Znači, ovako... Ja imam sljedeću situaciju.
RAČUN1- glavni račun za kupnju igara i PS+; PRIMARAN račun na konzoli što znači da služi za igranje
digitalnih igara i kada si offline i da svaki drugi račun može sa te konzole igrati sve igre ali ne mogu svi igrati online,
to je limitirano na jedan račun
; RAČUN2- drugi račun samo za igranje, ne kupujem ništa za njega- ne treba PS+ za online.
otprilike to ovako izgleda:
1. konzola ima aktiviran RAČUN1 kao primarni ali njega ne koristim. Eventualno povremeno kada kupim
igru sa tog računa logiram se na taj račun da sa librarya pokrenem download i onda se odjavim da se prijavim
sa RAČUN2.
Na toj istoj 1. konzoli imam RAČUN2 kojeg imam za automatski login i sa kojeg igram.
To je sve što se tiče prve konzole na koju je kao primarni naveden RAČUN1 kojeg ne koristim a koristim
za igranje RAČUN2.
2. konzola nema niti jedan račun aktiviran kao primarni ali logiram se i igram sa RAČUN1. I to je sve, sve što ti treba
je da imaš internet da možeš igrati jer ako si offline na toj konzoli digitalne igre nećeš moći igrati jer račun
NIJE PRIMARAN na ovoj konzoli i igre bi bile zaključane.
Ukratko, kada ti imaš na svojoj SLIM konzoli aktiviran trenutni račun kao primarni, napravi za klince drugi koji nije niti sub-account niti ništa nego običan račun i na toj konzoli nemoj koristiti svoj račun nego dječji za login i igranje.
Na Prou trebaš samo biti logiran sa svojim računom no bez interneta nećeš moći igrati digitalne igre.
Možda ćeš povremeno morati prolaziti onu provjeru licenci i to je sva muka.
Sve jasno?!
Znači, imaš u biti jedan račun na kojeg trošiš lovu a dva računa sa kojima igraš

Možeš igrati sve igre, čak i istu igru odjednom online sa ta dva računa. Provjereno :P