Mislim da si malo krivo shvatio nekakvu poantu članka, iako ju zapravo ne bi trebalo ni tražiti niti isticati jer mislim da članak govori sam za sebe o svojoj prirodi, a o tome govori i narav HCL portala na kojem je članak objavljen. Pomalo mi je čudno da ti ovo moram objašnjavati uopće gledajući da si dugo na HCL-u. Ali eto - dakle HCL je gaming portal, glavni fokus je na člancima o video igrama, ali svakako volimo ljudima donijeti i vijesti, teme i recenzije raznolikog hardvera.
Obično su to tekstovi na jedan ili drugi način povezani uz gaming, bilo da se radi o nekim "snažnim" računalnim komponentama (poput procesora i grafičkih kartica koje su značajne komponente u smislu PC gaminga) ili računalnoj periferiji (miševi, tipkovnice itd. uglavnom namijenjeni gamingu) i takvim člancima dajemo dodatnu pažnju i u smislu posebnih detalja. Ali ponekad su to i tekstovi povezani jednostavno uz zanimljive komade hardvera poput današnje recenzije Kindlea.
Vjerujem da bi iz ovoga već trebalo biti jasno zašto autor nije išao u detalje poput onih o kojima ti pričaš u komentarima članka, barem ako se ovo gore malo pročita između redova. Shvati jednostavno taj tekst kao dodatni sadfržaj na HCL-u koji našim čitateljima (koji dolaze na HCL uglavnom zbog stvari gamerske naravi) predstavlja Kindle, uređaj koji ih potencijalno uopće ne zanima jer mu je primarna namjena upravo čitanje knjiga.
Siguran sam štoviše da ovaj članak neće biti ni približno čitan kao neke udarne stvari na HCL-u koje se bave video igrama, ali sam ga htio objaviti jer sigurno puno naših čitatelja nije znalo neke od stvari napisanih u tekstu - kvragu vjerojatno puno posjetitelja nije niti čulo za Kindle, ili ako je - ne zna koje su mu mogućnosti i koja mu je primarna namijena.
Tvoj komentar, koliko nelogičan i pomalo nepotreban bio zbog ovdje rečenih stvari, pozdravljam jer će zapravo članak proširiti sa komentarima (kada Robert odgovori) koji će čitatlju dodatno produbiti neke stvari o kojima nismo htjeli ići u detalje iz jednostavno razloga što za time nije bilo potrebe na jednom HCL-u (primarna svrha objašnjena).
Od usporedi.hr-a primjerice bi očekivao nešto detaljniji članak od ovoga ovdje, jedan koji objašnjava i te bitne sitnice poput onih o kojima pričaš u komentaru, jer se zna da se taj portal bavi takvim stvarima. Ali kada odem na Usporedi.hr-u, na tražilicu evo što mi se javi:
"Pronađeno je 0 zapisa za traženi pojam "Kindle" "