, mizaran speed, bi li 600mbps brzina adaptera bila overkill i bi li placao vise nego sto trebam? Malo jos o tome.

Takoder opcenito dobra ili losa iskustva od vlasnika ove naprave nisu na odmet!  :thumbs:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9