HCL.HR

Playstation 4 Slim Čudan zvuk

  • 3 Odgovora
  • 2726 Hitova
Playstation 4 Slim Čudan zvuk
« : 16. Siječanj, 2018., 00:49 »
Problem je u tome sto kad si blizu konzole cuje se neki cudni zvuk zujenja.. i to bas kod kulera za procesor. Zvuk se ne cuje kad se konzola upali ili kad gledam netflix youtube, ali kad igram igricu poput Project Cars 2, GTA 5 ili Uncharted 4... uglavnom taj zvuk se pojaca kad igram igrice koje su graficki zahtevne. Znam da nije kuler jer sam pokusao da ga zadrzim i kuler nije radio a taj zvuk opet se cuje.

Ovo je link sa videa koji sam snimao. Jasno se cuje. Nakon desete sekunde to zujenje.

https://youtu.be/_ZDnMaFcQOk

Hvala..

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: Playstation 4 Slim Čudan zvuk
« Odgovori #1 : 16. Siječanj, 2018., 06:54 »
Na ovom videu ja nisam ništa čuo konkretno. No moguće je da ti zuji napajanje. I kako misliš nije cooler jer sam ga zaustavio? Otvorio si konzolu i držao ventilator da se ne okreće?!?
Buka konzole se uvijek povećava pod opterećenjem i to ne samo kod konzole nego kod svih uređaja i laptopa, dekstop PCa, itd.
Sve što ima ventove - veće opterećenje = veća buka.


Ista stvar zna biti i s napajanjem. To što ćuješ da je zvuk "kod procesora" ne mora značiti ništa jer je PS4 kao i druga kućišta - kutija koja rezonira i zvuk se odbija. Aklo misliš da nešto nije u redu onda pravac servis.

Odg: Playstation 4 Slim Čudan zvuk
« Odgovori #2 : 16. Siječanj, 2018., 11:13 »
Onako iz iskustva...može biti vent i lager nutra, u biti ne bi trebalo biti ništa, zvukova ima i biti će ih kod opterećenja, pogotovo ova slim verzija plejke, koju i sam imam

Odg: Playstation 4 Slim Čudan zvuk
« Odgovori #3 : 16. Siječanj, 2018., 15:57 »
Ma rastavio sam...
Skontao da je zvuk koji proizvodi ili procesorski/graficki cip ili sam cooler...
Ipak hvala.. 😊😊

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9